Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте ми лаптоп

Ако искаш двуядрен това е решение 1150лв

Inspiron 1501, 15.4" Wide Screen XGA TFT TrueLife Display, Mobile AMD Turion 64 X2 TL58 Dual Core (1.90GHz; 2x512KB L2 Cache), ATI Radeon Xpress 1150 with 256MB HyperMemory, 2GB 667MHz DDR2 Memory, 160GB (5.400rpm) HDD, PC Express Card 34/54 slot, 3-in-1 media card reader, DVD+/-RW Drive, 56k Modem, 10/100 NIC, Dell™ Wireless 1390 802.11b/g, Free DOS, 3 Year Warranty

Коментар

Ето това е много добро :
      http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38229
      Цената горе е без ДДС .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

мерси на всички колеги за предложенията...
        спрял съм избора до 2-та модела на ДЕЛЛ и в понеделник ще взема единият от тях...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Ето това е много добро :
          http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38229
          Цената горе е без ДДС .
          Тоя няма драйвери за ХР. И на сайта няма! Не ме питай как го подкарах на ХР-платформа!

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
            Тоя няма драйвери за ХР. И на сайта няма! Не ме питай как го подкарах на ХР-платформа!
            Аз инсталирам на седмица по 2-3 Асуса, имам драйвери за почти всички модели .

Коментар

Много българи вече си вадят хляба на острова-Dell за Европа го правят в Ирландия.Потърси някой да ти го вземе оттам-струва си.Аз си купих чрез мои хора Dell XPS М1530/Intel Core 2 Duo T8100 2,1Ghz Penrin/3GB RAM/360GB хард/Виста(няма никакво бавене с тоя процесор),NVidia 8600/метален корпус и всичко което може да ти потрябва като периферия-до 2Mega вградена камера.С пращането на парите през MoneyGram/транзакциите са с перфектен марж,ама не за клиента-лев/евро тук,евро/паунд там/ми стъпи на 1380 лева франко Русе.Тук с подобни параметри/харда 260 и без ОС/въртят около 2600-2800лв.
              Ако не ти е спешен си струва определено усилието,но това си е твоя преценка.А че си се спрял на Дел е много добре,другия ми е Lenowo/IBM/-и той е добра машина,обаче с параметри през средата платих 1450 лева тук.
              Успех в избора!

Коментар

Да ви кажа и аз. Всички лаптоли се произвеждат в Китай. Дори делл който твърдят че ги правят в Ирландия отдолу им пише Мъдено в Китай. Няма вече лоши и хубави марки според мене всичко е реклама. Аз лични ползвам Делл но съм си го купил от щатите иначе тука е много скъп. Съветват те да погледнеш тези модели :
                http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534107

за 1000 лв ще имаш всичко което ти трябва според мене. А за това кой е здрав и кой не ... И моят делл от щатите вади сини екрани и слотовете му лопат след време.

Другото нещо е .. Ако ще ползваш лаптопа за пътуване или в превозно средство по добре да е с 13" екран. 15-се е доста по тежък и по трудно се позлва в самолет или кола.

Коментар

Не съм гледал цени, но след разговори със състуденти (нуждаещи се най-вече от интернет и офис приложенията нон стоп) разбрах че Дел-овете са малко или много пръчки... Моят му се вади хард драйва при определени обстоятелства и трябва да се намества, като показва и син екран... Препоръчаха ми ИБМ/Леново като много надеждни, та и аз бих те посъветвал да си вземеш леново ако можеш... Никой не съм чул да се оплаква от Леновото, но от дела, почти всеки...
                  "That is not dead which can eternal lie,
                  And with strange aeons even death may die."
                  ~H. P. Lovecraft

Коментар

Аз искам да попитам къде мога да разгледам цени и характеристики на тези малките лаптопчета ? Незнам как са им характеристиките,братовчед ми донесе за малко един и много ми хареса.Имаше 80gb хард диск вградена камера и микрофон,но нищо друго незнам Беше MSI

Коментар

http://get.bg/catalog/index.php?cPath=237_257_586

Имам налични Acer aspire ONE със 120 GB HDD на 650 лв .

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                        Аз инсталирам на седмица по 2-3 Асуса, имам драйвери за почти всички модели .
                        Ее, то като инсталираш промишлено е лесно ... Ама като привикнеш на това и малко се променя мисленето ... Ако човекът трябва сам да си го прави ... ?

Коментар

А я кажете, накой има ли опит с тия - малоформатните. Идеята е пак такава - браузване, проверка на поща, свършване на някоя спешна работа, ползване като по-голям дисплей за навигация, плейване на DIVX-ове.

Видео изход е препоръчителен.

Гледах име вече 5-6 модела. Ама се чудя какво-що. Всичките щайги до сега сам съм си ги правил (стана вече 18 годинки), ама никога де ми е трябвал лаптоп, пък напоследък все повече се замислям.

Та, приемам всякакви препоръки и мнения.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            А я кажете, накой има ли опит с тия - малоформатните. Идеята е пак такава - браузване, проверка на поща, свършване на някоя спешна работа, ползване като по-голям дисплей за навигация, плейване на DIVX-ове.

Видео изход е препоръчителен.

Гледах име вече 5-6 модела. Ама се чудя какво-що. Всичките щайги до сега сам съм си ги правил (стана вече 18 годинки), ама никога де ми е трябвал лаптоп, пък напоследък все повече се замислям.

Та, приемам всякакви препоръки и мнения.
                            Моят сега е 12 инчов и съм доволен-става за всичко-преди това бях с 10 инчов и се измъчих при по-здрава работа......
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                              Моят сега е 12 инчов и съм доволен-става за всичко-преди това бях с 10 инчов и се измъчих при по-здрава работа......
                              Да де, ама какъв? По размер ще го преценя, ама какво друго да гледам е въпроса.

И са с някакви измислени процесори, с които не съм си имал работа. INTEL ATOM например. Тия подробности живо ме интересуват. Другото е, има ли вече SOLID STATE дискове с приличен капацитет и не за торба пари? Примерно 20-ина GB?

A, и VISTA хич не ми се ще. Виждам че има проблем с драйверите за XP на някои. Тая подробност също не е за подценяване.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мисля, че е по-добре да се ориентираш към 13", защото са малко по-големи от 12-ките, но имаш избора параметри като на голям ноутбук, а цената не е толкова висока като при 12-ките.
                                Драйвери за ХП има модела Dell Vostro 1310 със сигурност, не е много висок клас машина, но цената и е добра в сравнение с XPS примерно.
                                За други марки не мога да дам акъл
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X