Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

Ами видяхме. 77Ач при разряд с 3.2А. Това е на границата на грешката на метода на измерване, ама пък токът е по-малък от 20-часов режим и все се надявах да видя число над 80.

От трета страна - акумулаторът е чисто нов, може и да му липсва малко размърдване.

Коментар

От днес имаме и първия резултат над етикетния. 100Ач Банер EnergyBull успя да даде 102 амперчаса при режим малко по-лек от 20-часовия (между 3.0 и 3.2А разряден ток). Понеже Стефан лъже че му трябва, няма да го тестваме с други токове.

Прочее, няма справедливост. Стефан положи всякакви усилия да убие акумулатора, включително източване до дупка и оставяне така по месец-два. Като го взех показваше под 10 волта и едвам го уговорих да почне да се зарежда. Аз имам същия (ама се ползва, включително за лебедки) и моят дава значително по-нисък резултат.

Коментар

Е пробвай да убиеш и твоя
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          От днес имаме и първия резултат над етикетния. 100Ач Банер EnergyBull успя да даде 102 амперчаса при режим малко по-лек от 20-часовия (между 3.0 и 3.2А разряден ток). Понеже Стефан лъже че му трябва, няма да го тестваме с други токове.

Прочее, няма справедливост. Стефан положи всякакви усилия да убие акумулатора, включително източване до дупка и оставяне така по месец-два. Като го взех показваше под 10 волта и едвам го уговорих да почне да се зарежда. .
          Колко годишен е Банера?
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            Е пробвай да убиеш и твоя
            Ще пробвам. Само да настъпи някакво размърдване с колите че в момента от 3 коли само Ужаската върви.
            Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
            Колко годишен е Банера?
            По-стар е от моя с поне половин година. Примерно 2-2.5г

Коментар

Ми крайно време значи да замерим 5г.-та варта. Нали досега varta няма измерена?
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

няма

Коментар

Аз Ви предлагам моята чернвена оптима от Джипа, но отговор за сега нямам. Интересното е, че една ми смениха малко след като изтече гаранцията.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Носете бре.

Само не ме карайте да правя големи разходи за това измерване.

Коментар

Всичко това ми звучи адски сложно, скъпо и трудоемко. Не може да не знаете, че съществува просто електронно устройство, което се включва във буксата за запалката и моментално ти показва състоянието на акумулатора. Освен това е двайсетина лева. Ако някой се интересува ще му дам инфо, откъде да се снабди.

Коментар

Предлагам ти следното:
                        Взимаш това устройство и го закачаме на един от акумулаторите, които Ясен е тествал. И ще видим, колко амперчаса ще покаже.
                        Съгласен?
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от paradox11 Преглед на мнение
                          Всичко това ми звучи адски сложно, скъпо и трудоемко. Не може да не знаете, че съществува просто електронно устройство, което се включва във буксата за запалката и моментално ти показва състоянието на акумулатора. Освен това е двайсетина лева. Ако някой се интересува ще му дам инфо, откъде да се снабди.
                          Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                          Предлагам ти следното:
                          Взимаш това устройство и го закачаме на един от акумулаторите, които Ясен е тествал. И ще видим, колко амперчаса ще покаже.
                          Съгласен?

А ненене. Трябва да се фанете на нещо бас за каса бира
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от paradox11 Преглед на мнение
                            А дали със слагането му не прави и 40% икономия на гориво? Щото и такива има по 20лв. То народ, бягал от часовете по физика в 4-ти клас дал господ.

Ясенеееееееее.....
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ъ? Тука съм. Леле какъв будала съм и как съм се набутал.

Пич, давай го това устройство да го тестваме, голяма хитрина ще да е. Тия моите дават по 0.1Ач точност и около 0.5Ач, ама аз предпочитам по-голяма. Твоето устройство как е?

Коментар

Човеко уеко е объркал ампери с волтове ми се струва, но пък се опитва да бъде полезен на форума. А вие веднага с каса бира ще го цакате.
                                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X