Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TRIP "компютри"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: TRIP "компютри"

И аз се интересувам от тази опция.
    TT-Tuning Team
    АСК Добрич

Коментар

В сайта на TripX го пише в цени
      http://tripx-bg.net/page1.php?menu=3

Коментар

Вече има и рециклирани трипчета. От всеки който е взел нов с доплащане и връщане на стар - Старият се рециклира (тестове, почистване, update на софтуера) и е за хора "без пари". Цената на лични ,по тел. или на сайта www.tripx-bg.net
        Последно редактирано от eddiesoft; 28-10-13, 08:26. Причина: поправка

Коментар

Темата е дълга и не ми се чете цялата и незнам дали е разисквано. Имам от стария модел TripX, купил съм го преди две години. Сега го монтирам заради състезанието в Русе. Забелязах следното- изключвам уреда от бутона и след повторно стартиране се оказва че не се е запаметила стойноста от калибрирането. Това нормално ли е за този модел? Показва някакви други стойносто които явно са зададени софтуерно. Напрежението към устройството не е отпадало. Неприятното е постоянното калибриране след стартиране. Устройството не е използвано до сега от закупуването.
          Последно редактирано от banjo; 03-11-13, 06:28.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Някой чете ли изобщо инструкциите? Трипа СЕ ГАСИ ПРЕЗ МЕНЮТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            А софтуерно е зададена калибровка 0000 !!!. Калибровката се пази в енергонезависима памет докато се направи нова или пак ПРЕЗ МЕНЮТО !!!! се изтрие старата!
            Моля Ви, четете инструкцийте, дори ако трябва и след като сте си правили експерименти!!!!

Коментар

http://youtu.be/KPWRwKDbdCQ

Тестовата бройка е готова.
              След новогодишните празници заминава за Разград за тестове.
              С работна платка и дупки изрязани в кутията с около 5 мм по-нагоре не се вижда най-долния ред на дисплея, но за сметка на това се виждат скобите които държат дисплея отгоре
              .
              Има още за доизкусуряване, но да го тестват дори и с лоша визия.
              Има възможност за намиране координати на точка по задаване на разстояние до нея и азимут.
              Както и при задаване координати на точка изчислява разстоянието и азимута до нея.
              Вече формата "Изгубени" май ще трябва да се му се измисли друго име. Машинката ще те води до всяка следваща точка. От навигатора се иска само да въведе данните.
              Има възможност да записва тракове (следи) когато се използва като трип компютър което спестява използването на допълнителен GPS.
              Има също така и GSM модул който пък дава възможност да може да се следи всеки един автомобил в реално време къде се намира. (ако се сложи карта де ).
              което пък спестява използването на допълнителни тракери.
              В най-скоро време ще е готов и дакарското меню и ще може да се използва машинката и на рали "Дакар"!!!! както и да се разиграват състезания от дакарски тип и у нас.
              А сега - взел съм си един по-голям пешкир за да може да се забърша като ме оплювате . Приемам всякакви идеи и оплаквания за устройството
              Последно редактирано от eddiesoft; 28-12-13, 14:08. Причина: грешка

Коментар

Айде тествайте го в боя че ще се кандидатирам за такъв трип.
                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Меха, за теб ако искаш - мога да ти сложа снимката при пускането да се появява първо тя

Коментар

Първоначално публикуван от eddiesoft Преглед на мнение
                    Меха, за теб ако искаш - мога да ти сложа снимката при пускането да се появява първо тя
                    Може и тази:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:904335_607841839257165_92878780_o.jpg
Прегледи:1
Размер:142.2 КБ
ID:5550009
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Само него ли да резна или да ви сложа и трите маймуни )))

Коментар

Яни, благодаря за съдействието с техническия проблем който имахме по време на приключилото вече състезание във Варна. Изделието което си направил работи безотказно. Без ТрипХ нямаше да може да се справим толкова добре с навигацията. Перфектната машинка за Навигатора. Благодаря
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

По случай рождения ми ден - и нова версия на TripX.
                          Във версията има добавен модул в "режим на трипмастер" за намиране на точки по зададени азимут и разстояние без да се излиза от режима и стрелка водеща Ви постоянно до точката.
                          Цената по случай рождения ми ден е 600 лв до края на другата седмица.След това - цена 800 лв.
                          За справки за новия модул - братя Диневи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X