Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
    Тъй като имам вече два предни моста,днес купих материалите и започвам новия проект:http://yellowspider.se/teknik.html
    Нали знаеш,че всичко си има цена...
    Ако има сериозно предложение мога и да спестя на някой доста нерви и пари.

Коментар

Кефа цена няма.
      Нека силата да бъде с нас!
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Тъй като имам вече два предни моста,днес купих материалите и започвам новия проект:http://yellowspider.se/teknik.html
        Още нещо важно, материалите не са като тези от нашите магазини. Профилът и всичко останало едвам се пробиват с бормашината и не са кашкавалите от нашите магазини за желязо.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
          Още нещо важно, материалите не са като тези от нашите магазини. Профилът и всичко останало едвам се пробиват с бормашината и не са кашкавалите от нашите магазини за желязо.
          Именно за това писах,че някой може да се сдобие с оригинален "спайдър", зависи от желанието и възможностите и не на последно място от интереса.

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
            Именно за това писах,че някой може да се сдобие с оригинален "спайдър", зависи от желанието и възможностите и не на последно място от интереса.
            Желание и интерес има,но възможности няма.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10557179_802323746466804_6238062455398993485_n.jpg
Прегледи:1
Размер:144.7 КБ
ID:5604056

Тази се продава за 5000 Е.

Коментар

Желание и интерес има,но възможности няма.
                "Има ли желание има начин "

Коментар

Много въпроси докато ме нямаше.

Класирането се прави с вкарване на отделните съдийските листа в софтуера. Вече не се прави предварително обобщаване и съответно съдията на старт/финала не е отбелязал в конкретния случай. И на мен не ми беше писана една лебедка и котва на първият екстрем, видях и си я добавих. Вече ще събирам съдийските листа за да мога да ги проверявам после при въпроси. Сега листата са на едно място, а софтуерът на друго. За да е още по-ясно има си време за контестация и екипажът трябва да си провери всичко

Стоянчо, благодаря за компетентният отговор. Добре е че всички състезатели нямаме достъп до софтуера, иначе всички щяхме да си отнемаме и добавяме, плюсове и минуси.Класирането е минало заминало. Мисля че беше редно някой да поеме вината, и то такава от близо 700точки с които съм ощетен. Винаги съм се доверявал на съдиите, затова и никога не мрънкам. Тук ако някой може да отрече че не съм завършил затвореното трасе, ден първи с 21минути с всички еккстреми нека го каже. Аз повече няма да участвам в тези състезания! Дано не участва и човекът който ме е ощетил по този начин, който и да е той.
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                    Стоянчо, благодаря за компетентният отговор. Добре е че всички състезатели нямаме достъп до софтуера, иначе всички щяхме да си отнемаме и добавяме, плюсове и минуси.Класирането е минало заминало. Мисля че беше редно някой да поеме вината, и то такава от близо 700точки с които съм ощетен. Винаги съм се доверявал на съдиите, затова и никога не мрънкам. Тук ако някой може да отрече че не съм завършил затвореното трасе, ден първи с 21минути с всички еккстреми нека го каже. Аз повече няма да участвам в тези състезания! Дано не участва и човекът който ме е ощетил по този начин, който и да е той.
                    Ники, аз винаги оправям тези грешки, когато се открият. Още не съм се свестил от Словакия за да оправя и тази, но ще се оправи и ще се смени на всички места.

Грешката е на съдията на старт / финала, а не нанесените точки са 645.

Доста грешки се получават и по тази причина ще въведем и карнета, за да може на момента да се откриват, а не в последствие.
                    Последно редактирано от Стоян Францов; 05-08-14, 22:00.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]731336[/ATTACH]

Тази се продава за 5000 Е.
                      Назад няма да се връщаме.

Коментар

Аз повече няма да участвам в тези състезания! Дано не участва и човекът който ме е ощетил по този начин, който и да е той.
                        Ники, недей така. Никой съдия не те е ощетил съзнателно. Постави се на мястото на съдията, той е един от вас. Как ще се чувстваш ако някой каже, че няма да кара заради теб, а ти нищо умишлено не си направил? Знаеш, мащаба става по-голям, класовете станаха повече, грешки стават. Стоян ще коригира точките.

Не лишавай веригата от себе си
                        Последно редактирано от Даниела Борисова; 06-08-14, 07:47.

Коментар

Мисля че беше редно някой да поеме вината, и то такава от близо 700точки с които съм ощетен. Винаги съм се доверявал на съдиите, затова и никога не мрънкам. Тук ако някой може да отрече че не съм завършил затвореното трасе, ден първи с 21минути с всички еккстреми нека го каже. Аз повече няма да участвам в тези състезания! Дано не участва и човекът който ме е ощетил по този начин, който и да е той.
                          Не знам какво се е случило, но със сигурност не е било умишлено, за тожа ти гарантирам. Аз от мое име се извинявам за грешката и ще се постарая да не се повтори. Не мисля че съдийска грешка моье да е повод за такива крайни решения.
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Ники, ако има такава грешка то сигурно е моя. Не мога да бъда оправдан за невниманието си но когато няма финал го отразявам с пълното време тоест вписвам 30 мин. а не времето по хронометър. Съжалявам, че съм направил този пропуск и най вече съм ощетил точно вашия екипаж.
                            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

Коментар

Класирането се прави с вкарване на отделните съдийските листа в софтуера. Вече не се прави предварително обобщаване и съответно съдията на старт/финала не е отбелязал в конкретния случай. И на мен не ми беше писана една лебедка и котва на първият екстрем, видях и си я добавих. Вече ще събирам съдийските листа за да мога да ги проверявам после при въпроси. Сега листата са на едно място, а софтуерът на друго. За да е още по-ясно има си време за контестация и екипажът трябва да си провери всичко.
                              Пазя всички документи от всички Русенски състезания. Съдийските листи са налице, така, че мога да ги предоставя за справка. Само кажете кои точно карнети, че този път бях малко встрани от съдийството.
                              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                              SSang Yong Kyron 2.0xdi
                              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Ще трябва да има рестарт на класирането и Никито минава на 1во място с 8610точки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X