Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв телефон (смартфон).
Свий
X
-
Снимах договора. Тая страница достатъчна ли е за тълкуване? Оказа са, че не е баш така както баба каза. От това което чета разбирам, че изтича първоначалния срок на 12.02.2026, и какъв им е зора тогава да ходим сега края на януари? Засега никъде няма да ходим. Как да процедирам?1 Снимка
-
Не прави нищо, договора е безсрочен. Преди 10-тина години се усетиха с тия договори, сега си на някаква дебела тарифа, но за 2 годишен период си на промоционална цена. Като минат 2-те години сам ще искаш да подпишеш. Но на старите не е така, приятел беше така с Глобул. Заплашваха го, че ако не прподпише незнам си какво. Но си кара така. Накрая си смени плана сам, просто тоя вече беше морално и технологично старял. И да го спрат не губиш нищо, за час баба ти ще е с нова карта.
-
Намират начин да прекартят подобни договри , плащат си няква неустойка. На баща ми така го спряха. ВАрианрта ти е да минеш на предплатен план.
-
Смени си мястото от което слушаш. Ползвам два ябълкофона, един служебен и един личен. Служебния на 10 години , личния на 6 . Да на десетгодиншия , миналта година почнаха да не му работят някои приложения , като лидъл и кауфланд например , ама аз вече не ги ползвам . На по-"новия" всичко му работи , че даже получва още ъпдейти . Цената , под 200 евро .
-
Баща ми е така към Виваком от много време. Обади се на оператор и питай договора какъв е, че няма как да те лъжат.
-
Ако го ползва от 15 години значи е безсрочен и можеш да ги отсвириш. Ще те убеждават, че такъв план вече няма и ще ти спрът телефона. Но не могат . Минал съм по този път. Бях 3 години на такъв договор и съм слушал много щуротий.
-
Благодаря за отзивите! Ама не съм нито инфлуенсър , нито IT . Ползвам един уейз, спотифай,там музичка а у, лидл , кауфланд и там, колкото вляза в интернет и туй то в общи линни и п30 лайта си ме устройва като възможности.... Сега другия дерт идва с договорите към операторите. Баба от едно 15+ години ползва някакъв план към глобул ли, теленор ли не им знам там имената с постоянните смени , по който плаща нещо от рода на 5-6 лева на месец за телефон, сега разбира се търгашите й са се обадили за подновяване на договора, а имах аз преди известно време взаимодействие с КЗП по повод на тия господа,по повод на това , че не ми дадоха хартиен договор, защото "такава била политиката" ,но там беше лафче със служителите кого как минали - една баба на 92 де й нашили сметки с всичките му там екстри, а тя женицата с нокия с фенерче и т.н. в крайна сметка след като им споменах в йетел въпросната комисия, получих хартиен договор. Та питането ми е следното - как да си го постелим, щото на баба нито мобилен интернет й трябва нито роуминг, нито не знам колко неограничени добавчици, дето тя и да иска не може да ползва, ще отида с нея разбира се в йетел, щото те туй чакат - някой възрастен човек да го изпързалят.....но и аз не съм много запознат....Последно редактирано от Joca; 26-01-26, 18:49.
Остави коментар:
-
Ulefone - от наблюдения на приятел. Желязна машина. Малко тежък, ама няма пълно щастие
Остави коментар:
-
В днешно време освен ако не си ежко,телефона е необходимост. Страшно много комуникации и удостоверения минават през него. Имам камара карти и акаунти . За това сигурността ми е на първо място . Малко телефони могат да се похвалят, но не и китайските.
Лидер е аифоня но и цената е дебела. Не могат или не искат да пуснат евтина сигурна версия. Но пък за сметка на това имат най дълга поддръжка.
След тях най си заслужава пиксел. Примерно миналогодишната 9а от немско е около 350Евра. От андройдите този е с най дълга поддръжка и добра работа. Особено ако не го качулиш.Imam pixel 6a който още получава всички ъпдейти. и работи като куче.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: