Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

    Съжалявам, че не сме били пред компютрите, през цялото време да отговорим на въпросите Ви, но както всички вече разбрахте, в момента имаме по-належащи проблеми и задачи пред себе си от това да опровергаваме нечии нападки. Всеки, който се е свързал с нас, е разбрал истината. Всеки, който има желанието да го направи – може да ни се обади по всяко време. Хорската злоба и завист е безкрайна, не очаквайте от нас да отговорим със същото. От месеци насам имаме една много чиста и положителна за всички българи цел и ничие злорадство няма да ни спре да я преследваме докрай.
    Както се казва – „Колкото хора, толкова и версии”. Целта на „ Пътят на коприната” беше да изпробваме колата, а не да я потрошим. Както знаете, поради финансови причини не разполагахме с резервни части, за да си позволим да съсипем единствените, които имаме. Грижа на пилота е да пази автомобила, особено когато целта му е да се тества, защото му предстои десетократно по-сериозно изпитание след това.
    Грижа на пилота е и да пази собствения си живот и този на навигатора си, който в случая е мое дете. Оставяйки настрана този факт, всички вие знаете, че Алекс Джуниър е професионалист и многократно го е доказал. Щом е преценил, че скоростта е прекалена, рискована и неразумна, значи е така. Да си пилот не означава да натискаш газта докрай, докато се размажеш някъде, а да имаш умението в тандем да постигнеш максималните резултати.
    За всички, които искрено се интересуват какво предстои - нищо по-различно - предстои Дакар и участието ни там. На сайта www.alexmotors.bg ще излагаме актуална информация всяка седмица.
    Относно медиите - подаваните досега прессъобщения винаги са съдържали техническа информация за колата, отбора, участията в състезания и предстоящите такива. За разлика от много други, които биха се възползвали и го правят, НЯМА да си правим ПР със скандал. В последната седмица не е имало публикации в медиите, защото не сме подавали информация. Тя ще бъде подадена днес и отново ще съдържа само такава информация.
    И кото за финал никога не съм бил лъжец и крадец.
    --------------------------------------------------------------
    Ал. Иванов
    +359888561561

    Коментар


    • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

      Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
      Огледахте ли се в очите на хората, за да се видите какво представлявате? Протокол от събрание......снимки на разрушената кола ..........всичко е ясно!!! Хора с дребни души не могат да правят велики дела.
      Тук няма невиновни.Не можахте да надскочите егоцентризма си и личните си неудобства.Кой дал,кой взел- кой ви пита? Голямо разочарование за всички!
      Всъщност, това напълно изчерпва тази тема. Да беше навсякъде другаде из Форума, просто нямаше да я бъде, поне в последните няколко страници. Няма и особен смисъл да се пише повече. Моля, ако "отборът" реши да направи нещо положително, да ни уведоми. Калта от последните страници е предостатъчна и никой няма желание да чете още от нея.

      Коментар


      • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

        Големия родолюбец и радетел на форума дето се подмазваше на всички докато продаваше фланелки предпочете да дава интервю по телевизията, а не тук където дължи обяснение на хората които ИЗЛЪГА толкова майсторски...
        Ето обяснението за морални ценности...точно от Алекса

        РИНГ ТВ

        п.п.
        И нагло нарича Златко "Спонсор" а не пилот, лъже по навик до последно

        п.п 2 в момента гледам "Kомиците" ,ми те имат още много да учат
        Последно редактирано от Dandi; 15-10-10, 21:37.
        WWW.FBRALLYRAID.COM

        Коментар


        • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

          Интересно


          п.п Леле още ,колко подобни има...
          Последно редактирано от Dandi; 16-10-10, 04:58.
          WWW.FBRALLYRAID.COM

