Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]286635[/ATTACH]Добре да попитам това става ли, защото марката нищо не ми говори.
    Тва не е инверторно, а трансформаторно. Шланга му не е с евроконектор, шипинга до тук ще е скъп. С 2 думи - тук си имаме поне 3 производителя, от които можеш да си купиш и по-добро от това.

А иначе, предполагаемо добро е ето това, макар лично да не съм го опитвал:
    http://cgi.ebay.de/SYNMIG-MIG-205-MA...item483d3d6d8b
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Това е българско, какъв шипинг
      http://www.iskravar-bg.com/index.php...=index&cPath=1
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Това е българско, какъв шипинг
        http://www.iskravar-bg.com/index.php...=index&cPath=1
        O! Моя грешка. Според описанието - 15%ПВ при 125А. Слабичко е според мен.

Бе, трансформатори ми е трудно да коментирам. За мен приемливи са 200 амперовите на Струна да речем, или нещо с близки параметри. Това ми е малко и орязано, но всеки си знае за себе си.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да няма нищо общо между 170А трансформаторно и 170А инвертор .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

На мен ми трябва за хоби работи в дома, колкото да си сменя праговете на колата и други такива инцидентни работи затова гледам евтини варианти на МИГ.

Коментар

Да,ама не.
              Това е словенска фирма,с представитество в България.

Коментар

Да,ама не.
                Това е словенска фирма,с представитество в България.

Коментар

Сайтаhttp://www.iskravar-bg.com/index.php...=index&cPath=1 е български но Iskra Varjenje e словенска марка !!
                  http://www.kolko.bg/bg/varstroj-telo...0-bg/p/1210028 -Това също е словенско и се експлоатира вече втора година забележки като за Хоби клас почти няма -писал съм за него и в други теми ..така че това е един от вариантите за хоби машина ...когато го купувахме с колегата беше по евтино от 600лв.....
                  https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                  https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Ето схемата на контролната платка на телоподаващото ми:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:MIG200J03_Control.jpg
Прегледи:1
Размер:108.6 КБ
ID:5241600

Коментар

Малък ъпдейт на цените - добавен електрожен и 315А AC/DC машина с пулс:

- за ВИГ 315А AC/DC +пулс - 900 евра
                      - за ВИГ 200А AC/DC + пулс - 660 евра
                      - за ВИГ 200А DC + пулс - 320 евра
                      - за ВИГ 200А DC без пулс - 250 евра

- за ММА 200А DC - 240 евра

Това са цени заедно с транспорта.
                      Мисля че е дори по-добре от очакваното.

900 евра е уникална цена за 315А машина, забележете, с вградено водно охлаждане, оборудвана с шланг, кабел за електроди, кабел маса, педал. Ако нямах 200А машина, тутакси бих се сдобил с една такава.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Малък ъпдейт на цените - добавен електрожен и 315А AC/DC машина с пулс:

- за ВИГ 315А AC/DC +пулс - 900 евра
                        - за ВИГ 200А AC/DC + пулс - 660 евра
                        - за ВИГ 200А DC + пулс - 320 евра
                        - за ВИГ 200А DC без пулс - 250 евра

- за ММА 200А DC - 240 евра

Това са цени заедно с транспорта.
                        Мисля че е дори по-добре от очакваното.

900 евра е уникална цена за 315А машина, забележете, с вградено водно охлаждане, оборудвана с шланг, кабел за електроди, кабел маса, педал. Ако нямах 200А машина, тутакси бих се сдобил с една такава.
                        А на плазмата 60А каква цена ще ти даде? Транспорта е с DHL , нали.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                          А на плазмата 60А каква цена ще ти даде? Транспорта е с DHL , нали.
                          Транспорта е с UPS.

Цената на 60А плазмата ще е около 405 евра. Точна цена ще знам евентуално довечера. Имай в предвид че не е с пилотна плазма. Тоест, трябва да допреш дюзата до детайла, за да запали. 100 амперовата е с пилотна плазма, но там отиваме на доста по-голяма цена - около 800 евро.

ПП: Изпратих му запитване за всичките резаци. Като имам отговор ще пиша тук.
                          Последно редактирано от sparkybg; 07-01-11, 10:26.

Коментар

Транспорта е с UPS.

Цената на 60А плазмата ще е около 405 евра. Точна цена ще знам евентуално довечера. Имай в предвид че не е с пилотна плазма. Тоест, трябва да допреш дюзата до детайла, за да запали. 100 амперовата е с пилотна плазма, но там отиваме на доста по-голяма цена - около 800 евро.

ПП: Изпратих му запитване за всичките резаци. Като имам отговор ще пиша тук.
                            Добре, ама не може ли да се добави пилот на тази. Ти беше писал някъде за твоята, ама успя ли да направиш нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                              Добре, ама не може ли да се добави пилот на тази. Ти беше писал някъде за твоята, ама успя ли да направиш нещо?
                              Моята си има пилотна плазма. Старата ми машина, дето сега е в Ясен, нямаше. Вероятно може да се добави, но не съм се занимавал с това и не знам какво точно трябва да се бъзикне.

Коментар

Моята си има пилотна плазма. Старата ми машина, дето сега е в Ясен, нямаше. Вероятно може да се добави, но не съм се занимавал с това и не знам какво точно трябва да се бъзикне.

Спарки , няма как да имаш пилотна плазма ! Имаш пилотна дъга.
                                Това първо . И второ : Мисля , че почвате да прекалявате За чий ти е пилотна дъга на 50-амперова плазма ?! Изобщо , имам чувството че напоследък правите експерименти за преоткриване на топлата вода ей така - за спорта .... нищо лошо де . Ама нещо не виждам границата между разумното използване на техниката и бъзикането и като самоцел .
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X