Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джоу (x3mrjoe)
    коментира - отговор
    Ми то дали ще си счупиш телефона или ще се блъснеш с колата е едно и също - просто внимаваш какво правиш, и винаги всичко се случва по правилният начин.
    ... или поне на 90÷95%

Обикновено разчитам само на два предни джоба, на къси панталони или анцуг, в които абсолютно винаги е телефона, ключовете и портфейла с документите, и некви стинки, разбира се.
    Зимата съм с лека пухенка върху фланелките когато слизам от колата, но пак си държа всичко на същото място защото усещам кое къде стои и няма шанс да загубя или счупя нещо.

Нищо сложно - въпрос на организация.

• Angel_1980
    отговори
    Аз лично най-добрата инвестиция, която направих беше през март месец. На глобална премиера в на модела в Aliexpres си взех Xiaiomi Redmi Note 10 pro. Премиерната цена беше 250 долата с идването до тук. Хванах точно момента преди да започне да се закучва положението с митата и ДДС. Батерията е добра всичко си работи както трябва и опредлеено за тези пари няма друго, на което бих се спрял в този клас. Към днешна дата телефончето все още е ОК. Има обаче една подробност. На приятелката ми взех Apple 11 (тя е фен и само печката хладилника и телевизора и не са Apple). Та нейия телефон при доста по малки резолюции на камерите прави по добри снимки, но пък това не ми беше основната цел.

Остави коментар:

• mishomishev
    коментира - отговор
    Джоу не може брат! Компа(лаптопа е незаменим в мойта работа).
    Ама ти видях телефона - кой джоб го събира това животно??
    Може би ако си като Майкъл Джордан висок и той има едни панталони 60 размер - и джобовете му събират малък таблет....
    И как тъй не си чупил апарат? Ми ти си феномен бре.

• mishomishev
    коментира - отговор
    А видях го този бизон! Вярно е - тоз модел изглежда практичен и има всичко каквото искам! Бре как съм го пропуснал не знам.И цената му бива...
    Единствения сериозен минус е че е огромен и не мога да го пренасям... Каква е тази мания да се правят огромни екрани не знам.Не всички са чиновници и носят чантички.
    Имайки във впредвид цената му обаче - оставям го като пръв вариант(засега) и ако не намеря нещо по добро - ще е този докато намеря нещо по удобно...

• Джоу (x3mrjoe)
    коментира - отговор
    От 6г не ползвам комп, а в момента в който изляза от нас съм в проблемни ситуации, като телефона задължително ми е в джоба.
    IP53 е минимума който ме устройва, но при бърз апарат с много хубава камера и чист Андроид ще го преглътна.

... и никога не съм чупил апарат до момента.

• Dilyan Zagorchev
    коментира - отговор
    Umidigi Bison. 8гб ром, 128гб вътрешна IP68/IP69K, 3, 5 жак, батерия 5000мАч с бързо зареждане. Само дисплея дето му е 6,3.Нямам такъв и не го рекламирам, просто ми стана любопитно търсенето ти. Успех в избора

• mishomishev
    коментира - отговор
    Видях го този G100 - голямо прасе бе момче!
    Екрана му е 6.7 инча?!??! Това нещо преносимо ли е???
    Огромен е то трябва да се носи само в чанта и отделно от това екрана му е чуплив? Изрично си го пише ?
    Имаме за съсед едно момче дето има сервиз за телефони - и от него съм запомнил:
    Ако екрана е около 4 инча - вероятноста да го счупят е малка
    Ако е около 5 инча - вероятността за счупване и пукване нараства в пъти..
    Ако е над 5.5 - въпрос на време е да го счупиш
    При 6 инча и нагоре - Направо купувай резервен дисплей в комплект с новия ама пак не е решение...
    Все пак когато струва над 400-500 лв човек иска да му изкара поне 1 година !

• mishomishev
    коментира - отговор
    Според теб стар айфон ще ми свърши работа?? Абе и по 3 дни да издържи - пак бива.Наясно съм че все с нещо трябва да направя компромис.
    Кой точно модел ?? Може ли примерна оферта линк или поне насока??

