От: Дизелов двигател на ЗиЛ 131
Ти ме срази... :X Това трябва да се види!!! Убеден съм, че не само на мен ще ми е интересно
А за планките бъди сигурен, че ще се чуем ако нямаш нищо против да помогнеш
Замислил съм проект за 200коня турбо, 6 цилиндъра на мерцедес.
А за планките бъди сигурен, че ще се чуем ако нямаш нищо против да помогнеш
Обикновено сме поне на 20-тина км. в едната посока от газ-та. Когато не свалям бутилката от камиона - едно зареждане ми коства, колкото един курс. Нафта от бензиностанцията почти няма да купувам. Ти казваш, че имаш или си имал ГАЗ-ка, едно време и аз имах (GAZ 66)... еййй няма такова чудо като това... харчеше "колкото" леката ми кола
А ЗиЛ-а - повярвай няма нищо общо с ГаЗ-ката. Харчи 2-но колкото нея и е разбираемо. А работната ръка при нас за под 1 лв. на кубик на човек е невъзможно да се намерят, то и на тази цена е много трудно де. А за изпарителя - с ГаЗ-ката и аз почти не съм имал грижи, само под -10 -15 градуса, а то рядко падат температурите толко или най-малкото не ми се налага да работя при тези температури. А като оставим всичките причини за смяна на газ-та с нафта... аз много мразя да се занимавам с дребни дразнещи нещица. Предпочитам веднъж да го направя и после да ми е мирна главата. А както ти самият го каза - ще имам малко повече мощност
Коментар