Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от kudrav Преглед на мнение
    Да се включа и аз накрая доста съм изпуснал..Първо за тази тръбна тел за безгазово заваряване-по принцип на повечето места я водят 0,9мм и цената и е МНОГО по висока от тази на обикновенната. Малките ролки, които са по 1кило струват колкото 2 обикновени по 5кила А на тези инвертори и аз не можах да видя къде са им функциите, които са написали. Аз ли съм кьорав, снимките ли не са наред-не видях регулиране на честотата/импулсен режим. И според мене без дисплей си е малко дървена работа, можеше да закачат един индикатор-няма да се оскъпи толкова много, а и тая цена-2300 без ддс за 200А АС/ДС...не знам. Колкото и големи китайчета да са на спарки офертите от германия по си заслужават според мене..само кеш трябва да събера, че тия празници..
    спарки между другото вече видях в един бг сайт да ги продават немските, ама са извадили ножа
    Дай линк да видим "ножа".

А тия българските от по-горе, ще гледам в най-скоро време да видя за какво иде реч. Дайде да не ги подценяваме предварително.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Така е не бива да се подминават опитите за родно производство, стига и цената да е приемлива разбира се. А за немските-утре ще проверя history-то на компа в работата, че се появиха изневиделица, без да съм ги търсил. Това, което си спомням беше сайт подобен на аукро, а не специално за тях. Утре ще пиша,

Коментар

Ето....http://controlcenter.bg/categories/%...8%D0%BD%D0%B8/
        "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнение
          Мерси. Е, нищо ново де. И цените не са им крайно зле, обаче в случай че осигуряват сервиз, а като ги гледам какви са анонимки - надали. Още повече че и съвсем без отстъпка всеки може да си ги купи в eBay Германия с примерно около 200 лева надолу за 200 амперовата AC машина. Все пак цените, дето съм дал тук са с не малка отстъпка, заради груповата поръчка, а и аз сервиз няма как да осигуря. Немеца (който май реално е турчин) праща части или в краен случай срещу 67 евро му се праща машината той да я сервизира или подмени.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
            Първо, честито за покупката!
            Имам молба - ако е възможно отвори електрожена и направи малко снимки.Тези снимки са ми необходими за да потвърдя или отрека слуховете, че само кутията е наша а цялата платка идва от Китай сглобена и готова за монтиране.[ATTACH=CONFIG]283979[/ATTACH]Това е само една от възможностите, има и други.
            Благодаря предварително!
            Ти къде я снима тази ?

Изглажда същата. При мен липсва опакованата платка.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0005.jpg
Прегледи:1
Размер:176.0 КБ
ID:5241487

Това е защитата има само 2 жици вързани след входния дросел предполагам окъсява, за да изключи предпазителя.

Име:Photo-0008.jpg
Размер:127.5 КБ
ID:5241488
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Благодаря!
              Платката не съм я снимал аз. Тя е от необятните руските сайтове, и струва в Китай 65 долара.
              Като гледам са си направо близнаци, в което няма нищо лошо.
              Явно е много масово производство, макар, че на Спарки не му харесва еднотакт /а и на мен не ми допада особено за големи токове/ но работи.
              Пожелавам ти дълга и безпроблемна работа!
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Това, че е толкова мосово производство е добре, вероятно е добре отработено.
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                  Явно е много масово производство, макар, че на Спарки не му харесва еднотакт /а и на мен не ми допада особено за големи токове/ но работи.
                  Пожелавам ти дълга и безпроблемна работа!
                  Бе то няма лошо в еднотакта по принцип. Евтино е. Ама е неефективно, защото:
                  - Иска по-голям траф (не може да работи на дюти цикъл повече от 50%)
                  - Иска по-голяма изходна индуктивност, за еднакви параметри на изхода.
                  - Тия, които се поръчват в настоящата тема, работят на 100 килохерца. До колкото видях това работи на 20 (или бъркам)?, което значи още по-голям траф и още по-голяма изходна индуктивност.
                  - Иска по-голями кондензатори на входа, за да докара параметрите на другото

Сега, понеже се занимавам да правя телоподаващото ми пулсово, та съм свалил цялата схема на управлението, оказва се уникална машинка. Цялата работа се свежда до един единствен сигнал, който се подава на управлението на транзисторите, което е в токов режим, със защита по ток в първичната, и поради токовия режим реагира на промени в мрежовото напрежение практически мигновено.

Уникално лесно е това да се направи да регулира тока, напрежението, или произволна комбинация от двете. А е пълен мост с 4 IGBT транзистора, 8 диода, тороидален траф, на 20 килохерца.

Ще има нарочна тема по въпроса, когато имам някакви реални резултати с пулса.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                    Това, че е толкова мосово производство е добре, вероятно е добре отработено.
                    И едните, и другите са отдавна отработени. И това, и другото (от темата) се прави вече от много години, и ей така на първо време за всяко нещо могат да се намерят поне 20-ина производителя.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Бе то няма лошо в еднотакта по принцип. Евтино е. Ама е неефективно, защото:
                      - Иска по-голям траф (не може да работи на дюти цикъл повече от 50%)

Ще има нарочна тема по въпроса, когато имам някакви реални резултати с пулса.
                      Малка поправка - обикновено цилкъла е 47-48%.
                      А за пулса - чакам с интерес влк. и схемата на твоята машинка.
                      Панайот Бърдарски
                      0887 60 77 22

Коментар

@panism - имаш ли идея от кого в Китай могат да се пазаруват платки? Производители на цели апарати - дал господ, но досега не съм попадал на някой, поне явно продаващ само вътрешности.

Коментар

Ето това имам като инфо:
                          http://www.platan.ru/news/news.shtml?code=1294
                          Като остане повече време трябва да потърся, че сега сглобявам едни резонансници...пък ако ти намериш нещо - давай да гледаме и може би да поръчваме.
                          Панайот Бърдарски
                          0887 60 77 22

Коментар

Колеги не се оправям много с немския, но не видях в тоя сайт обикновенно или инверторно телоподаващо , как се казваше МИГ. Ако може колегата Спарки да помогне?

Коментар

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
                              Колеги не се оправям много с немския, но не видях в тоя сайт обикновенно или инверторно телоподаващо , как се казваше МИГ. Ако може колегата Спарки да помогне?
                              Телоподаващи няма. По-горе съм посочил друг немски сайт, в който има.

Коментар

Име:!B+S0Y(w!mk~$(KGrHqYOKjoEzJV!tFsrBM+NDOG8Yg~~0_3.jpg
Размер:130.1 КБ
ID:5241529Добре да попитам това става ли, защото марката нищо не ми говори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X