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    Я пробвай Ябълка SE , ама от старите . Вярно няма да е нов , сменяш батерията , че ще е заминала и си свиркаш . Сега по една седмица няма да държи, но ако не ровичкаш много изкарва 3 дни

• Джоу (x3mrjoe)
    отговори
    Във връзка с ябълките, днес, с кафето, повече от час рових за телефони, и в момента в който вляза с регистрацията си във вивакомският сайт, веднага ми набутват оферта "специално за мен" един Въйфон. Това се случва постоянно поне от месец.
    По някакви причини явно почват да ги набутват яко.

След поредното ровене пак стигам до извода, че оптимума за мен е Moto G100.
    Чакам още малко , та белким смъкнат някой лев, но и да не - пак ще скоча там.

Остави коментар:

• veskov
    отговори
    Ябълка. Разбираемо защо от подписа на съфорумец
    ,,Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража."
    пп и завидна владкова популация

Остави коментар:

• mishomishev
    отговори
    С риск да бъда досаден(щото писах по същия въпрос преди два месеца някъде)
    Хора помогнете ми да си избера телефон! Търся от година и свястно не мога да намеря - направо се чудя кво да правя!
    Изискванията: смартфон трябва да е заради "wechat" и някои други...
    - Искам да мога да го нося в джоба без да се притеснявам че ще го счупя или надраскам - в предния джоб а не отзад на гъза!Това ще рече екран до 5 инча - айде максимум до 5.5.
    - Да може да издържа батерията поне 2-3 дни - сегашния ми вече е на 3 години и батерията държи към седмица при зверско говорене.
    - Да е противоударен - с здрав дисплей(да не се пука и драска)
    - Да има 3.5 мм жак(подавам сигнал) да е андроид от 7 нагоре и блутута му да е читав.

Ей не мога да намеря нищо и това е!
    Най близко до размери и визия е айфон 12 и се събира в джоба без да изглеждам възбуден - но немам нерви да го зареждам всяка вечер и няма 3.5 жак - отделно е един такъв нежен нежен.Само да го изтърва и край...Направо се чудя как ги купуват...
    Има модел на окител с всичко което искам - държи седмица и е пушка - ама не мога да го нося бре - егати прасето - в никой джоб не се събира
    Хаоми маоми ред пред - не ги познавам много нежни ми се струват - ама ако мислите че има нещо подходящо - кажете да го видя????
    Самсунга има една версия дето биле противоударни - изглеждат добре - ама пак големи+ калпава батерия - то всяка вечер да го зареждаш - абе аз ли ще му прислугвам или той ще работи за мене????
    Има едни CAT - долу горе биват - таман си заплюх един модел че е 4.5 дисплей то взе че бил стар модел - сега е S42 - ако не ми дадете нещо по добро - май ще скачам на него - ма не ми вдъхва доверие нещо...
    Има един сайт здрави телефони - бяха наистина здрави имаше избор и телефоните бяха супер - ама собственика вече го няма - сложили една мацка да продава - тя горката не знае нищо - подръжката вече я няма - и ужас - и телефони няма.В смисъл има едни огромни и вече се губи смисъла...
    Не искам да взимам от Китай - определено имат модели за мен - проверих - ама кофти поддръжка - те са направени за китайския пазар

Дайте идея хора - отчаях се!
    Ще черпя който ми помогне и стане работата!
    Не ми се свиди!

Остави коментар:

• Джоу (x3mrjoe)
    коментира - отговор
    С Motorola One Vision съм, която беше топмодела на марката когато излезе, като по същото време я взех, и която ми покрива нуждите и в момента.

• kbot
    коментира - отговор
    Жената имаше Мото, но беше слабичко, от промоция някаква. Изкара си срока нормално. Още е живо, но вече не се справя добре с интернета и го смени.

• Джоу (x3mrjoe)
    отговори
    Снощи, или по-скоро тази сутрин, видях, че Виваком са пуснали два модела Моторола излезли на пазара Септември 2021, които ще разгледам подробно в нормално време, но ако свалят малко цената на G100 ще я взема, щото ми покрива нуждите, а и съм доволен от марката.

Така или иначе чакам да излязат планове на оферта, та имам време за мислене.

... но XIAOMI - то е на скамейката де.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X