Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Благодарско на Sparkybg, че успя да ме включи в последния момент в поръчката с един плазмен резак, не я бях видял тази тема...както и да е нямам търпение да прибера флекса в кашончето

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Лекия намек: "Между другото, кой е риселъра ви в България, за който споменахте? Продава ли той повече от мен? ", или нещо от сорта...
      Това си е една добра пазарна ниша внос и продажба на ефтина и качествена заваръчна техника . Друго е да има някъде място (база) където преди да купиш да пробваш модела който искаш да купиш и човек професионалист да ти обясни режимите и настройките. Тогава няма да има постове от типа "пипнах Фрониус в магазина и той сам заварява а тоя китаец не мога да го подкарам" . Настройките на машината са едни над 50% от заварката.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За съжаление има лека корекция нагоре на плазмените разаци. Не съм сложил шипинга вътре, и практически са с по 20 евра нагоре като цена.

Тоест, крайните цени са:
        - 50А плазмен резак - 280EUR
        - 60А плазмен резак - 400EUR

Надявам се това да не е проблем. Ако някой се отказва, има време до довечера да си каже тук или да ми звънне. Съжалявам за недоглеждането, ама швабата пише на развален германо-английски и понякога ми е трудно да го разбера.

Няма да се разкарвате до банки или до мен втори път. Аз ще платя от мен, а с който има да додава ще оправим сметките като дойдат машините.

Извинявам се пак за недоглеждането, ама, случва се, за съжаление. Ако имах някаква печалба от това щях да си приспадна заплесията от нея.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За съжаление има лека корекция нагоре на плазмените разаци. Не съм сложил шипинга вътре, и практически са с по 20 евра нагоре като цена.

Тоест, крайните цени са:
          - 50А плазмен резак - 280EUR
          - 60А плазмен резак - 400EUR

Надявам се това да не е проблем. Ако някой се отказва, има време до довечера да си каже тук или да ми звънне. Съжалявам за недоглеждането, ама швабата пише на развален германо-английски и понякога ми е трудно да го разбера.

Няма да се разкарвате до банки или до мен втори път. Аз ще платя от мен, а с който има да додава ще оправим сметките като дойдат машините.

Извинявам се пак за недоглеждането, ама, случва се, за съжаление. Ако имах някаква печалба от това щях да си приспадна заплесията от нея.
          Моята поръчка остава такава , каквато беше. Важното е машините да са читави.

И да та попитам - имали разлика между токоизточника на инвертортора за заваряване с електроди и този на телоподаващото т.е. всеки ли електрожен може да работи и като телоподаващо при инверторите?

ПП. Ходили при фирмата?

Ето и патента.
          http://ip.com/patapp/US20080083713

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
            ..И да та попитам - имали разлика между токоизточника на инвертортора за заваряване с електроди и този на телоподаващото т.е. всеки ли електрожен може да работи и като телоподаващо при инверторите?
            Има. Токоизточника на класическо инверторно телоподаващо е с по-твърда характеристика. Друг е въпроса че в общия случай (например моето), в зависимост от конкретните схемни решения, с дребни промени по управлението може да се докара мека или твърда характеристика, според това какво ти трябва. Само има много "ако", както по силовата част, или по-точно изхода и, така и по управлението.

Не съм ходил вчера. В 16:00 ходих до банката да внасям парите за поръчката, и като му звъннах каза че ще е там до 17:00. Ще ходя най-вероятно утре след работа. Просто трудно мога да си позволя да изляза в момента.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мисля да си сложа един амперметър на цо-то може и външен на масата , но се чудя как да го направя. Има ли готови такива ?
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                Мисля да си сложа един амперметър на цо-то може и външен на масата , но се чудя как да го направя. Има ли готови такива ?
                Има. С все шънта. Китайски. Кеф ти LCD, кеф ти LED, кеф ти стрелкови. В eBay.

Коментар

И моята поръчка остава !

Ех, този лек намек за отстъпка, сега можеше да свърши работа .
                  Трябваше да използваш някоя Стоичковица в израза или, за по-културно да се изкажеш като Бруклински Рапър.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    И моята поръчка остава !

Ех, този лек намек за отстъпка, сега можеше да свърши работа .
                    Трябваше да използваш някоя Стоичковица в израза или, за по-културно да се изкажеш като Бруклински Рапър.
                    Бе трудно минават тия. Все пак търговеца е с турско име.

...а и не ме бива много в пазарлъците. Никога не ме е бивало.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                      Мисля имаше тема точно за това, ама е от доста време...

П.П. ето я http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=20814
                      Моите снимки...
                      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                      https://500px.com/ivankoo

Коментар

Ето, избирайте си. Само трябва да им осигурите изолирано захранване.
                        http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=200....c0.m270.l1313

Коментар

Спарки, може ли да питаш тоя търговец за някакви телоподаващи, може и да не са инверторни.

Коментар

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
                            Спарки, може ли да питаш тоя търговец за някакви телоподаващи, може и да не са инверторни.
                            Телоподаващи няма никакви. По-горе съм дал линк към друг. Може да поръчаме от него, но е желателно поне 2, за да мрънкам и там за отстъпка.

Коментар

Има. Токоизточника на класическо инверторно телоподаващо е с по-твърда характеристика. Друг е въпроса че в общия случай (например моето), в зависимост от конкретните схемни решения, с дребни промени по управлението може да се докара мека или твърда характеристика, според това какво ти трябва. Само има много "ако", както по силовата част, или по-точно изхода и, така и по управлението.

Не съм ходил вчера. В 16:00 ходих до банката да внасям парите за поръчката, и като му звъннах каза че ще е там до 17:00. Ще ходя най-вероятно утре след работа. Просто трудно мога да си позволя да изляза в момента.
                              Като ще ходиш във фирмата, там , на рафта има един електрожен , които си има една приставка за телоподаващо. Така, че ако представлява интерес за тебе , можеш да го поразпиташ и по този въпрос. Дали в кутияа с телта , освен моторчето и макарата , има нещо друго , което да придава по- твърдата характеристика на за телоподаващото.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                                Като ще ходиш във фирмата, там , на рафта има един електрожен , които си има една приставка за телоподаващо. Така, че ако представлява интерес за тебе , можеш да го поразпиташ и по този въпрос. Дали в кутияа с телта , освен моторчето и макарата , има нещо друго , което да придава по- твърдата характеристика на за телоподаващото.
                                "Нещото", със сигурност не е в кутията на телоподаващото, а в кутията на електрожена. Утре ще ги видим тия работи. Че и ще ги пробвам, ако човека рачи да ми позволи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X