Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Аз не си купих тениска. Не защото не исках да подкрепя нашите на Дакар, а защото първо не обичам тематичните дрехи, и второ-не мисля, че едни тениски и шапки могат да допринесат нещо в събирането на финансите за Дакар. Както се написа още в началото на другата тема-нужни са няколкостотин ХИЛЯДИ евро...
    От шапки и тениски малко трудно ще е да се помогне за достигане на тази сума.
    Но кампанията си вървеше, макар и на мен да ми беше малко смешна, но си мислех, че е плод на форумния ентусиазъм-"Хайде да направим нещо в подкрепа..."
    Няма значение, важното е, че мечтата на много хора да видим българския екипаж на Дакар да развява нашето си знаме е провалена.
    Остава да стискаме палци на другите българи, но те пък са под френски флаг... Нищо, утехата ни ще е, че все пак са си наши-българи.
    Привет!
    Че какво като се състезават за друг отбор...
    Я гледай нашите на Баха Саксония как поставиха всички останали в поза партер...много им се кефех...голяма е_ ън им направиха...
    Вярвам, че ако нашите момчета с АТV-тата се представят достойно все ще се намери едно българско знаме за развяване...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

@Антоанета: На никой не му пука за теб/вас/нас! За какво ти пука на теб? На мен не ми пука за тези имена в частност ! Както казах на един приятел - пука ми обаче за спорта, за името на България по света и за колата! Кой състезател съсипва наточена кола заради нервни изблици и душевни неразбории ... Жалко е ! Жалко е заради хората, купили фланелки и шапки на децата си! Жалко е за хората, прекарали часове наред в търсене и превеждане на правилници и документи, улеснявайки тези, които плюят после сами върху себе си... Пука ми за това, че се подиграват тук, и не само, с хора, безрезервно вярващи и подкрепящи ...
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Antoaneta Преглед на мнение
        Ами защото сме обикновенни(простосмъртни) юзери затова не можем да четем всичко.Може да станем много начетени.

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
        Привет!
        Имам да питам едно питане...
        Ами ние обикновените юзери що не можем да четем това което Вие четете...може пък там между редовете да лъсне и някой друг задник...
        Тъй де нали дискутираме...къде е тая информация...или само избрани могат да я ползват...възниква въпроса защо...
        ...

В случая Бойко имаше предвид (99%), че е чел постовете ПРЕДИ да бъдат изтрити.

Международни състезания с българско участие

Модерацията тук, във всеки отделен форум, се извършва лично от Организаторът или негов представител, по негово усмотрение и правила! Ръководството на Портала и останалите Модератори не носят отговорност и нямат пълномощия тук!
        Така че не сте изпуснали някакви тайнства, извън публикуваните в темата. Просто е трябвало да ги видите, преди да бъдат изтрити от организатора.
        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
          Аз понеже съм от заблудените овчици и ми е много интересно що всички, които знаеха за какво става въпрос мълчаха, а не застана някой да разкаже. Защо чак сега се започнаха приказки от сорта - аз знаех че така ще стане, ама само гледам сеир. Сега, след като сеира приключи, що трябва да дискутираме кой какво знае и кой какъв тип животно е? На кого ще е полезна една такава дискусия ? Наистина ми е интересно, а не пиша за да се заяждам по някакъв повод.
          Бойко, какво да кажем бе човек? Нали всеки от нас някога се е осирал. Това означава ли че като хване да прави нещо и трябва веднага да му се вадят мръсните ризи на яве за да го провалим. Както Петър каза, всички се знаем. А дето се вика и се променят хората ... понякога. Защо да го саботираме човека - по добре да му дадем шанс да изгрее ... не че го е заслужил а просто защото сме готини. Нещата за съжаление се развиха по най лошият възможен начин. Изложихме се пред чужденците, разочароваха се много Българи, които искрено се радваха на проявата, подиграха се с национализма на хората и националното знаме използвайки го по най долен начин и ограбиха пари, мечти и надежди на много съфорумници.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
            В случая Бойко имаше предвид (99%), че е чел постовете ПРЕДИ да бъдат изтрити.

