От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ
Руси нападките ти са много глупави и не мисля да им обръщам никакво внимание,не съм и имал никакви претенций за велик състезател, каквито ти явно имаш.Кой баир за кого е ще се види занапред.Аз си уважавам приятелите и не си търся стадо в което да блея.Много от старите състезатели подкрепят Алекса ,но не искат да се цапат във форума повярвай ми включително и някой от изброените от теб.
Първоначално публикуван от rusev
Преглед на мнение
) са останали с впечатлението,че Златко е плащал на Алекс,за да му направи кола. Това не е така,Златко е имал по-голяма финансова възможност,а Алекс е полагал труда нужен по колата,за да бъде готова за има-няма 9 месеца :] Разбира се това не означава, че Златко не се е трудил рамо до рамо с Алекса и Алекса не е давал пари за части на Златко.Колите са направени така,че по устна уговорка са били и на двамата. Когато се скарват и не постигат консенсус дали Златко на Алекс или Алекс на Златко ще плаща колата-колата бива разпарчетосана.В момента и трябва ново окачване(старото е свалено от Алекс,защото е платено от него) , а ново (резервно) окачване е купено на запад ,платено от Златко.

Коментар