          Коментар


          • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

            Тука версията е малко по-различна

            Сериозен скандал почти сигурно ще провали мечтата на българи да участват в най-голямото състезание в света Рали Дакар. Състезанието е в началото на 2011 година, а българският екипаж вече се готвеше усилено за участието си. Основният спонсор на тима обаче бе изключен от отбора и това се оказа фатално за подготовката на този етап. Мениджърът на тима Александър Иванов - старши, призна, че спонсорът, който е осигурявал 2/3 от доходите, е бил отстранен. Фирмата обаче прибрала и двата си автомобила - състезателния и сервизния и така пилотите в момента не разполагат с кола. Причината за вътрешния скандал е, че участник от отбора не спрял по време на инцидент и не помогнал на Александър Иванов.
            Мениджърът продължава преговори с други клубове, които разполагат с готови автомобили, но тепърва трябва да се намерят средства, за да могат да бъдат купени. Още в началото на годината тимът бе представен на специална пресконференция, на която присъства дори и министърът на спорта Свилен Нейков. Първоначално екипът бе съставен от мениджър Александър Иванов с навигатор Александър Иванов-джуниър, Златко Георгиев и Мартин Гуменов. След състезание в Русия и проблеми с автомобила, Златко Георгиев е отстранен от екипа./БЛИЦ/


            А тук са го казали най-хубаво

            ГОЛЯМ ЦИРК В БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР !
            Последно редактирано от ДИМИТЪР ХРИСТОВ; 16-10-10, 07:22.
            [URL="http://www.4x4bg.com"]www.4x4bg.com[/URL]

            Коментар


            • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

              Темата първоначално беше "да подкрепим българският отбор на Дакар-а",после стана "гавра с българското знаме",а сега пак е първоначалната...?!
              Е-аз бих се радвал разните му там "алекси"и сие изобщо да не стъпват на Дакар-там място за путьо-ци и евтини тарикати,и търгаши няма!Всички ги видяхме какво струват-не стига ли толкова???
              Ако толкова им е зор(демек,ако има келепир)нека си се стървят да участват,но ще е вредно за страната и форума да ни занимават,и да ги коментираме тук!
              Само мое мнение,което ако се прецени,че е скандално нека се изтрие!
              много автомати-слаби резултати!

              Коментар


              • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                [QUOTE=mbenz;1308653]Темата първоначално беше "да подкрепим българският отбор на Дакар-а",после стана "гавра с българското знаме",а сега пак е първоначалната...?![QUOTE]



                ТЪРСЕНЕ Карта на сайта

                Българският тим за рали “Дакар” тренира в Африка


                Публикувана: Четвъртък, 4-ти Март 2010, автор(и): Искра Сотирова; прочитания: 533; коментари: 0

                Баща и син Иванови вече са готови за участието си в рали “Дакар” догодина. СНИМКА: АВТОРЪТ