Така че не сте изпуснали някакви тайнства, извън публикуваните в темата. Просто е трябвало да ги видите, преди да бъдат изтрити от организатора.
            Привет!
            Нямам токова впечатление...
            Прочети пак написаното от Бойко...
            Интересно за какви ни взимаш...
            Подготви си добре домашното приятелю...
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Аз не си купих тениска. Не защото не исках да подкрепя нашите на Дакар, а защото първо не обичам тематичните дрехи, и второ-не мисля, че едни тениски и шапки могат да допринесат нещо в събирането на финансите за Дакар. Както се написа още в началото на другата тема-нужни са няколкостотин ХИЛЯДИ евро...
              Стига с тези тениски. От тениските след избиване на първоначалните разходи са изкарали 1000лв. Има хора (освен Златко) инвестирали много повече. Плюс това - пари се изкарват. Надеждите, разочарованието и обидата са проблем, но ще отминат.

Въпроса е че форума е събирал средства по един или друг начин много пъти за благородни цели, които сме постигали и се гордеем с тях. Това че този път добронамерени хора са заложили на куц кон не ги прави виновни, нито прави идеята да се опитаме да помогнем на някой по-малко благородна. Запазете си тениските с добри чувства, че сте направили нещо добро за хора които не заслужават! След време ще се смеем по сбирките.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Я погледни класирането и виж какво има след имената на състезателите! Сайнц, Ал Атия и Милър да не би да са под немски флаг, като карат за VW? В този спорт национални отбори няма.
                Те не се състезават за VW, а със VW . Иначе е вярно, че се изписва националността на състезателите, а не на фимата. Все пак ще се гордеем - само да не стане "грешка" и да ги обявят за натурални французи.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Привет!
                  Ами ние обикновените юзери що не можем да четем това което Вие четете...може пък там между редовете да лъсне и някой друг задник...
                  Тъй де нали дискутираме...къде е тая информация...или само избрани могат да я ползват...възниква въпроса защо...
                  Защото са изтрити!

Модераторите в разделите имат възможност да виждат и изтритите менения, защото те реално се пазят, но са премахнати защото са нарушили правилата. Пазят се защото ако някой модератор не е преценил правилно нещата да могат да се възстановят. Вие не ги виждате защото не сте модератори. Други въпроси?

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    Защото са изтрити!

Модераторите в разделите имат възможност да виждат и изтритите менения, защото те реално се пазят, но са премахнати защото са нарушили правилата. Пазят се защото ако някой модератор не е преценил правилно нещата да могат да се възстановят. Вие не ги виждате защото не сте модератори. Други въпроси?
                    Привет!
                    За това те уважавам, че си честен с хората...и не се опитваш да ни баламосваш...
                    Все пак е дискусия и лично аз смятам, че е редно да ги виждаме и ние...все пак търсим истината...
                    Мое лично мнение...
                    Е. Абу

Коментар

Привет!
                      И аз като Спарки и теб приятелю бях от тези които пожелаваха успех...вече не знам какво да мисля...
                      Далеч съм от мисълта да адвокатствам на когото и да е било...
                      Просто си търся истината за мене си...не някой да ми я насажда...
                      Грозна картина...когато Мерде са удари във вентилейтор...
                      Ами питаш и сам си отговаряш..обикновен юзер пък имаш мерак да се ровиш в аналите на форума.Заслужи си привилегията и стани Супер Модератор.А ако можеше да четеш между редовете още в миналата тема щеше да се светнеш кво се случва от пост №218 и пост 219№ там е заровено внучето.Марчинко не би пропуснал това.Я провери.
                      Нещата са наистина по сериозни отколкото изглеждат.Има толкова ядосани че цяла сутрин ме юркат да напишем писмо със случката до ASO

Ей го и Драев и той не е в час даже и жена си замеси.И дори и да бяхме споделяли през цялото време кво знаем нали щяхте да ни разпнете тука.За какво за чужди мераци да трупаме негативи ей го е всичко излезе наяве и ефекта е по силен от квито и да е нормални обеснения.Има и още неща но отново не е нужно да ги знаете напълно.Виждаш ги хората започнаха френски флагове да сънуват.
                      Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 23-09-10, 23:40.

