Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

На студено по-бавно се саморазреждат, ама и по-бавно се разреждат.

Оптима щях да тествам, но Suzuki Team каза че имал повреда и нямало да дойде, та отложихме. Ще ми се и някакви литиеви да преслушам, ама подозирам че ще трябва първо да си ги купя.

Коментар

Супер, купи си и го пробвай, после можеш всеки месец да даваш данни . Инак в студеното само 1 от 4-те работи нормално, но в Х-а консумацията не спира дори като заключа и след няколко дни е чао ако не го карам... А инак е на 1 година, голям е и уж няма отечки, пълна лудница. Като го сложа пресен пали, като не е закачен седи пресен дълго време. Виж тоя от буса седи добре ако не е закачен, щото там май нещо го точи, но пък зарядното нещо странно работи с него. На другите пълни и спира, а с тоя от буса пълни и спира постоянно... в 1 минута 10тина пъти поне показва, че зарежда и че е готов...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        На студено по-бавно се саморазреждат, ама и по-бавно се разреждат.

Оптима щях да тествам, но Suzuki Team каза че имал повреда и нямало да дойде, та отложихме. Ще ми се и някакви литиеви да преслушам, ама подозирам че ще трябва първо да си ги купя.
        Пиши как да стигне до теб Оптимата на джипа и Шорайя на АТВ-то но след 14-ти юли, че ще се опитам да стигна от връх Шипка до нос Емине, но не на стартер.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Berga-та на Alexfield (първата)
          Модел: Berga Basik block 60Ah, Алекс още не е казал колко е стара.
          Резултат: 35Ач.

Честито на носещите умряло олово.

Коментар

Купен е 2008-ма лятото. От 2011-та почти не се ползва, като се старая да го поддържам пълен. Един път е източван до долу от алармата - 2 месеца без палене. След това се научих да му откачам клемата.

Другият, който ти го дадох 91 Ач май беше е купен 2011-та есента. Ползва се постоянно. Един път е свалян до долу от вентилатора на парното преди около месец - релето , което трябва да го прекъсва беше шунтирано с жица, а аз го забравих (както си и мислех, че все някога ще ми се случи).
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Значи всъщност е похвално постижение, 5г за стартерен акумулатор са си доста. Сега се дозарежда след измерването, довечера започвам с другия. "Оборотния" нали не създава проблеми?

Коментар

"Оборотният" го карах цял понеделник. Пали си безгрижно с него - на газ. От тогава Фронтерата седи при Лозан в бокса за предница - смяна на шарнири и лагери. Та в момента е НДП.
                Петък би трябвало да е готова. Предполагам и ти ще си приключил до тогава с втория акумулатор. За него прогнозирам да е на около 65-70 Ач.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Дойдоха. На снимката са двечки- лицето на уреда и задния край, шунта и една малка отверчица, която идва в кутията. Ледермана сърдж е само за идея за размера на уредите.
                  Прикачени файлове
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Тоя Латерман 6 инча ли е,че моя такова не е под ръка?

Говорил съм за една зареждачка 220 волта на 24 волта,нова била..........и ровя за нещо строшено с инвьртьр.Ако кацне ше изрева.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ииииии...ха.
                      24волта е тегаво. Няма преправяне на 12. Само за 24волтов курник става.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Давам оборотен. Само трябва да го донесеш.
                        Над 5-год. Варта представлява ли интерес? тъкмо не е карана над седмица
                        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Те бошовете, че са зле е факт...
                          Що па да е факт? Аз от 3 броя, единия купен с ферозата и на незнайна възраст, не съм имал никакви грижи. Сега ферозата е пак с BOSCH, тераното пак така. Никакви грижи.

...сега ше ме караш да го давам на Ясен да го доубие.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            ...

...сега ше ме караш да го давам на Ясен да го доубие.
                            Той видимо това прави и после пише " возите мъртво олово".
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Прав си, не се изразих точно. Аз също съм много доволен, просто са на 1/2 пари поне от хубавите. А от Бош има къде в пъти по-зле на далеч не толкова по-ниска цена.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                                Той видимо това прави и после пише " возите мъртво олово".
                                Е той е на 4 години вече. Наесен ще опитам да го заредя профилактично, и при евентуални първи признаци за слабост зимата директно отивам за нов. Акумулатор върху дизел и без друго си изкарва горе-долу толкова. А при мен бедата е че от вкъщи до работата зимата не може и да загрее даже, та не съм сигурен дали смогва да компенсира разреждането от подгревните свещи (които си работят додето двигателя докара 50 градуса).
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X