Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Засрещна клапани с буталата.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
    Нещо не връзвам кое му е миксера/ прахосмукачката/ моторчето за чистачки/ самобръсначка и т.н. на въпросната баничарка. Обикновено са с 1.8 дизел тия, колко трябва да е? 6 литра да си возиш стоката? V12, V18....?
    Ми 1.5 - 1.6 за дизел си е миксер, както и да го погледнеш. Такива кубатури намирам за тия фордове (Tourneo connect). Същите са доволно понапомпани като мощност - горе споменах че това на синковеца при обем 1.5 е 120 заводски кобили. Това си е аналог примерно на Grand Cherokee 2025-та, 2 итров битурбо-бля-бля. Или както един съфорумник казваше - миксер в истерия.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Доколкото съм чел темата става въпрос за 1.8, ама може да не съм досрзбрал развитието. Служебната баница като е 1.9 69 коня, да не е много убава? Веднага я сменям за 1.5 120 коня.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
        Служебната баница като е 1.9 69 коня, да не е много убава?
        Ми може и да не е убава, мо е по-вероятно да изкара повече от мотора от темата или 1.5цата.

Не окачествявам. Просто си говорим. Аз още не мога да приема дизел 1.5 насериозно, нищо че е в лека кола и реално върви доста приятно. Субективно е, знам.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Е сега и на мен 1.5 малко ми е малък за баничарка, но пък навремето си имаше 1.5 исузу на една камара Опел-и, че и баничарки.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• Писах вече някъде, че борбата за еФтиното ще утрепе Земята и душите.
            ...или както някой ме поправи: "лакомията за пари .."
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо
            Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 2 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X