Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Следя темата от началото.
    Това ми прилича на:
    На един му се препикало обаче си мислел че му се е пр..бало.
    Камъка си тежи на местото си(нар.поговорка)
    Да са живи и здрави и двете страни пък другото каквото сабя покаже.
    До Дакар 2011 не остава много.Да сме живи и здрави ще видим какво ще стане.
    Пък дотогава ще пишем и ще се надяваме нашия трибагреник да бъде представен достойно както беше представена темата в началото.
    Евала на всички които карат и представят България без да се рекламират предварително.
    Който може си го може.
    Със себе си съм имал повече проблеми,
    отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
    Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
      Никой ли не разбира малко английски тук?
      Никой ли не разбра от цитатите на Сашо Ковачев за какво става дума?
      Там не става дума за колата, за знамето или за участието...става дума за съвсем друго.
      Ако някой не е разбрал да звънне на Сашо да му обясни.

"Биг Брадър' ряпа да яде пред това тук.
      Всички разбрахме за какво става дума...
      Ама ти явно си от "доброжелателите".....
      Колеги не се притеснявайте какво е написал румънеца, той си е взел за 30 метра огънати тръби - 30 000 за ролбара( така съм чул ).... лева ли, евро ли ... да каже този който ги е плащал....
      ама защо ли се впрягам?
      Последно редактирано от nitro; 28-09-10, 00:16. Причина: дописване

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
        ...той си е взел 30 000 за ролбара( така съм чул )...
        Започвам да разбирам личните съобщения с въпроси "Абе, вярно ли е че вие модовете взимате по 10000 лева на месец ???"

До сега се чудех, но явно си е вирус
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Всички разбрахме за какво става дума...
          Ама ти явно си от "доброжелателите".....
          Колеги не се притеснявайте какво е написал румънеца, той си е взел 30 000 за ролбара( така съм чул ).... лева ли, евро ли ... да каже този който ги е плащал....
          ама защо ли се впрягам?
          Колега, аз съм от тези дето най-малко разбират от офф роуд,но мога да чета между редовете. И не ми е зора за Румънеца, а за тези дето бъркат е...то с пикането.
          Сега разбра ли ме от кои съм?

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Започвам да разбирам личните съобщения с въпроси "Абе, вярно ли е че вие модовете взимате по 10000 лева на месец ???"

До сега се чудех, но явно си е вирус
            Колега много сори, ама явно си абсолютен невежа за това, колко може да струва една щампа върху ролбара....
            Не се изказвай неподготвен - смешно е.

Коментар

, колко може да струва една щампа върху ролбара....
              .
              Ииии, колко струва въпросната щампа?Просветли ме и мене че и аз съм невежа.Или сертификата, който би трябвало да върви със нея/него?Винаги ми е било интересно, колко ли пари е?
              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Шшшшш, искам и аз модераст да ставам. Е на, брато е зелен, трети Мерцедес купува маминия сладьк. За Goblin да не говорим...
                И да ги е взел тия пари за направата на нещо пак има повод да псува. За някои това е като да си купиш Джокондата и да си направиш стьргалка. Е, така де, нали си я платил.
                Прав е Румьнеца. горко им на следващите решили да ходят на Дакар. Май и в тоя спорт стомничките са малко.
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                  Ииии, колко струва въпросната щампа?Просветли ме и мене че и аз съм невежа.Или сертификата, който би трябвало да върви със нея/него?Винаги ми е било интересно, колко ли пари е?
                  ами като толкова те вълнува попитай Златко или Алекса... ако искаш на "лични".... те са плащали
                  сумата, според 99,99%-товата "мълва" аз съм я казал
                  Последно редактирано от nitro; 28-09-10, 00:48.

Коментар

ами като толкова те вълнува попитай Златко или Алекса... ако искаш на "лични".... те са плащали
                    сумата, според 99,99%-товата "мълва" аз съм я казал
                    ОК, а защо са я платили? Защо изобщо се търси румънец да им прави колата, вместо сами да си я направят? Ще спестят едни пари.

Та, "е.ал съм му ..., нали съм си платил" - типично. Айде идете пак, и вижте след тая "случка" колко ще ви иска, ако въобще се навие...
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега много сори, ама явно си абсолютен невежа за това, колко може да струва една щампа върху ролбара....
                      Не се изказвай неподготвен - смешно е.
                      Тотален невежа съм, признавам. Покажи ми все пак ролбар за 30000. Лева или евро, по избор. Бъди добър просвети ме.

