Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TRIP "компютри"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TRIP "компютри"

Последно се спрях на варианта при отпадане на напрежението да се пишат данните. Ще си поиграя сега малко с няколко стотин пъти да видя дали ще има проблем. Иначе цените се запазват. Това са предимно софтуерни промени и малко хардуерни, но някой и друг транзистор и сапротивление няма да влият на цената.

Коментар

Еди, аз от трип не разбирам, но това което видях в Шумен, ме кара да мисля, че много важно е това устройство да издържа зверско, непрекъснато тръскане в продължение на часове. Мога да ти изпратя за проби топло печатарско лепило. При нагряване до 150-170градуса става като гъста боза и се формова по съда в който го сипеш. Като изстине е като много твърда гума, почти пластмаса. Може да вградиш стойката и да залееш всичко. Няма да се счупи никога. ....само дето става ремонтонепригодно...
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Ами моя трип изкара шуменското състезание и накрая колата мина през таван и трипа още е здрав и работи .
        flash-gsm team

Коментар

• До: TRIP "компютри" - Спам.

Първоначално публикуван от ribaria Преглед на мнение
          Ами моя трип изкара шуменското състезание и накрая колата мина през таван и трипа още е здрав и работи .
          А аз се чудех що обърнахте джипката... то било за проба на "трипа"...

П.П. Вярно, издръжливо устройство излезе!
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

На Шумен трасето беше много приятно за каране, но не беше много подходящо за изпитания от този род. Никакви камънаци, много малко изровени участъци, меки полски пътища и доста къси етапи. Т.е. не смятай, че трипът е видял сериозен зор!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              На Шумен трасето беше много приятно за каране, но не беше много подходящо за изпитания от този род. Никакви камънаци, много малко изровени участъци, меки полски пътища и доста къси етапи. Т.е. не смятай, че трипът е видял сериозен зор!
              Според теб как трябва да се тества устройството ? Пример ми дай.
              (футбол ли да играем , с кубинки ли да го подритваме ..). Имаше такова състезание тествахме го . На следващите пак ще го тестваме . В него няма нещо по различно от друго електронно устройство (платка елементи дисплей).Постаралисме се да закрепим платката неподвижно в кутията ..няма тежки елементи които от вибрацийте да посягат да се изкъртват другото от пробите ще се изясни.
              flash-gsm team

Коментар

Според теб как трябва да се тества устройството ? Пример ми дай.
                (футбол ли да играем , с кубинки ли да го подритваме ..). Имаше такова състезание тествахме го . На следващите пак ще го тестваме . В него няма нещо по различно от друго електронно устройство (платка елементи дисплей).Постаралисме се да закрепим платката неподвижно в кутията ..няма тежки елементи които от вибрацийте да посягат да се изкъртват другото от пробите ще се изясни.
                Наистина Шумен 500 не беше типично състезание от шампионата. Вибрациите бях в пъти по-малко. А относно вашия трип всички се опитваме да ви помагаме не се заяждаме. Надявам се да се получи качествен продукт.

Коментар

Наистина не искам да се заяждам ,просто нека с всеки съвет или мнение да има покритие .Ако Чавдар каже как да го тестваме по някакъв тежък начин ще го тестваме публично.Пак повтарям не се заяждам.
                  flash-gsm team

Коментар

Тук Стефан е на ход. В БАН може да имат някаква техника за тестване.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Наистина не искам да се заяждам ,просто нека с всеки съвет или мнение да има покритие .Ако Чавдар каже как да го тестваме по някакъв тежък начин ще го тестваме публично.Пак повтарям не се заяждам.
                      Като за начало какво ще кажеш да не рипаш като петле без да има някаква причина за това?
                      По-горе просто констатирам елементарния факт, че трасето беше леко, поради което не може да се смята за сериозно изпитание. Само и единствено това. Нито съм казал, че някой нещо не е направил като хората, нито че на трипа му има нещо. Това състезание е било под ръка, на това сте го тествали.
                      Така че, ако обичаш, укроти си емоциите, давай по-спокойно и се въздържай от прибързани оценки кое има покритие и кое няма!
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Момчета, няма смисъл да се заяждате и сърдите за глупости.
                        На Чавдар ми казах. Ще го напиша и тук. В това устройство няма дори 1 нещо което да не е по "дуракоустойчиво" от на тератрип. За платките и елементите - работата е ясна-еднакви са. Кутията -нашата е от алуминии, а тяхната от пласмаса. И двете издържат до някаква степен на натиск преди да поддадат. Само, че стигне ли се до такъв натиск - полойението не е вече никак добре. Техните платки се държат от 4 видички. Тук платката е в канали от които просто няма как да излезе, и с 4мм втулки подпряна допълнително. Отпред дисплеите са затворени с фолио за сметка на тератрип, където едно по-силно натискане върху дисплея и е до там. Тук дисплеят съм го изтеглил с 1.2 мм навътре под фолиото за да се предпази от неволни интервенции. Все пак имаше едно готово устройство на което да търся кусури и да ги избягна. Просто останаха да се решат проблеми с които са се сблъсквали хора които са ползвали подобни устройства в реална обстановка.

Коментар

То е ясно че от раз няма да стане перфектно, но нищо не пречи да се опитаме да предвидим всичко. И най-хубавото в цялата история е че ще имаме връзка конструктор - краен клиент, точно тази връзка след време ще направи продукта по-добър и от тератрипа. Това ви го пожелавам от сърце. Не е лошо и да се замислите и за версия на Английски език.

Коментар

Първоначално публикуван от eddiesoft Преглед на мнение
                            ... Просто останаха да се решат проблеми с които са се сблъсквали хора които са ползвали подобни устройства в реална обстановка.
                            От тази гледна точка би било най-добре да го види и пипне на живо навигатор с повечко опит, като Иван Маринов например.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма проблем с другите езици. Само пазар да има навън, ще направим за навсякъде на техните си им езици. Само с гръцкия малко може да да се появи проблем заради няколко символа, но мисля, че и това ще оправим

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Еди, аз от трип не разбирам, но това което видях в Шумен, ме кара да мисля, че много важно е това устройство да издържа зверско, непрекъснато тръскане в продължение на часове...
                                Устройството трябва да издържа още една камара автомобилни "свинщини". Разширен температурен диапазон, влагозащитеност, за вибрациите и ударите е казано, повишени смущения и пикове в захранването (над 40 волта), статично електричество. Сигурно има и още, но не се сещам в момента.
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X