Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Как ще се разплащам с балдъзата бе? Парите ще вземе, а ракията кой ще я пие?
    Да се разберем така, те имат нещо общо с Варна, аз също, ще минавам тия дни през Филипополис града голяма, пътьом към Варна, за по-направо ( магистрала, шъ знайш) да зема да я зема таз пукница, да не и береш гайлето!?

ПП. Пък то се оказа , че имат цели две балдъзи ( единия бил имал, ама другия да не е капо - и той имал), да се не чудиш на коя какво.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Мойта изтърва едно желязо за трансмисията на един 600,има няма 15 кила.Брата си пази неговата,далаверки по 300 грама я товари.

Ония инвьртьр/зареждачка пак клекна и трябва да говоря с дильрчето,да не 'оди бьлдьзето празна.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Не споменавай за зареждачки, че още не съм взел. Днес ме отсвири един Фносител. Не били баш такива ами по-Убави и ...
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Ейййй, много балдъзи, много работа, нещо много ви играят очетата, ми нали са ви жени с обратен знак бре, пак са свои, не чужди.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Вальо- оная гъзарска зареждачка на Мастерволт дето говорихме в оная тема, беше сменена. Навата и тя изтряска след няма и 2 месеца. Ако я пипнем, ще ти я пратим да си я оправиш /ако става де/ и да си я ползваш. Не и помня модела, ако ни падне в ръцете ще докладвам.
            На бълдъзата и дайте парите /после двечките със сестра си, жена ми демек, ще ги наместят за нещо дето само в България го имало и не можем без него.../ Като дойда някой ден в БГ, ще ти пием ракията, няма да се отървеш...
            Спарки, ако дойдеш в Сан Диего, имаш от мен спалня със собствена баня и кола с GPS говорещ на български /да не се затриеш някъде/. И всичките кебапчета, ракии, салати, уискита и к'вото се сетиш дето можеш да изпиеш/изпиете. А да те видя сега, ще дойдеш ли или само се каниш...
            Последно редактирано от NIKSD; 28-06-13, 22:26.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Аз викам да го хванем и на работа а?Електричарството го разбира па и ако не го хваща морската болест е баш за в морето.

Е сега ше питам за зареждачката,горката балдъза,пак ше се озори.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Не споменавай за зареждачки, че още не съм взел. Днес ме отсвири един Фносител. Не били баш такива ами по-Убави и ...
                Абе няма ли за тебе соларни панели?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Абе няма ли за тебе соларни панели?
                  Бива ли да се пържиш на слънце за едната икономия....

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                  .........ка след няма и 2 месеца. Ако я пипнем, ще ти я пратим да си я оправиш ...........
                  Де късмет де!
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Тука приключи поредното измерване. Стартерен GigaWatt 60Ah, който дойде с последната кола от предишния собственик, показа 23.9Ач. На разнасящите умряло олово - честито.

Коментар

• От: Колко амперчаса ми е акумулаторът? Кахърни измервания.

Вече ми е много интересно на диското мъртвеца от 95, на колко ли е паднал... уви нямам, с какво да го заместя да ти го дам за проверка

Коментар

Давам оборотен. Само трябва да го донесеш.

Коментар

Ок, като слизам до софето ще ти пиша...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Тука приключи поредното измерване. Стартерен GigaWatt 60Ah, който дойде с последната кола от предишния собственик, показа 23.9Ач. На разнасящите умряло олово - честито.

Има ли данни колко е дрът?
                            Стартера върти ли?

Коментар

Стартера върти, даже съвсем убедително. Тези, които не въртят стартер сега в топлото време, на подобно измерване ще покажат под 10% капацитет. Ако и толкова.

За колко е стар - имам само данни от предишния собственик, който го е купил преди по-малко от година. Не намирам на него дата на производство.

Коментар

Имам и такъв, дето не върти и стартера почти... ще ти го докарам и него, щото не го използвам... От буса, 100-110 е... Уж нов на 1 година Смех, българче е... Те бошовете, че са зле е факт, но на диското вече 8 години го мъча и се бори. То излиза, че като нямаш пари за оптима си се закопаваш и туй то... Тествай и някоя оптима ако добараш, много ми е любопитно.
                                А нали в студеното писа, че по-малко падат, питах те що на диското аку-то не му допада студеното, но не ми отговори. С него само зареден от мазата пали зимата, инак след 1/2 ден на -10 и го няма...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X