Аз междувременно ще си седя със заблудата че ролБАР за такива пари няма. Евентуално може да има РолКЕЙДЖ/Клетка за подобни пари ако е с вградени захвати за двигател, окачване и прочее, или още по-вероятно - ако е цяло независимо шаси.

Понеже съм невежа - пусто гледам и снимките на колата, и независимо шаси заварено и сглобено с любов от ръчички румънски не виждам.

Виждам рол-кейдж, чието изпълнение не мога да преценя (невежа съм), но да речем че като нищо може да е няколко хиляди евро, и предполагам си струва парите. И съществуваща каросерия.

А за МЪЛВАТА - тя МЪЛВАТА ви прати всичките ухилени до ушите отвъд Дакар, после МЪЛВАТА ви върна, и МЪЛВАТА ви поднесе един автомобил без определен брой части като "ОЛЕЛЕ, АБСОЛЮТНО РАЗГЛОБЕН И СЪСИПАН".

Слушайте МЪЛВАТА !!! Далеч ще стигнете! От мълви сте закълвали не на празна кука, а направо на празна корда с примка. Вече и кука не ви трябва. Скоро и примка няма да ви трябва, направо ще захапвате кордата със зъби и ще стискате по инструкция докато не ви кажат да пуснете.
                      Последно редактирано от Goblin; 19-10-10, 16:04.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Само не разбрах ... на мен защо никой не ми е предлагал 10000 евро на "лични"????

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          ОК, а защо са я платили? Защо изобщо се търси румънец да им прави колата, вместо сами да си я направят? Ще спестят едни пари.

Та, "е.ал съм му ..., нали съм си платил" - типично. Айде идете пак, и вижте след тая "случка" колко ще ви иска, ако въобще се навие...
                          Нямат право сами да си направят ролбара - няма да минат техническия преглед, ако всичко в колата не е хомологирано или не е направено от сертифициран от FIA производител. В България няма такъв, а в Европа се броят на пръсти дето се казва. И предполагам, че румънеца взема по-евтино от някой французин или италианец....

Мен ме подразни обаче израза който румънещето е използвал за нашите - "Fucking assholes" ..... Това не е отношение към клиент, те ако си искат колата и за скраб могат да си я върнат, ама мамалигарска работа, какво да ги правиш ....

Коментар

Нямат право сами да си направят ролбара - няма да минат техническия преглед, ако всичко в колата не е хомологирано или не е направено от сертифициран от FIA производител. В България няма такъв, а в Европа се броят на пръсти дето се казва. И предполагам, че румънеца взема по-евтино от някой французин или италианец....

Мен ме подразни обаче израза който румънещето е използвал за нашите - "Fucking assholes" ..... Това не е отношение към клиент, те ако си искат колата и за скраб могат да си я върнат, ама мамалигарска работа, какво да ги правиш ....
                            Подозирах. Затова и въпроса беше по-скоро риторичен. Иначе няма да има кой да му даде тия пари.

Относно "fucking assholes" - всеки си има виждането. Не мисля че ако беше примерно немец или французин, би реагирал по-различно. Ако бяха отишли и я строшили на втория ден, нямаше да видиш такива думи със сигурност. Приеми че не всички работят само за пари, макар в случая и парите да не са хич малко. Аз например почти през целия си "трудов стаж" съм работил предимно каквото ми е доставяло малко или много удоволствие и удовлетворение. Парите са идвали сами, къде повече, къде по-малко, и никога не са ми били самоцел, а просто средство.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

- "Fucking assholes" ..... Това не е отношение към клиент, те ако си искат колата и за скраб могат да си я върнат, ама мамалигарска работа, какво да ги правиш ....
                              Не вдявам много английски но това мисля се превежда: ш...ни за...ци, а ти как би нарекал някой каито ти пикае на труда!?Въпреки че затова ти е платено, ти ще си вложил и любов, и когато видиш нещо от купчина ламарини да се превръща в една от най проходимите коли на света а после някой с лека ръка да го разкости, румънеца е малко здържан.

Сабинее, наиграли са тее, виждаш ли хората за какви пари работят па ти, не, та не
                              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Стига сте писали глупости. Труда на румынеца е непокътнат.
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X