Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Днешния ми проблем е че при нас няма механична ножовка да срежа каманите за тръбогипа предния го рязах с ъглошлаифа -голяма мъка 3-диска 230мм. В енергото имаме но няма лист ако може някой да даде информация от каде да купя благодаря !!!!!!!!!!

Коментар

Искам да дадете и вашите мнения за работата до тук най вече кое да избера -(от двете маски или фара) за предницата аз си мисля за черната маска а вие!!!!!!!!!!!!!!
      Прикачени файлове

Коментар

Аха и волана е готов скатава6 се не6то!!!

Според мен тази прозрачната с хоризонталните фарове само че да я затамни6 да стане черна и тя!!!

А и на Цецинко от хондата наи-добре 6те пасне но това е отделен вьпрос!!!

Коментар

Според мен черната стои най-добре.
          Some call it a hobby, we call it a way of life!
          Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Вальо и според мен е черната маска. Браво за машината!
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Миии аз съм за кръглия класически фар..... Ама - въпрос на вкус.

Кормилото обаче ще ти даде ядове почти 100%. Мойто е по късо и въпреки това се наложи да му правя допълнително укрепване. А и технотестаджии му се втренчваха яко , дали няма да се клати и т.н. И тапицерията на седалката не е съвсем подходяща. Аз не обичам кожа, щото много поти , но пък не събира прах и не се промокря толкова при дъжд и миене.

ПП може би ще ти се наложи да правиш нещо такова ......
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Жоро Нешев; 20-01-10, 00:26.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

И аз съм за класиката но в случая трябва да имаш 2 на калниците за показване на габаритите и два на кормилото.
                По закон броя на фаровете не е ограничен само трябва да са четен брои.
                1 въпросче машината едноместна ли ще е.
                ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Аз съм твърдо за маската с прозрачната слюда.Връзва се с формата на кормилото,но трябва да имаш впредвид,че трябва и останалата част от корите по нея/триколката/да имат нещо общо,маската е част от едно цяло.Иначе идеята ти върви добре.Но назад как ще е...
                  HUSGVARNA 630 SMR
                  PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

. Жоре по кормилото има още работа ще го окрепя но ще е от пред жащото така както кажваш

няма да може да завива. Александров-ще бъде за двама втория ще седи на резервоара (на седалка разбира се) зад шофиора.

Също искам да благодаря на -Драго-Иво и на новия посетител Галчо.!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                      Аха и волана е готов скатава6 се не6то!!!

Според мен тази прозрачната с хоризонталните фарове само че да я затамни6 да стане черна и тя!!!

А и на Цецинко от хондата наи-добре 6те пасне но това е отделен вьпрос!!!

Искам да изнесъ джантите на пежото на вън с 10см. за целта направих тези фланци какво ще кажете за тази идея.

Дали ще изпокъса главини и изпотроши лагери има ли опаснос да ме надмине обственото ми колело
                      Прикачени файлове

Коментар

Моля,моля.Такива начинания винаги са ме вълнували.Навремето правих едно ИЖ-е с кори от кавазаки нинджа/...свалени от калъп,със съдействието на Дидо Ласков/За 96-97 година беше доста сполучливо.Сега мотора е некъде в Б.Сл.,незнам точно..,но така й не го снимах.Краси Жабата също много интересни модели беше сътворил...и те така.Всеко време си има такива герой.Успех ти желая,и излишни пари.
                        HUSGVARNA 630 SMR
                        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                          Дали ще изпокъса главини и изпотроши лагери има ли опаснос да ме надмине обственото ми колело

Не е редно да къса нищо. Все пак сваляш теглото върху моста много , а той и така е преизчислен с много резерви.

На това кормило каква му е тръбата всъщност?
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Нема да имаш никви грижи със фланците лагерите или главините.
                            На моя звер съм му сложил фланци и гумите са широки 295.
                            И понеже имам силно главоболие и сложих винтилирани дискови спирачки ето малко снимки.
                            Прикачени файлове
                            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              Не е редно да къса нищо. Все пак сваляш теглото върху моста много , а той и така е преизчислен с много резерви.

На това кормило каква му е тръбата всъщност?

Кормилото е от черна безшевна Ф22 защо нали ти каза да не ползвам шевни.

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                                Нема да имаш никви грижи със фланците лагерите или главините.
                                На моя звер съм му сложил фланци и гумите са широки 295.
                                И понеже имам силно главоболие и сложих винтилирани дискови спирачки ето малко снимки.
                                Колега можеш ли да ми кажеш кабелите за динамото кой за какво е . Знам само три- масовия . + за релереголатора. и + които излиза останалите два са кафяви един от тях ще е за лампата а другия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X