От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.
Абе има си висок клас дето са с ПВ и 100% дори. Просто рядко е нужно чак толкова - такова се купува или за робот, или ако се работи при висока околна температура. То при средностатистическа ръчна работа даже и 60% да постигнеш си е почти невъзможно. Електрожен поне се тества лесно - почваш го с електроди на максимум докато изключи. Не отнема и много време - или изключва след 5-6 минути, или ти изключваш преди това. 
На ВИГ съм си товарил машината сериозно - взе да ми пари през ръкавицата и спрях като стана вече нетърпимо. 2 плътни квадрата нещо от сорта на 25x25mm дълги около метър бяха станали червени около заварката по това време. За повече трябва и водно - тя ръкохватката е с по-малко ПВ от машината.
Първоначално публикуван от welderargon
Преглед на мнение

На ВИГ съм си товарил машината сериозно - взе да ми пари през ръкавицата и спрях като стана вече нетърпимо. 2 плътни квадрата нещо от сорта на 25x25mm дълги около метър бяха станали червени около заварката по това време. За повече трябва и водно - тя ръкохватката е с по-малко ПВ от машината.
Коментар