Отидоха, караха и АСО прие и сертифицира колата. Пък и се натрупа супер ценене опит, свериха си часовника с конкуренцията. Нека изчакаме, Валя ще каже в детайли кое как е.
Няма грешка колата от снощи не пали.Кабела за Мотека-компютъра пристигна вчера във Варна.Преди малко се чух с Алекс прибират се .Доволни са от всичко,което са научили.По добре сега да се видят проблемите отколкото януари.Като цяло колата е здрава.
Алекс като се върне ще Ви разкаже подробно.Много сам щастлива,че момчета ми се прибират живи и здрави.
Последно редактирано от alexmotors; 14-09-10, 11:35.
--------------------------------------------------------------
Ал. Иванов
+359888561561
Няма грешка колата от снощи не пали.Кабела за Мотека-компютъра пристигна вчера във Варна.Преди малко се чух с Алекс прибират се .Доволни са от всичко,което са научили.По добре сега да се видят проблемите отколкото януари.Като цяло колата е здрава.
Алекс като се върне ще Ви разкаже подробно.Много сам щастлива,че момчета ми се прибират живи и здрави.
Няма лошо, план минимум изпълнен. Чакаме Алекса да разкаже по подробно.
... Boris Gadasin saw his hopes of a podium spot fade away on the way to Volgograd. The Russian crashed his G Force Prototype at kilometer 37. Both the driver and his co-driver are fine but the vehicle is completely destroyed ...
И аз се радвам, че всичко приключи добре и са живи и здрави. Все пак това беше тест за колата и като такова участието си беше ОК. Ще чакам да разкажат лични впечатления от едно такова състезание /ако имат време/
Вярно по свое желание са там,постигнаха това за което отидоха,а за другото няма да ти обеснявам,защото няма да разбереш.
Аз те разбирам! Валя, тримата ти мъже ще се върнат живи, здрави и удовлетворени от постигнатото.Трябва много да се гордееш с тях! Те( и Златко) постигнаха много в тази битка( ти също в своята)! Благодаря ти, че ни държиш в течение...знам какво ти е коствало!
БРАВО НА БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР! РЕСПЕКТ!!!
И нищо да не са постигнали,и всичко да са помляли,и дори много да са се изложили,за мен няма значение,важното е че са българи и мисля че трябва да ги подкрепя ме до край.Руснаците имат една поговорка-един бит струва колкото 3-ма небити.
Коментар