Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TRIP "компютри"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: TRIP "компютри"

Първоначално публикуван от teodor963 Преглед на мнение
    Искам да попитам дали някой е ползвал такъв трип в състезания. И как се представя спрямо TerraTrip.
    Благодаря предварително за отговора.
    Колега,то трипа си го ползваме само за състезания.Това,че сме се класирали 3ти на Албена Трофи точно с TRIPEX,не говори ли достатъчно?На практика финиширахме първи,с най-точно покриване на маршрута от всички участници,но т.к. решихме да не минаваме през екстрема не получихме точки за това и от 1во хоп на 3то място.
    Препоръчвам този уред,като много успешен и с ред предимства пред TERРA TRIP.
    Лично познавам още 3ма състезатели,които са много доволни от машинката.
    И не на последно място колегата eddiesoft(когото не познавам лично,но сме се чували по телефона) е много точен и можете да разчитате на него за съвети за и всякаква техническа информация свързана с монтажа и настройката.При монтажа,от простотия повредихме машинката,а колегата ни я поправи без да поиска и лев за това!!!
    Бих желал този уред да излезе на международния пазар и да видя какъв пай ще отхапе от именитите марки
    Последно редактирано от Младен Стоянов; 07-11-11, 22:14.
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Благодаря за отговорите.

Коментар

Колеги, Моля Ви, тези които искат да се възползват от възможностите на устройствот нека след придобиването му да го монтират и да поработиат с него известно време, а не да се сещат 2 дни преди състезанието да го монтират (и не дай си боже да поискат да им го преправям заради някакви техни специфични датчици) и в деня на състезанието тепърва да се чудят как се работи с него.... Менюто е достатъчно интуитивно, но все пак нека не оставят в деня на състезанието да го разучават. Не съм отказал на никой да му преправя в зависимост от нуждите му и да отговоря на въпросите, но е несериозно да тръгнеш на състезание с независимо каква техника преди да си я разучил... и после - техниката виновна....

Коментар

Аз да питам:
          Смъкнах трипа от паджерото на Милен. Неговото е без жило на километража и взема импулс от датчика. Моето е от стария модел- с жило на километража. Мога ли да ползвам датчик за жилото от таксиметров апарат- прави четири импулса на оборот на жилото. Нямам време да търся друг датчик, че до Шумен4Х4 има броени дни.
          Поздрави.
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Май наистина няма кой да помисли от по-рано...
            Серийно трипчетата не работят с датчици за таксиметрови апарати. Има си датчици които се монтират на жилото на километража, но цената им е меко казано височка . Може също да се преправи входа на трипа за таксиметров датчик, но има едно време през което триабва да дойде при мен, да го преправя и да го върна обратно. Ако някой измисли как да го телепортира - мога да реагирам за един ден. В противен случай е практически невъзможно.
            Все пак ако някой има по-спецефични въпроси - ще бъда на Шумен още от 1.12 сутринта и може да разпитва смело
            Успех на участващите

Коментар

Първоначално публикуван от eddiesoft Преглед на мнение
              Все пак ако някой има по-спецефични въпроси - ще бъда на Шумен още от 1.12 сутринта и може да разпитва смело
              Успех на участващите
              И аз ще съм там от тогава.Да се обадиш да се видим на живо.Ще познаеш моя бял кашон по лепенките на предните калници и по машинката вътре,разбира се
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Ха-ха-ха-ха , С кашон ще съм аз, но сив. Него няма как да не го познаеш по разпадането
                И по рекламите на предните врати . Оооо, и по машинарийките по таблото. Повече от на космически кораб

Коментар

Колеги, търся датчик от Nisan Patrol GR (с електронен километраж) за донастройване на входовете в новата версия която автоматично ще се адаптира към датчика. Т.е няма да има значение какъв датчик ще се използва. Датчикът ми трябва за 2-3 дни и го връщам с почерпката
                  Много ще съм благодарен ако някой помогне

Коментар

Гледам,че колегата не е влизал в форума повече от месец,някой има ли негови координати за връзка и знае ли се докъде е стигнал с разработката за Mitsubishi,че Трявна наближава,да не чакаме последния момент и да се пулим кое как е
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

Контактите ги има в сайта посочен в първия пост.

Коментар

Ами то има и лични съобщения който му тряват моите контакти....
                        Та не разбрах какво е питането за мицубишитата...

Коментар

Ммммм да,пропуска е мой,сега го видях.
                          0885 660 613

Коментар

Колеги, има нова версия на софтуера в която са изчистени някои дребни проблеми които имаше. Всички които имат наши трипчета закупени преди 2012 г. и желаят - могат да ми ги изпратят да им кача последната версия.
                            Също така ще помоля всеки който има някакъв проблем да се свърже с мен колкото е възможно по-скоро за да го решим, а не да чака деня на състезанието или предния. Просто може да се окаже, че няма да мога да реагирам тогава.
                            Интересуват ме и мненията Ви относно машинките. Както положителни, така и отрицателни.

Коментар

Колеги, TripX ще пуснем нова услуга - трипове под наем !!!!
                              Цената на наема е символична, но при вземането на устройството ще се заплаща депозит в размера на цената му. След връщане на същото във вид който ще бъде описан във придружаващата документация - депозита ще бъде връщан съответно намален с цената на наема. Всеки един отказ да бъде върнат депозита ще бъде документиран и показан на видно място с подробни обяснения и снимков материал. Съответно устройството остава за ползвателя.

Коментар

Като навигатор на Трявна 2012 мога да кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ,TripX се доказа в боя-един много добър помощник на навигатора.Изберете българското.
                                0885 660 613

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X