От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци
Е да, ама точно "мраморизирани" предпочитам...Ще да взема два да пробвам, то само аз си ги ям, другите да не чуят за теле..
Как ги приготвяш- на грилтиган стават ли сочни, по колко време печеш ?
Първоначално публикуван от mikivt
Преглед на мнение
, добре, че научихме японците да си квасят, а другите местни си получават и до ден-днешен коликите и гаденето:
). Нищо няма да им стане на пъдпъдъците. Предлагам да разделим грандиозния ти улов на две части - половината ще сготвя аз с мариноване в кисело мляко, другата половина ще сготвиш ти. Ще викнем група независими експерти от уважавана сертифицираща институция като ПРЦК например, да ги изядат и да се произнесат.
Коментар