Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Носи си я. Много бързо се отказвате... Има КОЛА (малко на парчета) и Камион.
    Преди 10 месеца и тях ги нямаше, ама повярвахте, че може да стане... "Българска кола на ДАКАР".

Както се казва "Операта не е свършила, докато дебелата леличка пее" - тук няма дебела леличка, но има дебели чичковци. Ако се оправят конфликтите, (най-добре с пари) мечтите ни за ДАКАР ще се изпълнят.
    Да повярвахме,защото те бяха първите в това начинание и ние простите повярвахме.Тогава твърдяха,че имат пари за участието в Дакар.А сега на кое да вярваме

Коментар

Нямаше ме една седмица и вчера разбрах каква била истината...е,нямам думи!ТВа е възможно само в наше село!А,разкулачването на автомобила е направо за Гинес!
      Ако Алексите и Алексовица имат сурат след всичко това да се появят повече тук съвсем ще ми паднат в очите!
      Вярно е казано-никога не е късно да станеш за резил!Ама чак толкова голям резил...?
      Вече ще се радвам да НЕ участват на Дакар-а,изобщо не са за там и се надявам да го вдянат,и да не продължават с излагациите,простотиите и "хитринките" си,а да изчезнат в небитието!
      И аз се извинявам на всички,които намекваха,или открито се изкаваха против участието им на Дакар!Ама кой да ти предположи кВа била истината?!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Antoaneta Преглед на мнение
        Тогава твърдяха,че имат пари за участието в Дакар.А сега на кое да вярваме
        Напротив, твърдяха че имат пари за автомобилите и подготовката но не и за участието.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Български тим на Дакар, рано или късно, ще има. Въпреки сапунения привкус, от тази и предишната тема могат да се извадят поуки и полезни неща. Още повече ако се каже цялата истина. Длъжни са най-малкото заради феновете.

Коментар

Аз пък ще се радвам да участват на Дакар. И Алексите и Златко.
            Въпреки всичко което натвориха. Не желая злото никому, с радост видях новината,ч е и наши ще карата на Дакар, и мислено си ги подкрепях. Сега е същото, нека ако имат възможност да отидат и да карат. Макар и вече като съперници, а не съотборници.

Не за пръв път във форума се изливат потоци от кал и помия върху някого, няма да е и за последен. Както се знае-истината е някъде по средата. Епизодично ще излизат защитници на едната или другата страна, но мисля, че всичко вече се каза. Няма нужда от повече нападки и коментари.
            Нека да пожелаем успех на тези които биха отишли, и да забравим за случилото се. Колкото по-скоро-по-добре.
            Прав е близнака като каза, че тази помия вече е исипана върху главите на всеки български състезател в моторните спортове. Затова колкото по-скоро спрем да раздухваме темата-толкова по-добре.
            Лично мнение.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

И в крайна сметка какво излиза?....
              БГ тийм на Декар, еуфория, наши момчета, български оффроудъри, екип, фенове, фланелки (и аз си имам и не съжелявам за това)...
              Всичко се срина на пух и прах остана само егото.
              Не че личната амбиция не е важна за спортиста, но само тя и на всяка цена....... Не благодаря не ми е интересно.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Седя, четя и се чудя... Знаете ли колко колеги от различни медии, включително и от много чуждестранни медии, ми звъняха да питат за българското участие на "Дакар". Сега колеги звънят и ме питат що са се разпърдяли нещата за "Дакар"? Аз не знам какво да им кажа, не знам и какво да пиша в списанието! Честно! Моля официално всяка от засегнатите страни да ми пусне писмо с тяхната версия - и Алексите, и Златко... Това е единият вариант. Другият е да спра да пиша и да говоря въобще за българско участие на "Дакар" и пред колегите от другите медии да се правя на тъп... Щото това дето получих като официално становище от ПР агенцията ич не ме устройва и ако го публикувам читателите (немалка част от които са и във форума) ще ми се смеят с г**а си...
                Не мога и не искам да вземам страна, но това което се случва е жалко...
                А що се отнася до другите ни участници на "Дакар" - Ценков и Христов, престанете да парадирате с френския отбор, макар и под френски флаг, чуждия тим и т.н. Ако са се записали като участници от България са българи, ако са се писали от Тазмания, са тазманийски дяволи, егати.

Коментар

Не бързай Ицо да раздухваш резила, технически още има шанс ако и двете страни поемат отговорност за грешките си, спрат с лъжите (то няма и смисъл вече, повече от това няма на къде да изпаднат) и си стиснат ръцете. В крайна сметка никой (който има представа от този спорт) не е очаквал резултати, въпросът беше да се направят 1-ви стъпки. Нещата от списъка на Златко ги има само един човек в БГ. Това е и Човека, който най-добре, качествено и бързо може да сглоби и колата, защото вече го е правил много пъти. Един без друг и двамата са обречени на втора вълна излагация и нерешими проблеми. Ако наистина има нещо което ги движи и то е различно от собственото им его трябва да седнат на една маса и да си решат проблемите с компромиси от всяка от страните в името на нещо по-велико!

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                    Я малко да развеселя темата с една ФАНТАСТИЧНА прогноза:
                    На "Дакар 2012" може да има 2 Бг екипажа.

1. Злати има почти готова кола (и е купил ново окачване - както чета)
                    2. Алексите имат окачване и оборудване - остава им купе с двигател. (Примерно G-то в двора им)

Мисля, че АКО това стане... там в РЕАЛНИ БОЙНИ УСЛОВИЯ, ще изгладят конфликтите по между си.
                    Вече в другата затворена тема го предположих:
                    Първоначално публикуван от s_s1
                    И сега какво да очакваме-2 бегачки с български екипажи на Дакар и 1 обед/и/нена асистенция?

"Националния отбор по офроуд" започна да се размножава първоначално с е*ане и като това не даде резултат премина към "просто деление".
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Чета и не мога да повярвам, все пак сме в България.
                      1. Двама приятели до вчера без видима причина и без повод се изпокарват и делят колата на моя и твоя, че чак и полицията се намесила (това дори моя приятел Христов не го е правил). Колата както е написал Златко не е унищожена, а са свалени разни работи от нея дето явно ги е доставял и плащал Алекса (между другото това са нещата за които Сашо Ковачев е бил прескочен, а останалите близнаците могат много бързо да ги докарат). Все пак свалянето е станало в присъствието на полицията, за външния вид тя така си изглеждаше и като беше при Ники Златков 10 дни преди състезанието. Ако Злати има претенции към този списък си има законов ред по който да може да си ги вземи. Тук възниква един много интересен момент къде се е чуло и видяло навигатора или механика да плаща половината от колата, таксите, бензина, гумите и разходите по съзтезанието, за да може друг да се кефи и да троши. Аз познавам един двама такива, но там нещата са поставени на една друга основа. Дори си спомням, че преди няколко години Събин беше обявил сума за това да бъде навигатор на някой за съзтезание (това за ралитата например си е нещо нормално).
                      2. Да и на мен ми е много неприятно, че цялата идея е пред провал, но много бързо осъдихте Алексите като измамници, а Злати като излъгания, това още повече ме отвращава и ме навежда на мисълта, че е един добре обмислен заговор да се дискредитират неудобните (това ми е много познато като действие в този форум за съжаление). Съжалявам за случилото се защото нито Златко ще намери навигатор и механици да му поемат нужната част, нито на Алекса ще му е лесно да си върне парите от ненужните за него части и финансира своето участие на Дакар. За съжаление и заради изказаното в този форум връщане назад няма, и за това наистина може да се окажем и с две коли на дакар (дай боже), а може и с нито една (това за повечето от нас е лош вариант, но явно има хора дето това целят).
                      Раздухването на слухове и непроверени данни само утежнява нещата и вреди на спорта, за това дайте малко време и на двата лагера да помислят трезво и се насочат в постигането на своите цели.
                      Предлагам на администраторите да затворят и ИЗТРИЯТ тази тема защото е един голям срам за всички в този форум.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                        Чета и не мога да повярвам, все пак сме в България. ...
                        Измама определено имаше, с тази разлика, че Златко не е излъгания, а мълчалив съучастник в лъжата. Излъгани бяха всички участници от този форум, които възторжено и чистосърдечно подкрепиха идеята за българско участие на Дакар. Поради което със сигурност някой трябва много да се срамува, но този някой в никакъв случай не са "всички в този форум" ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Преди половин час видях Златко да си кара Ивекото с бегачката отзад на платформа. Това може да е добър знак, може и да я оправят някъде

Коментар

Стига бе хора, вземете се малко у ръце. Верно и Аз съм от незнаещите и далеч от нещата, но едиственно знам че само "Бомаргруп" е помогнал с нещо поне от написаното по двете теми и единственно той се е въздържал да напише нещо по въпроса. Но явно не е така, защото всички са явно много обидени и от какво? Да не би който и да е от екипа да не е похарчил средства и то не малко само и само да събира рейтинг във форума за краткотрайна слава. Надали! Определено са искали да отидат на Дакара а не за да Ви продадът некоя и друга тениска. Аз също си взех, но това не ми дава право да искам некви обяснения за това което се случи, а то явно си е драма по нашенски. Некъде в мненията беше написано че едно време паднал човек не се е ритал и е било златно правило, защо никой не подаде ръка в тоя момент да се изправят от знаещите и можещите тук като ЯВНО е общ тоя проблем, а ако НЕ е по добре си претрайте за общото благо. Модератори и Адмистратори би трябвало да си изиграят ролята на балансьор в случая във форума, пък ако толкова държите да си кажете ''Право Куме в очи" имате си телефоните или пък все някока ще се видите. Масово всички се възмущавате от чалгата, ТВ риалитита като "Биг Брадър" и така нататъка, не превръщайте форума във нещо подобно.

п.п.Живота продължава и стискайте палци за другите Българи които ще ходят на Дакара, поне при тях всичко да е ОК.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Никой ли не разбира малко английски тук?
                              Никой ли не разбра от цитатите на Сашо Ковачев за какво става дума?
                              Там не става дума за колата, за знамето или за участието...става дума за съвсем друго.
                              Ако някой не е разбрал да звънне на Сашо да му обясни.

"Биг Брадър' ряпа да яде пред това тук.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                                Никой ли не разбира малко английски тук?
                                Никой ли не разбра от цитатите на Сашо Ковачев за какво става дума?
                                Там не става дума за колата, за знамето или за участието...става дума за съвсем друго.
                                Ако някой не е разбрал да звънне на Сашо да му обясни.

"Биг Брадър' ряпа да яде пред това тук.
                                Става въпрос, поне за мен, за едва ли не подигравката с нечий труд. Аз собствено и предимно от това съм възмутен. Полагат се усилия и се прави нещо, което после с лека ръка се руши. И на мен би ми било криво, ако измайсторя на някой нещо и вложа освен труда си, и нещо повече в него, пък той после го унищожи, ей-така, защото е афектиран или не се е разбрал с комшията. Затова и човека се възмущава на видяното от снимките. А иначе хора са се карали и ще се карат тепърва и за по-малки неща. Аз никой от "действащите" лица не познавам и съм далеч от мисълта да съдя кой какъв е, но резултата е такъв, какъвто го видяхме. Не особено красив.

А бих се радвал, въпреки случаката, всеки от тях да намери своя начин в крайна сметка да отиде.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X