Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкараме машините с универсално гориво!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тая тема да не би да сте я пуснали за забавление на електората
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

• Тая тема е една от най-дългите тук, аз много й се кефя и я следя отблизо с интерес
      Чакам да видя как с три винтчета и две тръби ще се осъществят спасителните за човечеството ядрени реакции и светлата енергийна панацея ще ни огрее...
      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

• Първоначално публикуван от RFF
        Тая тема да не би да сте я пуснали за забавление на електората
        Не сме я пуснали, само я оставихме да си стои. Нали знаете че село без луд не е село
        VPetrov.photography

Коментар

• Тогава спешно пускайте конкурси и за поп, даскал, доктор и брантия.

Коментар

• Е вие убихте темата с тези мнения! Сигурно спите по-спокойно.

Коментар

• Одавна някой хора подкараха системата, дори и се наситиха и вече работят по други проекти, но не им се пише тука защото темата е как да кажа - "Българска работа"...
              VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
              SXS-Restorations 0886513079
              Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

• Егати темата!
                Пътят е целта.

Коментар

• Re: Да подкараме машините с универсално гориво!

Здравейте,Миналата година се бях запалил много по тази тема ,четох в много форуми за тази благинка в резултат на което свалих от интернет необходимата ми инфирмация набавих всички материали и осъществих един прототип на посочния Реактор на ПАНТОНЕ.Не пестих средства и време и направих прототипа от неръждавейка,за по лесно че нямах търпение да видя чудното му действие и за всеки случай(парен каша духа) го монтирах на мотокара в склада.Хем да намали малко разхода на гориво хем и изгорелите газове да станат по малко вредни както е посочено в оригиналните описания в интернет.
                  Какъв се оказа реалният резултат от цялото трепетно очакване ,умуване и търчане по стругари фрезисти и други:

1.Изгорелите газове промениха почти незабележително миризмата си и цветът им стана от черен при рязко подаване на газ без устройствто в леко кафеникаф цвят с включено устройство.
                  2.Разхода на гориво не се промени или аз не можах да установя разлика след многото тестове.
                  3.Единственото нещо което се забелязва с просто око е това , че се понижи температурата на двигателя при натоварен режим средно с около 10 грдуса.

След като получих тези незадоволителни резултати който изобщо не се покриха с очкванията ми и с публикацийте който четох в интернет спрях понататъшни опити.Останах разочарован от тази неработеща идея и със заготовки са още няколко такива реактора.Докато работех по проекта все се чудех защо толкова инжинерни умове не са вградили тази разработка фабрично в поне едно МПС ами са я пропуснали тази ЕКСТРА да я вградят .А то защото СПОРЕД МЕН това си е една опашата Л.........ЖА.
                  Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                  Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

• Re: Да подкараме машините с универсално гориво!

Чакаме сега да чуем мнението на върлите поборници на това чудо да видим какво стана.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• До: Да подкараме машините с универсално гориво!

Има вече работещи устройства в Б-я.Напук на всички скептици и разбирачи.

Коментар

Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
                        Има вече работещи устройства в Б-я.Напук на всички скептици и разбирачи.
                        Разбира се, че има, това на колегата bobev, два поста по-горе...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Моето творение след описаните по горе резултати които се оказаха без особенна икономическа стойност не се изполва .Реших си проблема като смених българския мотокар с газокар Тойота.
                          Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                          Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

И аз хванах и изчетох цялта тем. В началото бях много ентусиазиран, но изникнаха няколко въпроса"
                            1. Защо всички схеми са направени страшно лаишки и няма мерки, растоятние и т.н.?
                            2. Ако работи както се пище в последните постове защо не се пусне малко информация?
                            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                              И аз хванах и изчетох цялта тем. В началото бях много ентусиазиран, но изникнаха няколко въпроса"
                              1. Защо всички схеми са направени страшно лаишки и няма мерки, растоятние и т.н.?
                              2. Ако работи както се пище в последните постове защо не се пусне малко информация?
                              1. защото само лаици се занимават с проблема. Редовното оправдание е, че само този, който не знае че нещо е невъзможно, може да го направи.

2. как ще изнасят информация, ние да не сме заслужили такова висше познание? А и ходят слухове, че всички тези методи и устройства работят само в отсъствието на хора, покварени от "старите и отживели" физика и химия. Само един скептичен поглед и устройството спира, както и всички подобни устройства по света. После докато ги подкарат...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                1. защото само лаици се занимават с проблема. Редовното оправдание е, че само този, който не знае че нещо е невъзможно, може да го направи.

2. как ще изнасят информация, ние да не сме заслужили такова висше познание? А и ходят слухове, че всички тези методи и устройства работят само в отсъствието на хора, покварени от "старите и отживели" физика и химия. Само един скептичен поглед и устройството спира, както и всички подобни устройства по света. После докато ги подкарат...
                                Прав си,
                                но тук има едно НО, наистина голямо НО. Не си спомням кой го е казал, но беше нещо от рода на : Не ме притесняват нещата които не знаем. Притесняват ме нещата, които знаем със сигурност.

Тук въпросът е че ние си мислим, че не може да има КПД над 1, но нека дам пример: Абсолютните координати и тИорията на относителността, тИорията за етера и т.н. Мога да изкарам още много примери, но идеята става ясна. Какво ще кажеш за училищата, където освен, че се дават много добри познания децата се учат да следват статуквото и тяхната креативност се унищожава и потъпква? В случая не застъпвам идеята, че това нещо работи, застъпвам идеята, че може да има някакви енергии полета и т.н., които ние сме неспособни да засечем, уловим или използваме.
                                Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X