Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    "Нещото", със сигурност не е в кутията на телоподаващото, а в кутията на електрожена. Утре ще ги видим тия работи. Че и ще ги пробвам, ако човека рачи да ми позволи.
    Искаш да кажеш, че сe превлючва режим на работа - електрожен-телоподаващо. Да ти кажа ,че въобще не го разгледах, ама като се замсля колко е функционално , съжелявам ,че не се заинтересувах. Дано да ти разкаже нещо и за това.
    Последно редактирано от stilnik; 13-01-11, 18:31.

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Спарки за телоподаващото 3в1 ,къкви пари може да стане с остъпка.В момента е 750евра.

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
        Спарки за телоподаващото 3в1 ,къкви пари може да стане с остъпка.В момента е 750евра.
        Дай линк да видя кое точно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
          Искаш да кажеш, че сe превлючва режим на работа - електрожен-телоподаващо. Да ти кажа ,че въобще не го разгледах, ама като се замсля колко е функционално , съжелявам ,че не се заинтересувах. Дано да ти разкаже нещо и за това.
          Би трябвало. В противен случай поне в единия режим работата няма да е оптимална. Другия вариант е работата да се променя с врътката "Fe - Al", което отново значи промяна в характеристиката на машината. Моето телоподаващо също има врътка за твърдостта на работа и съ почти убеден че без никакви преправяния би се справяло не лошо и като електрожен.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дай линк да видя кое точно.
            http://cgi.ebay.de/MIG-200-P-Synergy...item53e50bc4b2 Това трябва да е то друго 3 в 1 не съм срещал.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Същото.

Коментар

Мога да кажа с 99% сигурност че това е читаво:
                http://cgi.ebay.de/SYNMIG-MIG-205-MA...ht_5529wt_1002

А с колко би свалил цената на другото - няма как да знам, докато не изпратя запитване.

Коментар

Искам 3/1 впоследствие да го усъвършенствам-импулси,АС.Това горното е просто телоподаващо..

Коментар

То малко е безсмислено да се поръчва чисто телоподаващо от вън при положение че за около 1000 лева може да се вземе на Вики Б с редуцир вентил и ролка тел 200 амперово .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                      Искам 3/1 впоследствие да го усъвършенствам-импулси,АС.Това горното е просто телоподаващо..
                      Това дето искаш съвсем не е сигурно че може да стане с конкретната машина.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        То малко е безсмислено да се поръчва чисто телоподаващо от вън при положение че за около 1000 лева може да се вземе на Вики Б с редуцир вентил и ролка тел 200 амперово .
                        Предвид 65 доларовата електроника на викито, честно казано въпроса не е толкоз кристално ясен. Нито една машина, дето продава немеца, от най-евтината, та до най-скъпата, не е с тая топология. Казвам си го направо - на мен не ми харесва. Това е компромис с цел евтиния. Говоря за това от снимките, дето видях по-горе. И съм силно скептичен че е 200А на повече от 20-30% ПВ. Просто тая топология е куца за голями мощности още по дефиниция.

Коментар

Предвид 65 доларовата електроника на викито, честно казано въпроса не е толкоз кристално ясен. Нито една машина, дето продава немеца, от най-евтината, та до най-скъпата, не е с тая топология. Казвам си го направо - на мен не ми харесва. Това е компромис с цел евтиния. Говоря за това от снимките, дето видях по-горе. И съм силно скептичен че е 200А на повече от 20-30% ПВ. Просто тая топология е куца за голями мощности още по дефиниция.
                          Това от снимките, които са публикувани по горе, наистина изглежда като ТНТМ от времето на .....Ъма.
                          Само, че това не е ВИКИ, а е разглобено едно от изделията, които внесохте миналия път ако съм прочел правилно .
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Това дето искаш съвсем не е сигурно че може да стане с конкретната машина.
                            Защо не? Предполагм вътре е 1електроника,като всяко друго,просто е добавено телоподаващото и някой други финкуции.Съмнява ме да са сложили 2отделни токоисточника /така да се каже/,единия ма МИГ/МАГ,другия за редз и ВИГ....Още не съм много наясно как ще стане самото преправяне,чакаме от тебе пулса на телоподаващото,другото ще го измислиме.На Станьо колегата ще помага със схеми на АС-то,той е започнал да тунингова апарата и да прави нов по добър.

Коментар

Спарки,каза ли че искам резака в кутия като от клипа !
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                Спарки,каза ли че искам резака в кутия като от клипа !
                                Казах му че по възможност ще е добре да е в такава кутия. Не съм получил конкретен отговор дали ще е в такава. Ще видим като дойдат. Дано имаш късмет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X