Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Засрещна клапани с буталата.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Току що ми излезна едно видео,в което разказват че ,форд са първите които слагат гумен ремък в масло,именно в 1.8 TDCI .....и са изпищяло изключително много собственици на форд ,мондео,с макс, S макс ,и безброй фокуси
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      Като страничен ефект, парчетата от скапващият се ремък запушват цедката на маслената помпа.
      На теория гумата на ангр. ремък е устойчива на маслото, но не и на промененият му състав от отмиването на изгорелите остатъци от нафтата.

• Така или иначе,моторите които качвам,ги избирам да са с верига....Малко да се отпусне мразилника навън и го почвам...нямам много време,ама ....

Телфера му виси вече заплашително над капака...да не е ставал форд,като не му харесва!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2026-01-21-21-34-26-596_com.miui.gallery.jpg
Прегледи:96
Размер:152.4 КБ
ID:7023121
    Последно редактирано от Roninn; 21-01-26, 21:36.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• Много закачки с "миксерите" ама проблема с ангренажа не е в пряка връзка с работния обем
      Освен това , технологийте се развиват и съвременни 1.5 до 2.0 литра моторчета си ходят спокойно по половин милион километра
      С уговорката че се подържат и карат човешки, което разбира се изключва смяна на масло на 30 + хиляди км и др подобни счетоводни хватки
      Лични наблюдения над няколко подобни миксери в истерия
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
        Много закачки с "миксерите" ама проблема с ангренажа не е в пряка връзка с работния обем
        Освен това , технологийте се развиват и съвременни 1.5 до 2.0 литра моторчета си ходят спокойно по половин милион километра
        С уговорката че се подържат и карат човешки, което разбира се изключва смяна на масло на 30 + хиляди км и др подобни счетоводни хватки
        Лични наблюдения над няколко подобни миксери в истерия
        Не съм съгласен. Ангренажа и работният обем имат пряка дръзка. Когато единият двигател работи при 2000 об.м. , а другият при 4000 об.м. ,то това се отразява на ангренажа.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• Ако само пробега е важен и колко струва тоя пробег, то става и с ел скутерче за 500лв. Хем малко харчи, хем евтино, хем ако се развали, другото е 500лв. Стоката я слагаш на рамо. На няколко курса ще стане.
          Това, да ти е удобно, сигурно, топло, да ти е приятно, да се радва душата, да не се чудиш къде да сложиш третия куфар, кучето, ските. Музиката да не звучи като Веф, седалката да не е като градинска пейка, да не ти се налага да помагаш на педалите, те ега се засили.... Да не караш с антифони и да чакаш кога ще ти излязат камъните. Да не знаеш дали ще стигнеш там за където си тръгнал. Да избираш пътя, да не е стръмен.
          Ако мислите само за работа и кое колко струва...баси. по-добре 2м въже..... и парафин.

Аз завиждам на Владич, на Варвара, на Сан Диего брадърс, на Войводата, въобще на всички които още живеят а не съществуват.
          Карам си камиона с кеф и ми е на ...рамо колко харчи, колко струва и колко е дълъг.
          Пари се изкарват. Живота е един и е като прът в курник. Къс и усран.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо
          Silverado 1.3 i

Коментар

• И все пак, не стана ясно откъде би трябвало да се появи тая баничарка с двигател V8?
            На микробус, не камион, не автобус, не трактор или валяк, а баничарка?

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
            Не съм съгласен. Ангренажа и работният обем имат пряка дръзка. Когато единият двигател работи при 2000 об.м. , а другият при 4000 об.м. ,то това се отразява на ангренажа.
            Чудя се (риторично) когато единият матор няма повер, и по баирите му се вади душата за да може поне да се премести (като на гореспоменатия 190D) а другия има максимален въртящ момент още от под 2к оборота, кой ли двигател ще работи при по-високи обороти?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение

И аз не съм съгласен. Моето "миксерче" К9К монтирано на купе с три лъча на предния капак при 115км/ч е на 2100 оборота. Нещо да кажеш за оборотите
              Спокойно можеш да подържаш 150км/ч докато ти омръзне да караш или свърши магистралата

Тръгва да се движи още на 1600об/мин. 1.5л с турбинка. Баирите на магистралата срещу комините на ТЕЦ-овете бобов дол ги "взима" със 150км/ч
              В момента е на 340х.км и НЕ пипа масло от смяна на смяна
              Последно редактирано от pansim; Вчера, 14:20.
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X