Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Моля Ви да кажете за какво става дума,може да не са видели съдиите.

Коментар

Бай Матьо ме е изпреварил. Цитирате точки от правилника, говорите за тарикатлък, но явно само вие знаете какво се е случило. Явно нещо е станало на Бабово, Борко и Наско знаят ли? На някого нещо споделихте ли за да се вземат мерки и да не остават хората с чувството, че някой екипаж е толериран за сметка на друг?

Коментар

Става въпрос за едни пътеки, които се носеха от навигатора при влизане в зоната. Още жокери?

Коментар

Оф, напиши точно какво е станало бе, човек. Видял си нещо, което явно съдията не е видял. Много добре знаеш, че Борко НЕ БИ ТОЛЕРИРАЛ НИКОГО! Но не е слънце да е навсякъде. Ако в момента присъстваше там бъди сигурен, че това нямаше да остане незабелязано. Защо никой не е казал в момента? За кой екипаж става въпрос?

Коментар

Екипаж 308.Както виждате не пиша в темата за състезанието.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
              Става въпрос за едни пътеки, които се носеха от навигатора при влизане в зоната. Още жокери?
              Вероятно става въпрос за едни жълти пътеки на квадратчета,които един навигатор носеше,но не мога да кажа категорично,дали това беше при влизането в зоната или след влизането в зоната.А и това не ми беше работата.Направи ми и впечатление,че и други екипажи оставяха пътечките на земята до самия изход на зоната ,а не на джипа,но съдиите би трябвало да се произнесат по това.Наистина навигатора вървеше след джипа още в самото начало и носеше пътечките,но дали ги е свалил от джипа или е влязъл в зоната с тях,не съм категоричен.Мисле,че Бакалов беше съдия на тази зона,дано да не греша.
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Да ясно и на мен ми направи впечатление,но мислех,че имат разрешение от съдията.

Коментар

Е много хубаво..., толкоз народ видял - никой не казал или поне не попитал дали е правилно... Ще търсим клипчета, ама то след дъжд - качулка...

Коментар

Ние нямаме абсолютно никакви претенции.Нека се научим да спазваме правилника.Мисля, че сме дошли да караме а не да се надцакваме.

Коментар

На две зони където аз бях съдия , навигатора на екипаж 308 внасяше пътеките на на ръце заедно с стартирането на машината , времето му за финал го спирах след като изнесеше пътеките отново на ръце . Моя грешка е , че не съм прочел точно правилника за това че пътеките трябва да са вътре и да са част от оборудването . Нямаше как да наложех дисквалификация защото нямаше внасяне на оборудване по време на преминаването на зоната , но нямаше да допусна да се внесат пътеките на ръка и машината щеше да стартира само с това което е вътре . Това всичко ако бях прочел въпросната точка или някой ако ми беше казал за нея . Извинявам се за пропуска , винаги съм се стараел да се спазва правилника и съм отсъждал точно и безпристрастно , но понякога и аз греша .
                      Моля организаторите на веригата да взимат отношение по този въпрос за да няма ощетени , правилата са за това за да се спазват !
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Живко,сърце не ми дава да обвинявам съдиите.Знаем защо и как идвате,за което сме ви благодарни.
                        Яд ме е,че ние /състезателите/ започваме да си играем на котка и мишка.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                          Живко,сърце не ми дава да обвинявам съдиите.Знаем защо и как идвате,за което сме ви благодарни.
                          Яд ме е,че ние /състезателите/ започваме да си играем на котка и мишка.
                          Така е наистина, пропуски се допускат.Живко всички го знаем колко е стриктен. Никой от съдиите не би си затварял очите заради един или друг екипаж. Жалко, че тогава никой не е реагирал. Състезателите след толкова състезания би трябвало да си знаят кое е позволено и кое не, но е факт, че този екипаж май за пръв път ползва пътеки и има някаква вероятност да не е прочел тази част от правилника. Въпреки че незнанието не омаловажава нарушението.

Коментар

За тези неща се казва на момента,ако беше този екипаж забелязал нещо нередно дали щеше да си премълчи.

Коментар

Не съм сигурен дали и аз не съм допуснал същата грешка като Бакалов, просто не си спомням. Сега като се зачетох в правилника си открих друга грешка. Предпочитам да я споделя, а не да я скрия, тъй като съм сигурен, че не само аз съм я направил. Втория ден когато бях съдия на зона от стандарт допуснах "помощ от публиката" при окантарен джип, което е забранено. Реално там дърво за лебедка нямаше наблизо, а за такава ситуация да се разкарва трактор беше тъпо. Зоната беше със 6 врати като на 2 места се минаваше със маневра за завиване и най-доброто време беше 38 секунди.
                              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение
                                но е факт, че този екипаж май за пръв път ползва пътеки и има някаква вероятност да не е прочел тази част от правилника.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0964.jpg
Прегледи:1
Размер:259.9 КБ
ID:5602034

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X