Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

И аз ще се пиша зе едни магнити и ръкавици .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Колега, дай снимки на Вики-то /електрожена/
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

Ще гледам днес или утре да го отворя и да го снимам, че трябва да се разправям и с инсталацията на гаража.
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Sparky-брой ме и мен за 1 AC машинка + една кутйка волфрамови електроди за алуминий.
          "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнение
            Sparky-брой ме и мен за 1 AC машинка + една кутйка волфрамови електроди за алуминий.
            Теб вече съм те броил.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може ли да пуснете колко излизат като крайна цена машините? Пример: инверторен електрожен 200А + аргон=??? лв.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                Може ли да пуснете колко излизат като крайна цена машините? Пример: инверторен електрожен 200А + аргон=??? лв.
                Цените ги има в първия пост на темата.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сори!Не съм забелязал че е с транспорта.Изтрийте последните..
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Спарки за мен само два комплекта магнити, кажи колко пари и как.
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Колеги , бях се наканил да ходя до Енина в средата на месеца за едно телоподаващо 200А и вижте на какво попаднах тук http://www.aigdelweld.hit.bg/ . Днес специално отидох на място да разгледам апаратите. Телоподаващо 180А инвертор на цена 700лв. като може външно да се монтира 15кг. ролка., телоподаващо 200А с 15кг.ролка - 950лв. Комплектовани са с щланг и кабел маса. Българско производство, фирмата е в София. Аз вероятно ще взема 180 амперовото, защото е с малки габарити, и позволява да се катеря с него , а пък и 15кг. ролка допълнително , разширява възможностите.
                      Не заная дали е новост за вас , но за за мене е ,това телоподаващо , като се обърне поляритета може работи без СО2, с специална тръбна тел 0.8мм , цената на която не е значително по-голяма от тази на обикновенната тел.

На сайта му са дадени старите цени.

Надявам се са съм ви бил полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                        Колеги , бях се наканил да ходя до Енина в средата на месеца за едно телоподаващо 200А и вижте на какво попаднах тук http://www.aigdelweld.hit.bg/ . Днес специално отидох на място да разгледам апаратите. Телоподаващо 180А инвертор на цена 700лв. като може външно да се монтира 15кг. ролка., телоподаващо 200А с 15кг.ролка - 950лв. Комплектовани са с щланг и кабел маса. Българско производство, фирмата е в София. Аз вероятно ще взема 180 амперовото, защото е с малки габарити, и позволява да се катеря с него , а пък и 15кг. ролка допълнително , разширява възможностите.
                        Не заная дали е новост за вас , но за за мене е ,това телоподаващо , като се обърне поляритета може работи без СО2, с специална тръбна тел 0.8мм , цената на която не е значително по-голяма от тази на обикновенната тел.

На сайта му са дадени старите цени.

Надявам се са съм ви бил полезен.
                        Това го гледах отдавна, но с цените на сайте не ме спечелиха за клиент. Аз продължавам упорито да не разбирам как може в сайта да сложиш цена 2000 без ДДС, а на ушенце да казваш половин цена. Тия поне са ми близо, та ще се вдигна някой ден да ги видя...

Коментар

Не зная какво им е ценообразуването ,но ето и някои други цени:
                          TIG/MMA -DC серия - DEL200 комплект - 1350лв.
                          TIG/MMA -АC/DC серия DEL200- 200A - 60% -2300лв.
                          TIG/MMA -АC/DC серия DEL270- 270A - 60% - 3400лв.
                          TIG/MMA -АC/DC серия DEL330 - 330А - 60%- 3800лв.

Аз много, много не ги разбирам тези АC/DC , тъй като не са ми били необходими , но имат функции , при замърсен алуминии ,да се усили първоначалния ток ,да се запали дъгата и след това да се върне в номиналния режим . Има функция задиржане на дъгата и очакване подаването на матерял и куп други глезотрии , които сигурно за много важни за професионалната работа. Въобще като говориш с човека разбираш ,че е много , много навътре с нещата , а си го и влече материята. Значи , концепцията за машините е негова, платките за изработени в Китай, / той дори твърди , десетина производители е тествал за изработката на една и съща платка и тогава е избрал настоящия/, а монтажа е тук , при него. Твърди , елементната база не е нещо специално, обикновено за такъв род техника. Но няма нещо специализирано , скрито под формата на фирмен чип, което в някои случаи е много важно.

Има и професионални телоподаващи 500А -за тях не съм се интересувал.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                            Не зная какво им е ценообразуването ,но ето и някои други цени:
                            TIG/MMA -DC серия - DEL200 комплект - 1350лв.
                            TIG/MMA -АC/DC серия DEL200- 200A - 60% -2300лв.
                            TIG/MMA -АC/DC серия DEL270- 270A - 60% - 3400лв.
                            TIG/MMA -АC/DC серия DEL330 - 330А - 60%- 3800лв.

Аз много, много не ги разбирам тези АC/DC , тъй като не са ми били необходими , но имат функции , при замърсен алуминии ,да се усили първоначалния ток ,да се запали дъгата и след това да се върне в номиналния режим . Има функция задиржане на дъгата и очакване подаването на матерял и куп други глезотрии , които сигурно за много важни за професионалната работа. Въобще като говориш с човека разбираш ,че е много , много навътре с нещата , а си го и влече материята. Значи , концепцията за машините е негова, платките за изработени в Китай, / той дори твърди , десетина производители е тествал за изработката на една и съща платка и тогава е избрал настоящия/, а монтажа е тук , при него. Твърди , елементната база не е нещо специално, обикновено за такъв род техника. Но няма нещо специализирано , скрито под формата на фирмен чип, което в някои случаи е много важно.
                            .
                            ..... като гледам снимките на машините нищо уникално не виждам ,нито пък къде са тези функции , но замърсен алуминий много трудно се заварява пък било то и с най добрите машини....
                            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                              ..... като гледам снимките на машините нищо уникално не виждам ,нито пък къде са тези функции , но замърсен алуминий много трудно се заварява пък било то и с най добрите машини....
                              Сайта сигурно е поостарял, аз разказах тези неща за днешната ми среща. Там има телефон , ако те интересува - можеш да звъннеш за повече инфо.

Коментар

Да се включа и аз накрая доста съм изпуснал..Първо за тази тръбна тел за безгазово заваряване-по принцип на повечето места я водят 0,9мм и цената и е МНОГО по висока от тази на обикновенната. Малките ролки, които са по 1кило струват колкото 2 обикновени по 5кила А на тези инвертори и аз не можах да видя къде са им функциите, които са написали. Аз ли съм кьорав, снимките ли не са наред-не видях регулиране на честотата/импулсен режим. И според мене без дисплей си е малко дървена работа, можеше да закачат един индикатор-няма да се оскъпи толкова много, а и тая цена-2300 без ддс за 200А АС/ДС...не знам. Колкото и големи китайчета да са на спарки офертите от германия по си заслужават според мене..само кеш трябва да събера, че тия празници..
                                спарки между другото вече видях в един бг сайт да ги продават немските, ама са извадили ножа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X