                Александър Иванов-баща и Александър Иванов-син са тренирали 3 седмици в Африка за първото участие на български екипаж в рали “Дакар” догодина. Вчера те бяха представени официално във Варна.
                Двамата се готвят за изпитанието от три години. За целта са купили чисто нова кола, която тепърва ще подобряват. В първия български отбор за най-тежкото изпитание на колела в света влизат още Мартин Гуменов и Златко Георгиев. Те са осигуряващият екип и са не по-малко важни от пилота и навигатора.
                “Има над 100 страници изисквания за автомобила и всички те са насочени към сигурността”, каза Александър Иванов-баща.За участие в ралито се изисква опит от национални шампионати, какъвто двамата имат.
                Александър-син е зад волана по състезания от 16-годишен. Едва дочакал да стане на 21, за да атакува рали “Дакар”.
                По план рали “Дакар” ще се проведе през януари догодина в Чили и Аржентина. Заради земетресението в Чили организаторите обсъждат друг вариант. Мисли се за връщане в Африка и за Австралия.
                Състезанието напусна Африка преди 3 години заради терористични заплахи към пилотите и организаторите и се проведоха два старта в Южна Америка.
                Сега обаче има много сериозно предложение да се кара в северната част на континента, като ще се стартира от Алжир и през Либия ще се финишира в Египет и така ще се избергнат размирните региони. Традиционалистите смятат, че така ще бъдат привлечени и допълнителни спонсори за състезанието.
                Големите отбори имат бюджет от по 25 млн. долара за подготовка. Нашите признават, че техният е много по-малък. На среща с кмета Кирил Йорданов те приеха оферта да рекламират Варна с емблема срещу спонсорство.
                “На колата има още място за спонсори. Ние сме я оцветили в бяло-зелено-червено, защото отиваме да представяме България”, каза Александър Иванов-баща.
                Закупен е чисто нов джип “Тойота”, като тепърва ще се вдига мощността на колата от 260 на 350 конски сили.
                Българин никога не е участвал в легендарното рали. Най-близко бе Бончо Дунев, който имаше покана от “Рено” за фирмения екипаж на френския концерн преди години, но в последния момент всичко пропадна.
                Рали “Дакар” е едно от последните големи автомобилни състезания, които са без наше участие. Миналата година Пламен Кралев завърши “24-те часа на Льо Ман” и така успяхме да се запишем и там. През този сезон рали “България” пък е кръг от световния шампионат за WRC, като вече са пристигнали и първите заявки. Най-бърз бе италианският ветеран и традиционен участник през последните години Бедини. (24часа)




                Чесно да ти кажа и аз това се чудя. Явно на някой не му отърва да се коментират тези неща.

                Кога най накрая ще излезе алекса ,като мъж(не само да воаьорства ,като гост в темата) да обясни на нас завистниците ,каква е работата???
                Последно редактирано от Dandi; 16-10-10, 19:57.
                WWW.FBRALLYRAID.COM

                Коментар


                • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                  [QUOTE=Dandi;1308667][QUOTE=mbenz;1308653]Темата първоначално беше "да подкрепим българският отбор на Дакар-а",после стана "гавра с българското знаме",а сега пак е първоначалната...?!


                  Чесно да ти кажа и аз това се чудя. Явно на някой не му отърва да се коментират тези неща.

                  Кога най накрая ще излезе алекса ,като мъж(не само да воаьорства ,като гост в темата) да обясни на нас завистниците ,каква е работата???
                  Чакай сега-кой е мъж,че да излезе,като такъв тук,след като прекрасно се доказа,като п...а?!
                  Изказвам уважението си към собственика на сайта(собствениците-не знам един ли са,или повече),че оставиха всеки да се изкаже,но мисля,че Бг-участието на Дакар се засра дотолкова,че май ще е по-добре изобщо да няма такЪва тема тук,щото кой-знае какво ни очаква!Ок-някой си решил да участва-негова си работа и толкоз,дотам!
                  много автомати-слаби резултати!

                  Коментар


                  • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                    Гледах клипа с изказването на А. Иванов, но нещо не схващам. Или може би съм бил някъде другаде през цялото време.
                    Може ли някой да ми обясни какво изтървам.
                    Как може да се свържат следните неща:

                    Заставаш начело на отбор, и твоята цел е да ги заведеш на Дакар. Правиш изявления, привличаш внимание. Знаеш че колата се подготвя по пилота и навигатора. Знаеш че пилота и навигатора се обявяват още при записването /15.05.10г. – 15.07.10г./ със снимки, имена, адреси, телефони, автомобил и т.н. и се плаща съответната първоначална такса 4500евро – поименно.

                    При работата по автомобила трупаш опит на принципа „проба – грешка” за чужда сметка.

                    Пълниш си сервиза с разни благинки /масла, агрегати, инструменти/ без пари.

                    С труда на много хора и много пари колата е готова за състезание. Тръгваш с камион /които не е твой/ готовата кола /която не е твоя/ качена върху платформа /която също не е твоя/ и гориш гориво платено с чужди пари на състезание, където ще спиш в палатка купена с парите на хора пред които си декларирал своята цел.

