Първоначално публикуван от quadra
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да подкараме машините с универсално гориво!
Свий
X
-
Това е само за Стефан - джобен МХД генератор
Готово оръжие, и доста мощно... Що ли военните не го ползват?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами щеше да е направило революция и да са отпаднали всички тези дивотии сега. Те обаче си съществуват и дърпат много пари.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ves1А откъде знаеш че "НЕ ГО ПОЛЗВАТ"
Коментар
-
По Дискъвъри показват такива оръжия на Руснаците че, USA могат само пасти да им носят. И те самите си казват че, просто нямат пари да се превъоръжат в момента! Става въпрос за 2002г.Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Мда ... Виждал съм популярни книжки за МХДГ. От края на 50-те като че ли. И после - никъде нито дума ... Явно в цял свят примерно едновременно са ги засекретили, значи са очаквали всеки момент да изскочи нещо. После обаче никъде нищо не се чува нито за оръжие, нито за технология. Значи работата се е оказала безполезна или безнадеждна, и са загубили интерес. Това са скъпи изследвания, ако перспективата е много далечна просто ги зарязват. За да върши работа като оръжие, нещото трябва да е освен страшно, още ефективно и евтино. И да има смислена тактика на използване в достатъчно всякакви условия. За да е технология, трябва и да е достатъчно достъпно.
Ех. Знам химик. С наистина широка култура и знания. И знае френски. И има интернет. Обаче от няколко години съм му сърдит и не му говоря. Вие идете при него ...
Коментар
-
Людмиле, точно това съм дал за превод. в момента който ми дадат първите преведени страници ще ги побликувам за всички. ако някой знае по въпроса нещо практически нека пише, ще полезно. успях да заинтерисувам хора с възможности, което означава , че всяка идея е добре дошла
Коментар
-
Първоначално публикуван от LudmilПървоначално публикуван от ves1А откъде знаеш че "НЕ ГО ПОЛЗВАТ"Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kasseyмисля си дали тази технология може да се ползва освен за двигатели,а и за подгряване на водата на парното в къщи....ако става ще е направо супер, ама си заслужава да се пробва...Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
торсионен генератор за парно
Първоначално публикуван от kasseyмисля си дали тази технология може да се ползва освен за двигатели,а и за подгряване на водата на парното в къщи....ако става ще е направо супер, ама си заслужава да се пробва...
Дръпни филма оттук и го виж в действие -- за броени секунди водата завира, цилиндъра е задвижван само от един малък ел. двигател.!
Коментар
-
Re: торсионен генератор за парно
[quote="Ludmil"]. Но за отопление ще направим ето това: http://theverylastpageoftheinternet....r/frenette.htm
ееех, този английски, ама хич не го схващам,само принципа ме интересува, как става?
Коментар
-
Re: торсионен генератор за парно
технологията става и за парно Някяде там из схемите имаше показан карбуратор то моторетка и ваккум помпа ,задвижвана от ел двигател Става и компресор от хладилникХора
помислете си поне за секунда че технологията работи
нали се сещате до какво ще доведе това
Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар