Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
    Оставете ги хората,никой не е дал нищо от нас...
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=92825

А какво може да се купи с тези пари е друг въпрос. Можеше да е "подкрепете българския цирк на Дакар".

И аз се отказвам да пиша повече по тая тема. Не си заслужава.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Dandi Преглед на мнение
      Е нали искат да карат. За мен тази формула работи.
      След като толкава шум вдигнахте вие колега в качеството на какъв взимате страна?
      Със себе си съм имал повече проблеми,
      отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
      Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

След като толкава шум вдигнахте вие колега в качеството на какъв взимате страна?
        На пияница колега. А това , че на вас истината ви шуми си е ваш проблем. Никога не съм взимал страна и не мисля да го правя. Единственото ,което казвах и продължавам да казвам е , че излагат България и Българските сътезатели.

п:с Да питам и за вашите качества?
        WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

На пияница колега...

Едно време се ядосвах, вече се смея от сърце.

Снощи гледах един щатски филм и казаха една поговорка, която направо ме размаза и веднага я свързах с нашата драма. "Последното убежище на подлеца е патриотизма!"

Коментар

Явно Златко и Алекса се справят и без нашата морална и позитивна, и добронамерена подкрепа :] Чакам с нетърпение развитието на нещата...
            Последно редактирано от embra; 30-09-10, 08:13. Причина: повторение

Коментар

На пияница колега. А това , че на вас истината ви шуми си е ваш проблем. Никога не съм взимал страна и не мисля да го правя. Единственото ,което казвах и продължавам да казвам е , че излагат България и Българските сътезатели.

п:с Да питам и за вашите качества?
              Аз нямам нищо против вас.Просто ми беше интерестно защото следя от самото начало вашите мнения по темата и останах с впечатлението че знаете повече от нас.На мен лично нищо не ми шуми,просто това което стана е срамота за Офроуда.
              Поздрави!
              Със себе си съм имал повече проблеми,
              отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
              Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

А ти не можеш ли да се сетиш ако малко се напънеш,трябваше отдавна да ти е станал ясен този колега!
                Последно редактирано от suzuki team; 30-09-10, 16:16.
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Изчетох всичко по темите за ДакарБГ и имам само един въпрос към Dandi i Злой.
                  Вие виждали ли сте документи за тези суми, съответно 300 000,00 лв и 130 000.00 лв или ей тъй си говорите на акере.
                  И ако сте виждали айде малко повече подробности:
                  Тойотата - толкова
                  Ивекото - толкова
                  Части - толкова
                  На румънеца (Габи ли беше) - толкова
                  Труд - толкова
                  Други - толкова
                  А ако не сте виждали, то по какво се различавате тогава Вие от хората, които обвинявате във всички смъртни грехове?

Коментар

Първоначално публикуван от ghost Преглед на мнение
                    Вие виждали ли сте документи за тези суми, съответно 300 000,00 лв и 130 000.00 лв или ей тъй си говорите на акере.
                    ?
                    А като ги изчете, не ти ли се проясни че дори Златко, не е виждал много от документите, да не говорим за някой от другите. : ))))
                    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                      А като ги изчете, не ти ли се проясни че дори Златко, не е виждал много от документите, да не говорим за някой от другите. : ))))
                      Хмм. Много се съмнявам, че точно Главният спонсор не е виждал документите. Най малкото за Колата, Камиона, за частите, за труда на румънеца. Доколкото разбрах от прочетеното е присъствал на получаването на колата. Изчетох ВСИЧКО за подготовката на българи за участие в Дакар. Всеки един ред. Работата ми е такава, че ми се налага от време на време да менажирам някой и друг проект и смея да твърдя, че всеки един инвеститор, спонсор и т.н. имат доста точна представа за какво са изхарчени парите им и рядко пропускат да видят документите за основните разходи по проекта.
                      Но мисълта ми е друга. Не видях НИКЪДЕ, нито Златко, нито Алексмоторс да цитират суми. Откъде аджеба Dandi и Злой имат тези цифри. Парапсихология, мистика, вещерство, извънземни или реални факти.

Коментар

Изчетох всичко по темите за ДакарБГ и имам само един въпрос към Dandi i Злой.
                        Тойотата - толкова
                        Ивекото - толкова
                        Части - толкова
                        На румънеца (Габи ли беше) - толкова
                        Труд - толкова
                        Други - толкова
                        А ако не сте виждали, то по какво се различавате тогава Вие от хората, които обвинявате във всички смъртни грехове?
                        Уважаеми колега Анонимен, защо смяташ, че точно на тебе и тук трябва да правят отчет за парите ?!?
                        Ако си давал и те интересува, знаеш къде да питаш...
                        Тя работата осрана,че смърди до Аржентина и обратно, а ти на инспектор Дюдю ще си играеш
                        Тези суми ги разказват Златко и Алекса на всеки, който им се обади по телефона и ги пита за случката !
                        Може и ти да опиташ и ще спестиш "интелигентни" постове тук
                        Поздрави и успех в разследването
                        [URL="http://www.4x4bg.com"]www.4x4bg.com[/URL]

Коментар

Парапсихология, мистика, вещерство, извънземни или реални факти.
                          Звездите ми го говорят. Махнете си покрива, нека звездите влязат и във вашият дом.
                          WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Първоначално публикуван от ДИМИТЪР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                            Уважаеми колега Анонимен, защо смяташ, че точно на тебе и тук трябва да правят отчет за парите ?!?
                            Ако си давал и те интересува, знаеш къде да питаш...
                            Тя работата осрана,че смърди до Аржентина и обратно, а ти на инспектор Дюдю ще си играеш
                            Тези суми ги разказват Златко и Алекса на всеки, който им се обади по телефона и ги пита за случката !
                            Може и ти да опиташ и ще спестиш "интелигентни" постове тук
                            Поздрави и успех в разследването
                            Щото по навик искам отчети. )) Може би грешката си е моя и съм се изразил неправилно.
                            И щото според мене беше редно да си го напишат самите те, а не някой да им адвокатства.
                            И благодаря за съвета. Ще ги питам.
                            А за парите които съм дал, не са толкова много, че да ме интересува за какво са изхарчени.
                            Последно редактирано от ghost; 02-10-10, 20:30.

Коментар

И щото според мене беше редно да си го напишат самите те, а не някой да им адвокатства.
                              Казват, когато съм бил малък и съм се нааквал, не съм тръбял в цялата детска градина а съм се скривал в трета глуха докато отмине смрадта ... или ми измият дупето.
                              Дано си го хванал.
                              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                                Казват, когато съм бил малък и съм се нааквал, не съм тръбял в цялата детска градина а съм се скривал в трета глуха докато отмине смрадта ... или ми измият дупето.
                                Дано си го хванал.
                                Това е Вашата психология. Защо мислите, че останалите са като Вас?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X