Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Ха да ти е честита,да ти е вярна дълги години.
    "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Мерси ... и аз се надявам да ми служи дълго време
      Моите снимки...
      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
      https://500px.com/ivankoo

Коментар

Ха честито и от мен -безпроблемна работа и дълги години експлоатация ...!
        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Честита придобивка.И да почерпиш,че иначе нали знаеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
            Вземах машинката, добре, че бях с колата на шефа, че в моята каручка тоя голям кашон няма голям шанс да се качи .
            Пробвах преди малко машинката горе доло да вида бачка ли си й всичко...
            И важното е, че всичко бачка ток и жица... даже разкрих че пулсът работи и на електрожен (първо ме стрестна, понеже постоянно шаваше А-метъра и се чудех какво му е а то било пулса ) Направих на бързо проби с електроди- 2.5...3.2 и 4мм. колкото да видя пали ли и как поддържа дъгата. Също разгадах педала кое как бачка, той също работи и на електрожена, като можеш да си го гласиш колко А да е когато е натъпен докрай и като отпуткаш да намалява тока... абе джиджина работа си е... тези дни ще видя да "купя" бутилка за аргон и да я напълня... та да го тествам как бачка, за сега на ВИГ тествах само дали пали високочестотната запалка
            Та с две думи... харесва ми машинката и тепърва ще я разучавам с голям кеф
            Е аз днес си взех машинката и бутилка Аргон, вентил и разни телове от Редки.
            Направих и проби да заварявам две ламарини по 6мм. една за друга, естествено с помощ от Спарки по телефона. Но резултата беше пагубен, с толкова копчета си е****майката.
            Сега тепърва ще питам кое как става, и ще моля за помощ от вас знаещите.
            П.П.
            Уж го взех да се забавлявам, пък днес беше на кантар да го наритам! хахаахахахах
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Ами по-горе Спарки обяснява кое за какво е... всъщност няма нищо сложно, стига да му хванеш смисъла кое за какво е Аз утре ще продължа с електрожена да си играя... днеска съм си играл на едната фаза, кадето е 190волта (което забелязах с последствие)... и се почудих, защо някак тези 200А не са ми точно като за 200, а то какво било
              Моите снимки...

Коментар

Влади, трябва някой да ти покаже, например как да си остриш електродите, колко да са издадени от горелката, колко газ за какъв ампераж, на какво разстояние да държиш електрода от детайла, как да добавяш материал, как да го "разливаш", и все от сорта. Звънни на Андро да ти покаже и много бързо ще схванеш идеята. Дебело се заварява лесно, защото не го пробива трудно и имаш време за реакция. Започни с черно или неръждавейка, и после с алуминий.

Да имах малко време, бих дошъл да ти покажа, макар и малкото, дето знам, ама точно сега нямам никакво мърдане от работа. Ден година храни, знаеш. Не е чак толкоз трудно. Трудно се открива наново топлата вода.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Влади, трябва някой да ти покаже, например как да си остриш електродите, колко да са издадени от горелката, колко газ за какъв ампераж, на какво разстояние да държиш електрода от детайла, как да добавяш материал, как да го "разливаш", и все от сорта. Звънни на Андро да ти покаже и много бързо ще схванеш идеята. Дебело се заварява лесно, защото не го пробива трудно и имаш време за реакция. Започни с черно или неръждавейка, и после с алуминий.

Да имах малко време, бих дошъл да ти покажа, макар и малкото, дето знам, ама точно сега нямам никакво мърдане от работа. Ден година храни, знаеш. Не е чак толкоз трудно. Трудно се открива наново топлата вода.
                  Още утре ще звънна на "Големия хълм" и ще се разберем с какво да го подкупя!
                  LZ1HKW

Коментар

Също може да разгледаш и из нета, има всякакви материали, както и един много добър филм на английски... ако ми работеше компа щях да ти дам разни снимки точно за А-Б-то...
                    Моите снимки...

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
                      Също може да разгледаш и из нета, има всякакви материали, както и един много добър филм на английски... ако ми работеше компа щях да ти дам разни снимки точно за А-Б-то...
                      Гледам, аз в нета.Ама нали знаеш за кучето и месара?
                      На клип изглежда лесно, ама после нещо електродите ми стават на топчета! аххахаха

П.П.
                      Моля някой модератор да отдели последните ми постове в нова тема за да не спамим тази. Защото така или иначе ще има още по темата с мъченията и въпросите за машинката!
                      LZ1HKW

Коментар

Стават на топка, щото прекаляваш с ампеража. На прав ток с 2.4 електрод трябва доста да се потрудиш, за да го направиш на топче. Вероятно работиш с тънкия 1.6мм? Той е за фини работи и нисък ампераж.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз си получих поръчаните екстри и заваръчен апарат мога да кажа с чиста съвест че ръкавиците са с пъти по качествени от масово продаваните тук заваръчни ръкавици на същите и значително по високи цени. Триъгълниците също са с подходящи размери и много силни магнити може спокойно да се ползват за подпиране при хоризонтални заварки на тръби и профили където обикновенно винаги не достига една ръка да удържи профила нивелиран. Апарата го тества на РЕДЗ човек с научна степен и много практика в заваряването и остана очарован.
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Дааа... мен ме хвана яд, че не си поръчах и аз ръкавици. Като ги видях вчера, то само от видът им се вижда че са хубави и меки... ама
                            Моите снимки...

Коментар

То не е късно в другата тема Спарки спомена че другата седмица ще се поръчват още 2-3 машини. Аз се замислям за още един комплект магнитни ъгли а и в работата с тая техника хвърлих в размисъл доста хора.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                То не е късно в другата тема Спарки спомена че другата седмица ще се поръчват още 2-3 машини. Аз се замислям за още един комплект магнитни ъгли а и в работата с тая техника хвърлих в размисъл доста хора.
                                Засега има изявено желание за 1 AC машина. Ако някой иска нещо, до понеделник другата седмица да си казва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X