Коментар

Аз само се чудя кога Златко ще потърси съдебна отговорност от Ал.Иванов за съсипания автомобил. Тойотата е прибрана с полиция, което означава че ще има последствия. Самия Златко в предната тема споменава, че няма да остави нещата така. Все пак Ал.Иванов освен че няма да може да отиде на Дакар, със съсипването на джипа отряза всяка такава възможност за Златко да си намери друг отбор. Като гледам по снимките - не само е "прибрал" неговите си неща, ами джипа е целенасочено изваден от движение по начин непозволяващ скорошен ремонт.
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                          Ами питаш и сам си отговаряш..обикновен юзер пък имаш мерак да се ровиш в аналите на форума.Заслужи си привилегията и стани супер модератор.А ако можеше да четеш между редовете още в миналата тема щеше да се светнеш кво се случва от пост №218 и пост 219№ там е заровено внучето.Марчинко не би пропуснал това.Я провери.
                          Нещата са наистина по сериозни отколкото изглеждат.Има толкова ядосани че цяла сутрин ме юркат да напишем писмо със случката до ASO

Ей го и Драев и той не е в час даже и жена си замеси.И дори и да бяхме споделяли през цялото време кво знаем нали щяхте да ни разпнете тука.Закакво за чужди мераци да трупаме негативи ей го е всичко излезе наяве и ефекта е по силен от квито и да е нормални обеснения.
                          Привет!
                          Никога не съм имал мераци да стана модератор...най малко пък супер, но все пак това е дискусия и, за да бъдат всички запознати смятам, че е редно да се отключи цялата тема...това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него...
                          Петре приятелю чел съм много добре и внимателно...
                          Съгласен съм, че излагацията е голяма...всъщност по голям резил не е имало...
                          Кой крив и кой прав...
                          Още веднъж ще повторя, че съм далеч от мисълта да адвокатствам на някого...
                          Кой каквото си е надробил ами да си го сърба...
                          Последно редактирано от hun_ter; 23-09-10, 23:39. Причина: допълнение
                          Е. Абу

Коментар

Та както вече казах в една друга тема:

Мнение на Dandi

п:с Семейство Иванови нищо ли няма да напишете. Преди бяхте много сръчни с клавиатурата и търкането на постовете.
                            Както вече бях писал само ме избива на смях от вашите изказвания и постижения.

Чакаме обяснени за БОЯ в гърдите и ДУШЕНЕТО С БЪЛГАРСКИЯТ ФЛАГ
                            WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              Аз само се чудя кога Златко ще потърси съдебна отговорност от Ал.Иванов за съсипания автомобил. Тойотата е прибрана с полиция, което означава че ще има последствия. Самия Златко в предната тема споменава, че няма да остави нещата така. Все пак Ал.Иванов освен че няма да може да отиде на Дакар, със съсипването на джипа отряза всяка такава възможност за Златко да си намери друг отбор. Като гледам по снимките - не само е "прибрал" неговите си неща, ами джипа е целенасочено изваден от движение по начин непозволяващ скорошен ремонт.
                              Със сигурност може да му разкаже играта ако иска. Познавайки нрава на А.Иванов това, което се случва в момента е възможно най лошото за него като наказание. Той винаги е казвал че всичко това го прави за сина си и вярвам, че е много близо до истината. Като баща не мога да си представя какво чувства в момента след тази излагация, ако приемем че не си живеят там всички в някакъв техен си свят, където те са най-най а ние сме завистници и злобари.

Според мен сега единствената му схема е наистина да отиде на Дакар и вероятно ако трябва ще си продаде жилището за да го направи.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                                Според мен сега единствената му схема е наистина да отиде на Дакар и вероятно ако трябва ще си продаде жилището за да го направи.
                                Kakto каза близнака по-рано дори и да отиде 90% от нас ще си изключват телевизорите по време на репортажите !
                                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X