                    На третия ден на състезанието решаваш че нещата не се развиват както искаш, ПОВРЕЖДАШ УМИШЛЕНО колата и си хващаш пътя за в къщи. Като се позамислиш решаваш че искаш на Дакар да управляваш не асистенския автомобил, а състезателния. Като виждаш че това няма да стане, изгонваш пилота , въпреки че той ти е напуснал отбора още на състезанието заради фалшивото клонче.

                    След това му ограбваш цялата кола с което ти пропада първоначалната идея, а именно да заведеш отбора на Дакар, излизаш пред цяла България и казваш че се чувстваш ПРЕДАДЕН.

                    Брей-й-й, как човек може да ПРЕДАДЕ сам себе си и то така, че да остане ПРЕДАДЕН.
                    И накрая мога да кажа едно БРАВО. ГОЛЯМ АРТИСТ. Чак аз му повярвах.
                    Последно редактирано от Goblin; 17-10-10, 04:08.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    Златко Георгиев
                    [EMAIL="zdg60@abv.bg"]zdg60@abv.bg[/EMAIL]

                    Коментар


                    • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                      Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнение
                      "ДАКАР БГ"....... това звучи гордо, но носи със себеси и голяма отговорнос, защото представляваш BG. И Русев къде ще се изложиш дали в БГ. шампионата или на Дакар има много голяма разлика сигурен съм, че можеш да я направиш! Алекс пожелавам на целия отбор достойно представяне, знам, че ще направите всичко по силите си да се представите на ниво, УСПЕХ.

                      Сжалявам, че трябва да се самоцитирам но си мисля, че тука някой дължи извинения и бяснения за това което се случва, защото имам усещането, че съм употребен и това ме убижда.
                      Заради това моля Иванов и Георгиев като истински мъже, за каквито се представят, да имат смелостта да застанат един срещу друг на публично място пред камери и да изяснят какво точно е станало и защо .........................

                      п.п.тука и сега е момента да се види кой кой е!
                      Цветан Петров
                      "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                      0888865583

                      Коментар


                      • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                        Златко,видяхме го Алекса ква п***а е!!!

                        Ама и ти що мълча толкова време???

                        Тва ти е грешката според мен,и си носи кръста!!!

                        Жалко за идеята.
                        LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

                        Коментар


                        • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                          При положение, че видяхме цялата българска простотия за пореден път има ли смисъл тук да се продалжава да се пише. Нещата и постовете вече започват да се повтарят. Ясно е - този екип на Дакар няма да участва и толкова. Следващия път пак някой да ми каже айде подкрепетеме, че ще участвам в интергалактическо състезание и ми трябва ракета. То мъжко дупе веднъж се .....

                          Коментар


                          • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                            Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                            ... То мъжко дупе веднъж се .....
                            Ама много е*ани д*пета вижте колко страници виртуално мастило изписаха в нета... Здраво се роят.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

                            "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

                            Коментар


                            • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                              Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                              При положение, че видяхме цялата българска простотия за пореден път има ли смисъл тук да се продалжава да се пише. Нещата и постовете вече започват да се повтарят. Ясно е - този екип на Дакар няма да участва и толкова. Следващия път пак някой да ми каже айде подкрепетеме, че ще участвам в интергалактическо състезание и ми трябва ракета. То мъжко дупе веднъж се .....
                              Е точно това е най лошото, защото не само се изложиха, но и опорочиха идеята. Ние, подхлъзнатите в този форум сме нищо в сравнение с сериозните спонсори, които са инвестирали много повече от нас. Следващите които се опитат да отидат на Дакар ще срещнат много затворени врати благодарение на Иванови ... обяснявай после че сестра ти не е к**ва.

                              Коментар


                              • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

                                За пореден път си показахме българското. Лошо е наистина, че дори и да има занапред българи желаещи да участват, ще им е много трудно... как да повярваш вече
                                Като се замисля, толкова се радвах, че ще има бг екипаж, а сега съм така разочарован
                                FIAT Doblo SX

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X