Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Първоначално публикуван от ЦОНКО Преглед на мнение
    .....Много от старите състезатели подкрепят Алекса ,но не искат да се цапат във форума .....
    Не виждам как едно ясно и точно изказано мнение от някой човек с опит може да се приеме като цапане във този Форум. Нали тук точно, в този Форум и аз и стотици като мене( дето сме прости фенове) изказахме подкрепата си и стискахме палци за тоя отбор и тоя Дакар. Пък като трябва някой авторитет да си искаже мнението, било цапане. Аз искам да разбера колкото се може повече подробности и мнението на някой с опит и знания е полезно за мен, да си изясня картината и от двете страни.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
      Претенций не е велик състезател, а римски император, баща на Излагаций.
      А аз си мислех, че няма начин да се засмея на тази тема
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от embra Преглед на мнение
        Добре де, Златко, защо се стигна до там да се вика полиция и да се разделя колата... ? Големи хора сте,а сте се сдърпали като малки деца :\
        Не зная дали има смисъл, но по настояването на толкова много хора който ми се обаждат по телефона и пускат лични съобщения ще разкажа моята гледна точка. Просто ще ми трябва повечко време, за да предам нещата така че да няма повече въпроси, защото още не мога да повярвам че това се случва, пък камо ли на мене.
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        Златко Георгиев
        [EMAIL="zdg60@abv.bg"]zdg60@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Чета и не вярвам на ушите си !!!
          И аз да задам едно въпросче като чета,чета а отговор....

Как цялата PR кампания минава с Алекс и Алекс Джоуниър/пилот и нави,а Златко не се обажда през цялото време?!?!???????
          Явно схемата е измислена дружно от Алекс и сие+Златко но после се разпърдява нещо и следва знаем какво!!!????!!!!????

Интересно е и защо не се появява Алекса след като е постоянен участник във форума.
          Явно Дакар с Българска кола и Български екипаж е далече,доста далече.Сега ми се върти че Алекса ще наеме кола(щото как ще се справи инъче да е на Дакар2011?!?!)
          Чакам движението по темата с интерес
          LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Аз съм възмутен от случилото се и немога да повярвам че това което се случва е истина

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Не виждам как едно ясно и точно изказано мнение от някой човек с опит може да се приеме като цапане във този Форум. Нали тук точно, в този Форум и аз и стотици като мене( дето сме прости фенове) изказахме подкрепата си и стискахме палци за тоя отбор и тоя Дакар. Пък като трябва някой авторитет да си искаже мнението, било цапане. Аз искам да разбера колкото се може повече подробности и мнението на някой с опит и знания е полезно за мен, да си изясня картината и от двете страни.
              Изказвахте подкрепа защото сте оптимисти заблудени от идеята,ако бяхте реалисти щяхте да се замислте върху думите на Алекс старши от интервютата. "Ние имаме пари за автомобила и подготовката му и чакаме спонсорите". Спонсори които трябваше от милост да ги подкрепят ли или от фланелките от които бяха обещали процент за домовете за деца (дано поне това да са изпълнили). Сашо Ковачев много добре обясни какво е положението и хората трябва да се замислят.
              Не подкрепям в тази история нито Златко нито сем.Иванови,и двамата си имат трески за дялане в целия този цирк.

Истората според мен е следната след всичко изчетено до тук и видяно като интервюта.
              Финансирането на автомобилните тимове е чрез спонсорство. Ако един тим намери например 500,000лв то той не винаги ще ги изразходва до край,ще се стреми да изразходва колкото се може по-малко и да останат парички за джоба без данъци и т.н. Колкото по известен е отбора , колкото повече награди има и колкото повече се шуми около тях толкова повече пари ще могат да се поискат от спонсорите.
              В нашия случай, "нашия" семеен тим видя много добра възмжност понеже са били вече в рали спорта и знаят как стават нещата. Навлязоха в нашия офф-роуд спорт при който като си със силен автомобил като техния нямаш конкуренция,защото така се измислиха праавилата. Та в ретроспекция:
              1.Алексмоторс организира хеликоптер за едно от варненските състезания и познайте кой е заснет, автомобила им.
              2.БФАС ги наградиха с купа като шампиони на България.
              3.Организират паралелни състезания-разходка-бойкот и хората го боготворят
              4.Спонсорират състезание и за "зла" съдба се самонаграждават
              5.Избутват закъсал конкурентен автомобил от трасето в стил анимационния филм "Количките"(Cars) и хората го благославят.
              6.Печели състезания без конкуренция като "Приморско" и още много такива примери.
              Всичко до тук е в тяхна полза и за заблуда на потенциални спонсори и всички обикновенни юзъри във форума.
              Та ако този отбор бе успял да вземе пари от Република България поне 500-800,000лв и отиде на Дакар и както Тодор Христов бе писал че "Да отиде до старта ,стартира и примерно успее да изкара два етапа" вече ще са на печалба дори ще прекратят поради "повреда" участието си. Как няма да затворят сервиза си както писа Цонко, като ще се наслаждават на солидна печалба. Златко незнам как е вкаран в играта и как са го омагьосали ама и той много послушно стоя на пресконференциите и търпя лъжите които се изрекоха. Как ли Алексмоторс ще оставят Златко да кара, та нали той ще обере славата.Така че и двата лагера са за е...е
              АЛЕЛУЯ на светците Алексмоторс, Само че незнаете как преди една година получих заплашителни обаждания и SMS-и заради това че бях против действията му за мероприятията от точка (3.) Този човек тогава ми падна в очите и за мен не съществува като личност но вие го боготворяхте тогава и мога да ви дам списък на всичките му подръжници тогава.

Това е моето мнение изводите ги оставям на вас а Златко както се е замислил какво се е случило нека каже дали съм прав.
              Аз не ги мразя ,аз ги съжалявам, съжалявам и всички вас които пишете в тази тема понеже сте измамени камилчета.
              Последно редактирано от banjo; 25-09-10, 22:20.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Ковачев Преглед на мнение
                Здравейте на всички,

1. Това, което Алексмоторс направиха е гавра и престъпление. Долен ПОЗОР, който не може да бъде изтрит или забравен. Ще го помним не само ние, но децата ни.
                2. Тяхното пъклено деяние НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА да оскверни България и Българския Офроуд, защото е плод на дребните им и посредствени, тясноскроени мозъчета, които взеха всички нас за балами и шарани, като се опитаха да „ подритват” Трибагреника и да го ползват за щяло и нещяло. Били националисти, изключили своя колега Златко с евтин номер ала Другарски съд пред ОФ-ето, щели да развяват флага на Дакар.
                Отдавна следя мненията във форума - подкрепям ви с цялото си сърце и душа.

Коментар

БЕЗ КОМЕНТАР
                  30.06.2010, Румъния.

Златко Георгиев от националния ни офроуд отбор „ Дакар Бг” спечели престижното международно състезание ДРАКУЛА РАЛИ-РЕЙД 2010.

Състезанието се проведе между 24 и 27.06.2010 близо до Брашов, Румъния, при жестока конкуренция и тежки метеорологични условия. Нашите състезатели участваха на Рали Дракула с цел подготовка за най-тежкото световно състезание – ДАКАР 2011, на което за пръв път в историята ще представят България. Те не само направиха изключително добра тренировка, но и грабнаха призовото място със забележителна преднина пред останалите отбори.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Привет Злати! Колко подробности са ти необходими ?Не виждаш ли как някой литературен герой планирано прокара идеята за унищожения символ на Българското участие на Дакар,а именно колата и как всички скочиха(съвсем логично)на което.После всички разбраха ,че не е унищожена ,а разоборудвана ,но заклеймяваето,анатемосването и негативизма си изиграха ролята в случая. Тук става въпрос изключително и само на въпрос на сметки между стари приятели,но вместо това опит да се приключи всичко с обсебване и полиция (имал си пари дал си и прост си бил работил си ми).Логично е когато се разделят сдружения,фирми ,партньори по някаква причина единия да наплати дяла на другия,ако няма в момента да се задължи със същото. Така или иначе те ще си оправят финансовите отношения ,може пък да има и два български отбора при джиповете на Дакар. Начетох се на глупости в тази тема ,но хубавото тук е ,че всеки се идентифицира и показва себе си.
                    Последно редактирано от ЦОНКО; 26-09-10, 00:19.
                    [FONT=Comic Sans MS]
                    [/FONT]

Коментар

Айде спрете се де. Оставете си поне някоя кирлива риза и за друг случай- като ви гледам нивото, съвсем скоро ще ви потрябва.
                      Ебаси, така гадно не ми е било, откогато Веско Маринов изпя "Нашата полиция".
                      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                      No wahalla.

Коментар

Здравейте,
                        Това ми е първото писане в този форум, чета активно от около няколко месеца. Какво ми прави впечатление:

1. Тези които сега са най-активни с коментари, нямат много постове преди началото и по време на състезанието "Пътят на коприната" . Защо?
                        Моят отговор: Стояли са и чакали да се сгафи нещо за да се включат и те. И им се отдаде прекрасна възможност да излеят всичката помия която могат да сътворят.

2.Проблема е сериозен и едно от решенията е да се помогне на Алекс и Златко да преодолеят дразгите, да седнат и да се разберат , да изкарат състезанието, а след него ако искат всеки да си хваща пътеката.

