Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Както и дърпат по-малко ток от трансформаторните.

П.П. Вече сме в Румъния
    Моите снимки...
    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
    https://500px.com/ivankoo

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
      Както и дърпат по-малко ток от трансформаторните.

П.П. Вече сме в Румъния
      ...и контакта загрява значително по-малко.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да... имаме една служебна плазма 32А, от тези на Редко, 3-фазна с траф... ами неможем да я захраним и това си е... кадето съм ходил да режа (освен в работилницата), само гази предпазителите и ме прехвърлят на друго захранване
        Моите снимки...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          ...и контакта загрява значително по-малко.
          А как се държат при захранване от генератор?

Коментар

Писано е по-горе в темата
            Моите снимки...

Коментар

Писано е по-горе в темата
              Да , ама става дума за инверторни електрожени. Дали същото се отнася и за инверторни телоподаващи - някой има ли опит?

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                Да , ама става дума за инверторни електрожени. Дали същото се отнася и за инверторни телоподаващи - някой има ли опит?
                Същото е. Ако генератора е достатъчно мощен, проблем няма. Силовата част на всички инверотри във входната и част е практически еднаква. Грец с кондензатори след него. От там нататък вече няма значение в какво е включен инвертора.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Същото е. Ако генератора е достатъчно мощен, проблем няма. Силовата част на всички инверотри във входната и част е практически еднаква. Грец с кондензатори след него. От там нататък вече няма значение в какво е включен инвертора.
                  Някакъв PFC няма ли?
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Някакъв PFC няма ли?
                    Много малко машини имат. От китайските май ни една, поне не и от тия дето съм виждал. Западните имат от скоро.

А то ще подобри PF-то от 0.85 на 0.95, в най-добрия случай. Силовата част е направена с резерв по напрежение, и хваща голяма част от полусинусоидата дори и без PFC, особено машините, работещи в токов режим, примерно телоподаващото ми.

Коментар

Моето е 2 в 1 На вики Б електрожен и Цо-2 180 Амера.....т.е Както работи електрожена така работи и Цо-то...Инвертора със сигорност работи по добре от трансформатора било то електрожен или Цо 2...

travelling Със сигорност ми трябва шланг особенно щом е на бинзел за тези пари,аз в понеделник ще заминавам в командировка из Марица изток,там имаме голям обект и на път мога да мина през вики но ще се връщам в петак вечерта,ако реша да ходя специално ще ти звънна да си делнем бензина или куриера !
                      А какво представлява тая защита за телоподаващото ?
                      Последно редактирано от Roninn; 30-12-10, 00:47.
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

За такова чудо и то само 12кг без телта и аз ще се присъедиявам към поръчката. Шефа им ми каза ,че 170 амперовото работи по-добре от "Струна 170" трансформаторна , монофазна /аз имам такава/ и то - на мах. непрекъснато. Дано това да е вярно.
                        Инверторното телоподаващо работи по добре и от трифазните трансформаторни . Това лято правихме с един приятел двутонна цистерна за нафта на неговата къща и той домъкна от някъде едно френско инверторно телоподаващо та от тогава сън не ме лови няма такъв звук и такава плавност на работа практически няма пръски а работех с моите бутилки с чист СО .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Защита от пренапрежение на входа, те и така си имат, но тази била някаква по-чувствителна към малки пикове . Казаха ми, че е хубаво да се сложи , ако се работи на генератор, нещо към 30лв . Аз ги накарах да ми сложат в електрожена, но може да се наложи и телоподаващото да ползвам на агрегат.
                          Звънни ми , ако решиш да ходиш .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            Защита от пренапрежение на входа, те и така си имат, но тази била някаква по-чувствителна към малки пикове . Казаха ми, че е хубаво да се сложи , ако се работи на генератор, нещо към 30лв . Аз ги накарах да ми сложат в електрожена, но може да се наложи и телоподаващото да ползвам на агрегат.
                            Обикновено се състои от неголям двоен дросел на входа с малко по-особена конструкция. Телоподаващото ми си го има. Така на входа и да има пикове, след дросела те са "изгасени" и изгладени. Отделно гаси високочестотние смъщения излизащи от машината. В общия случай няма проблем и без нея. Слага се повече поради технически изисквания за електромагнитна съвместимост или там квото беше, но леко помага и при калпаво захранване.

Коментар

Тази, мисля че спира машината . Проблема с генератора е , като отлепиш електрода изведнъж го разтоварваш и за момент се вдигат доста оборотите, докато сработи центробежния регулатор.
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да... имаме една служебна плазма 32А, от тези на Редко, 3-фазна с траф... ами неможем да я захраним и това си е... кадето съм ходил да режа (освен в работилницата), само гази предпазителите и ме прехвърлят на друго захранване
                                Значи нещо в нея не е в ред . Върнете им я да я погледнат .
                                Аз имам 3 служебни 50-амперови на "Максимал" - Разград . До сега проблем с бушони не съм имал . А изобщо и с трансформаторните плазми.
                                Единствен проблем ми направи една 150-амперова , но при рязане на 50 мм. дебелина . Трифазния контакт беше с хлабави връзки и изпуши , но това е изключение.
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X