Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    е, чак пък толкова, аз съм проС юзер, не ги тунинговам телефоните, не че и знам как де

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    да, и ремонта е вариант, но 3 години не са малко за телефон, ще се скапе друго, после трето и т.н.

• IvanIvanovi
    отговори
    коя програма записва и двете страни, аз сложих Call Recorder, но записва само моя глас. с Андроид 9 съм

Остави коментар:

• Skorpion_BG
    коментира - отговор
    IvanIvanovi
    #1460.1
    IvanIvanovi коментира
    Днес, 21:42
    то и моята S8-ца си работи и има само два проблема, батерията почна да свършва бързо, хем аз нито фейс имам в него, нито клипчета гледам, нито игри играя и по-гадното е, че буксата за зареждане му се е разхлабила и губи контакт.

Ако му смениш батерията и буксата ще е много по-евтино и ще продължи да работи безгрижно.

• Veselin Monkov
    отговори
    Дайте идея за телефон с голям екран (над 5,5 инча), но да е с андроид най-много 8 и все още да се намира по магазините! В по-новите андроиди гугъла прецака програмите за запис на разговори, а ми е незаменимо удобство.

Остави коментар:

• Иван Жоров
    отговори
    Аз съм с второ Xiaomi. На първото батерията замина сравнително бързо, предполагам основно от това, че редовно се напичаше по няколко часа на предното стъкло на колата. Сега съм Ми А3, нисък клас с чист андроид, но съм доволен. Може би бях една идея по-доволен от Xiaomi операционната система, отколкото от чистия андроид. Следващия ще е пак Xiaomi или някое друго китайче, много ми хвалеха One или нещо подобно, но не е навлязло на нашия пазар.

Остави коментар:

• BatGeorgeone
    отговори
    Истината е във "флъшнатия фърмуеър" , после няма гугъл, няма лайна с говна, няма блоутуеър и тъпотии и батерията държи 10 пъти повече, а ако се сложи Линукс нещата направо си идват на местото и се връщаме по комфорт в началото на 2000та, батерия по седмица при нормално ползване и т.н.

Остави коментар:

• kameno karp
    отговори
    И аз съм си доволен от моя МI6.

Остави коментар:

• cnc82
    отговори
    Вкъщи всички сме с Xiaomi , аз съм с 5-ца про нещо си от 3 години , жената със 7-мица , децата са с 9 или 10 . Ами оплаквания нямам , само положителни отзиви мога дам .

Остави коментар:

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    то и моята S8-ца си работи и има само два проблема, батерията почна да свършва бързо, хем аз нито фейс имам в него, нито клипчета гледам, нито игри играя и по-гадното е, че буксата за зареждане му се е разхлабила и губи контакт.

• Еделвайс
    отговори
    Ползвам от чисто нов вече няколко години Note 8, към днешна дата смартфончето върви и хвърчи, батерията му още държи както си беше и като чисто нов, така че можеш да погледнеш ако някъде има останали чисто нови смартфони Note 8 за прилични пари към днешна дата, ще останеш доволен.

Остави коментар:

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    ще ги поразгледам, вярвам че си проучил подробно, за да си го вземеш...... нали мога да си прехвърля всичко 1х1 от моя, нищо че е Самсунг?

• kbot
    отговори
    Аз взех Xiaomi Mi Note 10 - като устройство е добро. Бързо, много памет. Камерата малко стърчи, обаче каква камера! - има си истинско увеличение 3.7x и макро-rрежим.
    На мен ми е хлъзгаво и тежко - все ще го изпусна някога. И огромната батерия свършва сравнително бързо ...

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори
    Вземи си Xiaomi за 700-800лв и ще треснеш в земята кой да е самсунг (и не само) за същите пари. И аз много дълго упорствах за Samsung, но от 3 насам тотално се преориентирах, и хич не съжалявам. Няма идеален телефон, и в тоя дух и Xiaоmi-то не е, но за парите си получаваш драстично повече. Сега съм с Note 10 и хич не съжалявам.

Остави коментар:

• IvanIvanovi
    отговори
    Дойде време да си сменям телефона, от 3 години съм със Самсунг S8 и искам пак Самсунг, но до 7-800 лв., някой с лични впечатления от SAMSUNG GALAXY XCOVER PRO или Samsung Galaxy M51 ?

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X