Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TRIP "компютри"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: TRIP "компютри"

Първоначално публикуван от eddiesoft Преглед на мнение
    Става въпрос за следното:
    Примерно прави се тренировка по пътна книга от състезание което е тридневно примерно...
    Стартира се да кажем от втория ден. Идеята е да се въведът общите километри от първият ден все едно, че са преминати. Т.е. все едно, че не започваш сега, а си карал вече един ден. Започваш от някакви изминати километри.
    Всеки етап си започва от 0. В един ден сме карали по 4 етапа и всички почват от 0
    Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 14-03-11, 21:02.

Коментар

Става въпрос за следното:
      Примерно прави се тренировка по пътна книга от състезание което е тридневно примерно...
      Стартира се да кажем от втория ден. Идеята е да се въведът общите километри от първият ден все едно, че са преминати. Т.е. все едно, че не започваш сега, а си карал вече един ден. Започваш от някакви изминати километри.
      Въпроса ми е следния:При достигане на поредната точка на общия километраж показва 52км,а по пътна книга пише 50.5км.Може ли големия километраж да се върне да показва 50.5км и да продължи от там?
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        Всеки етап си започва от 0. В един ден сме карали по 4 етапа и всички почват от 0
        Май не го обясних съвсем точно. Сраваше въпрос ако примерно се прави тренировка и не се тръгва от началото на етапа, а някъде от някоя точка. Извинявам се за неправилното изразяване

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
          Въпроса ми е следния:При достигане на поредната точка на общия километраж показва 52км,а по пътна книга пише 50.5км.Може ли големия километраж да се върне да показва 50.5км и да продължи от там?
          А как са се появили разликите? Това означава, че има разлики и в междинните растояния. Ако е само едно - някаде е объркан пътя(подмината контролна точка примерно), а ако има разлика ввъв всичките - значи има някакъв проблем в калибровката, а тя може да се променя във всеки един момент.

Коментар

А как са се появили разликите? Това означава, че има разлики и в междинните растояния. Ако е само едно - някаде е объркан пътя(подмината контролна точка примерно), а ако има разлика ввъв всичките - значи има някакъв проблем в калибровката, а тя може да се променя във всеки един момент.
            Забрави за калибровката,говорим за друго.Причините за това може да са няколко:буксуване,лутане докато се търси точката и т.н. и в крайна сметка голямата дистанция показва 52км,а трябва да е 50.5км.Може ли да се върне на 50.5 и да продължи от там?Това е много важна функция.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Вече има и модул за промяна на изминатото растояние. Основно, устройството ще си остане с базовите функции, а при желание от страна на ползвателя - могат да му се добавят модули за задаване на начални километри и/или за промяна изминатия път по време на работа.

Коментар

... Може ли да се върне на 50.5 и да продължи от там?Това е много важна функция.
                Смяташ да ръчкаш трипа след всяко буксуване или ходене за гъби ?!?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Спокойно де. После пак аз ще съм на топа на устата, че нещо пак не съм направил
                  Затова написах, че си остава с базовия модел, а това ще са екстри които ще бъдат слагани само !!!! след заявка.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Смяташ да ръчкаш трипа след всяко буксуване или ходене за гъби ?!?
                    Е,не след всяко!Само когато грешката стане голяма.Днес започнахме монтажа на TripX и май ще успеем за Трявна.След състезанието ще пиша дали наистина има нужда от това,но когато съм карал с GPS съм имал нужда.

Коментар

... След състезанието ще пиша дали наистина има нужда от това ...
                      По-правилният въпрос ще е "Искаш ли да губиш време за това, особено ако състезанието е бързо?"

П.П. На кален терен грешката бързо става голяма ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        По-правилният въпрос ще е "Искаш ли да губиш време за това, особено ако състезанието е бързо?"

П.П. На кален терен грешката бързо става голяма ...
                        Аз и без това за сега съм бавен за да се боря за класиране и целта ми за сега е с навигатора да се сработим и да улучваме точките и да не се губим.По-натам ще търсим скорост.

Коментар

Хайде сега ползвалите ги по състезанията да си кажат мненията и препоръките ако има още неща за доизкусуряване

Коментар

На Албена изкарахме жестоко във всякакъв смисъл трофи-накефихме се потрошихме колите,но трипа работи перфектно!По-тежко изпитание от това за машинката няма!Сега малко коментари за различните екстри:
                            1.Дисплея-големите червени цифри са отлични и по-добри от на тератрип(лично мое мнение)
                            2.Дистанционното-задължителна екстра
                            3.Ползвахме паузата,когато буксувахме(е когато се сетим де,но то идва с опита)
                            4.Възможността за обратно броене много улеснява ориентирането,когато се загубиш
                            5.Корекциите на калибрацията не сме ги пипали в трасето
                            6.Общите километри въобще не сме ги гледали,както каза и Чавдар
                            Т.е. отказвам се да искам екстрата по-долу:
                            Само да допълня,че след първия ден се класирахме 3ти само и благодарение на перфектната навигация и много точния трак.

Коментар

• От: TRIP "компютри"

Искам да попитам дали някой е ползвал такъв трип в състезания. И как се представя спрямо TerraTrip.
                              Благодаря предварително за отговора.

Коментар

• От: TRIP "компютри"

Колега, мисля, че горният пост са коментари от държането му на терена по време на състезание
                                Последно редактирано от eddiesoft; 07-11-11, 17:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X