Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв телефон (смартфон).
Свий
X
-
OK си е шиомито за тези пари, но все пак зависи и с какво го сравняваш. Аз смених Самсунг S8, което беше върховия модел преди време и съответно 3 пъти по-скъп със Xiaomi Mi 10 Lite по съвет от тази тема /най-вече Спарки го похвали/ и не съжалявам. Единствено снимките са по-калпави, нищо че уж е по-нов модел, с 3 камери и намкваси резолюция.
-
Гледам сте размърдали темата, което се канех да направя от няколко седмици.
Преди няколко месеца ми изтече договора и, понеже нямаше интересни предложения, реших да поизчакам за такива, които, мисля, трябва да се появят скоро.
На най-високите тарифи съм, и като подписвам договор си взимам и телефон, като таргета ми е в ценовият диапазон 600÷800лв
Огледал съм се в Motorola G100, но окото ми хванаха и XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO и XIAOMI MI 11 LITE 5G
Предполагам, че под Шаоми имате предвид XIAOMI, та може ли да помоля лични впечатления от ползватели, безпристрастни по възможност ?
-
Ами, ако все още не си, може да потърсиш сравнени между двата телефона, както и отделно между процесорите им. Възможно е да си попаднал на дефектен. А може и конкретния А32 толкова да си може - щом скоростите са ти водещи е трябвало да проучиш предварително.
-
Модела е А32.
Като цяло ми се струва по-бавен от Шаомито. Не съм много на ясно с характеристики и т. н., но би трябвало да е по-добър Самсунга на хартия.
Батерията държи много, но и Шаомито първите 2 години беше така, с времето спадна капацитета и, което е нормално все пак.
Има и други неща, които не ми харесват, но са от Андроида, от по-новата му версия.
Остави коментар:
-
Какъв точно Самсунг? И какво те разочарова? Защото аз преди година и нещо си взех Самсунг А10 за към 200лв. и съм повече от доволен. Батерията кара между 8 и 11 часа активно ползване, тоест за ден, ако не работиш на него, не можеш да я изтощиш. Дават го с две актуализации на андройда(тъкмо вчера ми дойде Андройд 11Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнениеНаскоро си взех Самсунг, струва някъде към 600 лв. по магазините. Взех го единствено защото след сключване на договор с оператора ми го дадоха за 100 лв.
До сега бях (вече почти 4 години) с Шаоми, което бях купил тогава за 280 лв.
Ами Самсунга за мен е много прехвалена марка за цената си !
Шаомито беше по-добро в много отношения, а цената на половина.
Другия път, когато се наложи да купувам вече знам какъв ще е...
) + още 1 година(наскоро четох,че май ще са 2) поддръжка на сигурността. И въпреки, че е само с 2гб памет до сега съм нямал проблем с никое приложение, което ми е трябвало. Включително ме учуди, че на него си гледам без проблем 1080p h265 филми. Малко лагва при смяната на един браузър към друг, когато съм отворил едновременно два браузъра на един екран, но нищо фатално. Камерата, поне за моите изисквания е повече от отлична както на дневна светлина, така и на нощна със светкавица(без светкавица е трагедия). Кнокса(СП) също е голям плюс. С него на практика имаш два телефона в един. Аз лично в основня си държа общите неща, а в СП си държа приложения за банкиране, разплащане и.тн. За интерфейса да не отварям дума... е трябваше да изгледам няколко клипа в тубата докато му разбера всичките благинки, но си заслужаваше. 
Да подчертая, че това ми е първия Самсунг и със следващия може да се разочаровам, но за сега не смятам да взимам нищо друго освен Самсунг. Преди това съм имал от по известни китайци като Леново, Шаоми, Хуауей до по неизвестни като Уток и Уйнк.
Остави коментар:
-
Наскоро си взех Самсунг, струва някъде към 600 лв. по магазините. Взех го единствено защото след сключване на договор с оператора ми го дадоха за 100 лв.
До сега бях (вече почти 4 години) с Шаоми, което бях купил тогава за 280 лв.
Ами Самсунга за мен е много прехвалена марка за цената си !
Шаомито беше по-добро в много отношения, а цената на половина.
Другия път, когато се наложи да купувам вече знам какъв ще е...
Остави коментар:
-
Ако не ползваш интернет на смартфона и не го ръчкаш(то няма и как ,като нямаш нет) пак си държи една седмица. Моят стар апарат сега го ползвам със служебната карта и не ползвам нет на него, пуснал съм само запис на разговорите и държи една седмица с едно зареждане, преди същият телефон се зареждаше всяка вечер.
-
Моя Улефон го метнах в кофата с борьола щото един колега от форума твърдеше че Самсунг издържа на всичко ама не посмя да метне и неговия при моя . По здрав телефон не съм имал .
-
Аз също съм фен на китайските телефони, имам един ДжайДжу, няма такова куче, падна в езерото в Добрич, поне половин до една минутка докато го извадя от водата, загасих го.
На другата сутрин го събрах и го пуснах и няма грижи въобще, две сим карти, СД карта и т.н. и сваляща се батерия плюс отключен РОМ.
Имам и 2-3 Хуауей и те са кучета обаче нещо спряха да им отключват РОМовете, което е принципен проблем за мен.
- Харесвани 1
Остави коментар:
-
абе то и аз търся вече година ама нищо не мога да си избера....
а сегашното ми сматфон китайче е с 4 инчов екран - 5000 батерия и го рекламираха като много издръжлив...
Което се оказа точно така - 3 години жесток тормоз - падане блъскане - един път падна в бетон - измих го под чешмата... батерията държи седмица всеки ден тежки разговори - не ползвам нет на него по лични причини...
никога не ме е оставял - тежък грозен и сигурен... ама му се обелиха ръбовете падна гумата - срам ме е да го покажа на хората буквално...
и търся нещо аналогично - ама само едни нежни нежни - всяка вечер се зареждат - огромни...че и скъпи...(на какво отгоре)
След дълго търсене викам си ако случайно умре внезапно - ще взема от Окител - най близкия аналог на моя...
Два клиенти имат такъв - казаха че са доволни! И са за под 400 лв... издържа 5 дни батерията и според тях са много по здрави от нормалните но отстъпва по здравина на моя...
- Харесвани 1
Остави коментар:
-
Препоръчайте смартфон за по-хард ползване.
Някой има ли наблюдение върху Xcover 5?
CAT-овете още ли имат проблеми - навремето забиваха, не си намираха покритието след като го загубят, чуваха се приглушено?
Остави коментар:
-
Да ама в случая разлика от 50-60 лв отива в гаранцията ! Освен чакане!
Не е лош телефона ама много голям дисплей бе - как ще го пъхнеш в джоба не знам! Бе то ще го пъхнеш ама отпред ще изглеждаш като постоянно възбуден а пък ако е в задния джоб като се наведеш ще те боде по гъза
))
Окител имат почти същия тел в наличност и са по голяма батерия (ама и този е добре).
И аз търся подобен ама макс до 4.5 или в много краен случай 5 инча....
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: