Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
И аз си мисля, че няма? Прочее, кое е това "там"? Ся, ако е Индия и Пакистан, може и да има (бая героизъм им трябва), ама в Афганистан и из африканските пустини със сигурност пърпорят нерегистрирани или с отдавна изтекла / заличена регистрация МПС-та.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗаблуждаваш се.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Що, бе?
Нали наскоро се моташе из нета една Х5-ца със софийска регистрация, някъде "там".
Не е невъзможно да е била с ГТП, платена застраховка и зелена карта, че и винетка дори (не ми се търси снимката, за да видя).
Коментар
-
Мммм, в Кения си имат например всичко, включая застраховки.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеама в Афганистан и из африканските пустини със сигурност пърпорят нерегистрирани или с отдавна изтекла / заличена регистрация МПС-та.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Интересно кой е застрахователя на ИДПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЩо, бе?
Нали наскоро се моташе из нета една Х5-ца със софийска регистрация, някъде "там".
Не е невъзможно да е била с ГТП, платена застраховка и зелена карта, че и винетка дори (не ми се търси снимката, за да видя).
За да има някакви държавни регистрационни номера първо трябва да има държава .Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИ аз си мисля, че няма? Прочее, кое е това "там"? Ся, ако е Индия и Пакистан, може и да има (бая героизъм им трябва), ама в Афганистан и из африканските пустини със сигурност пърпорят нерегистрирани или с отдавна изтекла / заличена регистрация МПС-та.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
... Е КАК *КОЙ*....Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИнтересно кой е застрахователя на ИД
....
...
АллахуАкбар....
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Тая е фалирала стотина години преди ОлимпикПървоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение... Е КАК *КОЙ*....
...
АллахуАкбар....
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
(1) Д-то на ИД е "Държава". По местата, които контролира, прилича на държава поне колкото "легитимните" Сирия или Ирак от преди нея.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИнтересно кой е застрахователя на ИД
За да има някакви държавни регистрационни номера първо трябва да има държава .
(2) в качеството си на държава ИД е много, ама много соц и едрите бизнеси дето лесно се монополизират си ги движи държавата. Застраховането (и другите видове хазарт), горивата, тока, водата, интернета и тн.
(3) регистрационните номера са измислени за друго. Застраховането някак си върви и без тях.
Коментар
-
Туй "у" какво се явява, нещо по линията - падежи?Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение...АллахуАкбар....
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение(1) Д-то на ИД е "Държава". По местата, които контролира, прилича на държава поне колкото "легитимните"
(2) в качеството си на държава ИД е много, ама много соц и едрите бизнеси дето лесно се монополизират си ги движи държавата. .
*Государственны Страховой Институт* имени Мохамеда..
. ДЗИ....
Коментар
-
.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеТуй "у" какво се явява, нещо по линията - падежи?
.... Ми ..... не знам арабска граматика , но "ALLAHU AKBAR" е бойния възглас на нашите приятели и съюзници - бойците срещу башар (и путя) в сирия......
https://www.youtube.com/watch?v=GfaMYTTUjwc
https://www.youtube.com/watch?v=CnVT9helqUU
Коментар
-
перелогинься, Гагич !Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение*Государственны Страховой Институт* имени Мохамеда..
. ДЗИ....
Коментар
-
По индоевропейското езикознание - именителенПървоначално публикуван от davc Преглед на мнениеТуй "у" какво се явява, нещо по линията - падежи?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
... Нее , това е само плах опит за плагиатство от специфичния хумор на мистър Гатич...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеперелогинься, Гагич !
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар