Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Първоначално публикуван от davc
    и почва да ме гледа със всичкото отвращение, на което е способна.
    Щом си още жив, значи не е лоша жената
    Последно редактирано от Goblin; 14-09-16, 21:43.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Абе, много интересна тема! Изобщо, вие у ред ли сте?

Така е без апчета!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Абе, много интересна тема! Изобщо, вие у ред ли сте?

Така е без апчета!
        Э-э-э-э-эххх, а не отбелязахме подобаващо ни кончината на другаря Григор Стоичков, пълно мълчания за рождения ден на Тато , а и темата за Девети септември ич не върви?
        Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
          Щом си още жив, значи не е лоша жената
          О-о нищо такова не искам да кажа. Така като се замисля, то друга мен няма коя да ме търпи. И не малко време вече.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            не отбелязахме подобаващо
            Е па не си ли беше грешка? Ама ти си виновен, че не зе отношение!

Коментар

Е па не си ли беше грешка? Ама ти си виновен, че не зе отношение!
              Аз единствен взех отношение, да не ти седи ялова темата, ама ми изтриха отношението...

Коментар

Ми такова ли отношение требеше за ялова тема??! Я се стегни! (Ударението е върху е-то )

Коментар

Алоууу, я не спамете темата!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Па и аз така му викам. После, защо го триели...

Алоу, Гагич, кАжи кво си ел и пил последните дни?

И наздраве, де!

Коментар

Алоу, Гагич, кАжи кво си ел и пил последните дни?

И наздраве, де!
                      Джигерица в було на скара, в Пирот. Те такова си нямахме преди Елена Костова (на Църен Костуфф жена му, знаете) да се сдружи с оня Зоран Ристич, дето отвори първата кръчма с готвач т.нар. Майстор Миро. Иииии дюлева рАкия (тия съвсем зае... таковаха "Вилямовката", скъпа била и не я поръчвали нашенци).

Коментар

Аз да докладвам за чугунения капак от нафтова печка.
                        Пекнах едни пилешки пържоли върху джелезото, и се получиха. Вкуса е по-различен от този на електрическа скара, и от скара на дървени въглища, не е лош, просто по-различен.
                        Та става де, и това е вариант. Лошото е,ч е мръвките залепват по плочата, и накрая останаха прегорели парченца. Ма на телената четка нищо не може да се оъне, а ако се опъни-с телената четка на шлайфа...
                        Само да не се наложи да купувам ъглошлайф и за кухнята
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Аз да докладвам за чугунения капак
                          Аз па си имам изключително популярния в годините на Перестройката "утятник" - мощна масивна лята чугунена тенджера с чугунен капак, емайлирана, де. Уж за печене на патици. В един момент по руските магазини нямаше нищо, освен това, плод на някаква военно-производствена "конверсия". Ама ме домързя да си купя голяма, па ме беше и страх да не ме таксуват за свръхбагаж, щото със самолет пътувах. След първоначални притеснения да не е нещо радиоактивен - толкова неестествено изглежда, установих, че е идеален за печене на разни неща, вкл. и на огън или на котлон - пече от всички страни, независимо от къде се нагрява, като споменатия от мен по-горе глинен негледжосан гювеч, ама глинения гювеч не можеш да го сложиш на котлон.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Аз па си имам изключително популярния в годините на Перестройката "утятник" - мощна масивна лята чугунена тенджера с чугунен капак, емайлирана, де. Уж за печене на патици. В един момент по руските магазини нямаше нищо, освен това, плод на някаква военно-производствена "конверсия". Ама ме домързя да си купя голяма, па ме беше и страх да не ме таксуват за свръхбагаж, щото със самолет пътувах. След първоначални притеснения да не е нещо радиоактивен - толкова неестествено изглежда, установих, че е идеален за печене на разни неща, вкл. и на огън или на котлон - пече от всички страни, независимо от къде се нагрява, като споменатия от мен по-горе глинен негледжосан гювеч, ама глинения гювеч не можеш да го сложиш на котлон.
                            Я му щракни една снимка на това...
                            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                              Я му щракни една снимка на това...
                              В Гугъл има, ама не знам защо като утятницы (ж.род). Аз като го купувах, го наричаха с "мъжко име"

Коментар

Това нещо май му викат dutch oven, "холандска фурна", тежко, чугунено, и (поне тук) са едни цени... абе - пази си го. Това и в наследство се предава.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на Днес.

Зареждам...
                                X