3. Понеже много се спекулира със " унищожаването на колата " добре е да знаете , че тя е във вида в който беше 10 дена преди да заминат
                        за състезанието в Русия - разоборудвана, естествено на снимките изглежда много зле, но ако отбора се разберат и решат до седмица тя ще е в същият вид. Ако не жалко .. за набутаните пари и 9 месеца труд, техен и на другите около тях които са им помагали.

Защо се стигна до това?
                        Много нерви и напрежение докато се подготви колата, екипаж който не се е сработил, не на последно място финансов недостиг.
                        Не оправдавам в никакъв случаи действията нито на Златко нито на Алекс, трябваше да задържат, да обмислят, да разговарят преди да си "разделят" колата.

Не видях никой в тази тема да даде предложение или да се опита да помогне за излизане от шибаната ситуация , а само коментари от рода:
                        .."аз казах ли ви", "..видяхте ли.." ," ...той е такъв.." и т.н.

ДА ТАКЪВ Е!

Всеки човек си има "дефекти" , Алекс и Златко също.

И защо са всичките плювни?
                        Защото някой е дръзнал да се опита да направи това което на никой друг не му е стискало или е нямал възможност да направи до момента. Защото участието в Дакар не е само пари а и време, много отделено време, а то в случая от тука нататък е по важно от парите.

Това е от мен. Бих се радвал ако коментарите продължат в посока мнения за това какво може да се направи за да има Българско участие на Дакар. Все пак тука има достатъчно хора които МОГАТ и ЗНАЯТ.

Коментар

Привет Злати! Колко подробности са ти необходими ?Не виждаш ли как някой литературен герой планирано прокара идеята за унищожения символ на Българското участие на Дакар,а именно колата и как всички скочиха(съвсем логично)на което.После всички разбраха ,че не е унищожена ,а разоборудвана ,но заклеймяваето,анатемосването и негативизма си изиграха ролята в случая. Тук става въпрос изключително и само на въпрос на сметки между стари приятели,но вместо това опит да се приключи всичко с обсебване и полиция (имал си пари дал си и прост си бил работил си ми).Логично е когато се разделят сдружения,фирми ,партньори по някаква причина единия да наплати дяла на другия,ако няма в момента да се задължи със същото. Така или иначе те ще си оправят финансовите отношения ,може пък да има и два български отбора при джиповете на Дакар. Начетох се на глупости в тази тема ,но хубавото тук е ,че всеки се идентифицира и показва себе си.
                          Аз и затова си трая, щото е ясно какво става, но няма конкретна позиция и от двете страни. Съвсем в реда на нещата би мило да се каже, че поради бизнес различия отбора прекратява съществуването си и участието се отлага за следващата година. Пък без ние да знаем много много да си поделят нещата и да свърши всичко цивилизовано. А то стана една драма... Някои факти ги знаех и от преди, но сегашното развитие ме остави без думи. Наистина не знам кой крив, кой прав, въпреки че доста неща се набиват на очи. За фен като мене щеще да бъде страшен кеф още едни хора( освен Тодоро и Пепи), които познавам, да са част от магията на Дакар, а то всичко отиде на куково лято. Кофти ми е, и затова питам. Щото и аз от неразбиране и гол ентусиазъм повярвах и чистосърдечно стисках палци. И от позицията на фен на оффроуда ми се иска всичко да е официално и точно, а не да става махленския раздор, на който сме свидетели. А факта, че може да има негативен международен отзвук и да повлияе зле на хората, дето ме кефят с изявите си по европейските състезания и мачкат наред, ме кара да се замисля още повече.
                          Последно редактирано от zzlatev; 26-09-10, 10:40.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Добре да питам аз, тези хора Алекс&Алекс нещо нямат интернет ли, забравили са си паролата за форума?? Само разни хора им адвокатстват, няма да е зле да се покажат да обяснят на хората тяхната позиция, или пък с тази фанелка какво да правя .... аз съм от Варна дали пък да не отида да им я върна???
                            --------------------------------------------------
                            [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                            [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
                              ....тази фанелка какво да правя ....
                              Носи си я. Много бързо се отказвате... Има КОЛА (малко на парчета) и Камион.
                              Преди 10 месеца и тях ги нямаше, ама повярвахте, че може да стане... "Българска кола на ДАКАР".

Както се казва "Операта не е свършила, докато дебелата леличка пее" - тук няма дебела леличка, но има дебели чичковци. Ако се оправят конфликтите, (най-добре с пари) мечтите ни за ДАКАР ще се изпълнят.
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Да, да не се правят на луди, а да събират колата, че няма време ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X