Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв телефон (смартфон).
Свий
X
-
И какво му е омразното на руския ? Сигурно и рускините мразиш в такъв случай.
-
Тези от вас, които поназнайват по нещо от омразния руски език, може да намерят нещо полезно за себе си
- https://4pda.to/forum/index.php?act=idx
-
Тенкю !
... и да, всичко му е семпло в кутийката, даже протектора си беше на него, без никакви следи от баране.
Китайска му работа !
Дано да ми покрие очакванията поне на 70%, защото телефона ми е за всичко, което е и причината за избора ми на подобни модели, нооо ... до няколко седмици и това ще стане ясно.
Остави коментар:
-
Бре изумен съм!!! И честито...
Такъв огромен смартфон - за толкоз пари (хиляда лева) с огромни размери набутан в такава дребна кутийка
Остави коментар:
-
Чакàх, чакàх, ама не само, че няма да свàлят цените на тарифните планове при подписване на двугодишен договор, а явно и ще ни товарят още, а и не пускат Motorola G 200, та за да не чакам Годò да ми я донесе, реших да скоча в тази
за да не я отнèма и нея.

Намерих си цепеняк на едно място !
Ето я !
... но смяна на сим карти и прехвърляне на информация ще правя по празниците, защото са си няколко часа, особено и с разучаването на модела, та впечатления по-натам.
Остави коментар:
-
Неограничените планове на Виваком имат лимит от 100гб за денонощие. Иначе аз се навих за айфона пък каквото такова.
Остави коментар:
-
Аз говорех как работи форума при мен. Няма как да знам как се представя твоята ваксина, умнофон или 5G, 7G, 9.33G или каквото използваш.
Остави коментар:
-
Работи без забележки дедовия ти.
Да ти кажа ли на кой заявки цикли?
Остави коментар:
-
Форума работи без забележки. Явно ваксината ти е кофри партида.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе знам дали има бонус от ваксинацията но пет жито работи много приятно.
форума пак цикли яко и е под всякаква критика.
Остави коментар:
-
Има, разбира се, но много зависи и от вида ваксина.
- Харесвани 1
Остави коментар:
-
Не знам дали има бонус от ваксинацията но пет жито работи много приятно.
форума пак цикли яко и е под всякаква критика.
Остави коментар:
-
20?по-миналия месец едва изкарахме със 100+8 в роуминг. Сега е 150+10
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Остави коментар: