Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KingofROAD
    коментира - отговор
    В Алиекспреса го има на друга цена. Малко чакане докато дойде, но той така или иначе си е китайче.

• sek.1
    отговори
    Поръчах си те това . https://smartfonix.com/ulefone-armor...protektor.html Колегата неговия първия Улефон един път го изпусна от втори етаж нищо му нямаше . Удави го в горяло масло изми го с бензин и пак оживя . Накрая умря като го прегазих с четирите моста на Волвото .

Остави коментар:

• kalinntv
    коментира - отговор
    модел от 2017,не е ли много стар?

• Asteri
    коментира - отговор
    А, да, май го няма вече този ап. ¯\_(ツ)_/¯ През уебсайта на ми-клауд, тогава. От там се вижда галерията и се свалят снимките една по една, на компютър. Уебсайта праща sms за потвърждение при логването.

• Juiced
    коментира - отговор
    в плей стора не го намирам този апп

• Asteri
    отговори
    Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    някаква идея как да изпразня облака без да ги изтрие от телефона/
    Би трябвало да става през апликация за клауд,Mi Cloud Photo Manager, както и да се свалят върху SD карта през Gallery.

Остави коментар:

• Паджеровод
    коментира - отговор
    Да вметна само: по удобно нещо от гугъл снимки няма. Подреждане, търсене най вече... Може би затова от юни става платено.

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    не, в нета качвам само някои снимки, архива си ми е на твърди носители вкъщи, сега го изтървах да ги качи в облак и затова търсех начин да ги махна само от там.

• Juiced
    коментира - отговор
    В гугъл нали се пазят, там ако ти е пусната синхронизацията си седи всичко.

• kameno karp
    коментира - отговор
    И мен живо ме вълнува тоя въпрос.

• Паджеровод
    отговори
    Xiaomi направиха сума хубави телефони и умни джаджи, но нещо напоследък онлайн поддръжката им куца. Новите MIUI за телефоните бъгясват, а смарт джаджите се туткат, не отговарят ... Но то така е май и с другите смарт хоум платформи, може би и те страдат от ковида...

Остави коментар:

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    Чакам за по-бърз начин, някаква настройка или нещо такова, иначе за този начин и аз се сетих и ако не излезе друг, той ще е

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    да, и аз я игнорирам, но все пак искам да си кача някои неща в облака, а не мога защото първо е качило снимките.

• Чавдар (V93)
    коментира - отговор
    А защо не си свалиш снимките от телефона на някакъв носител (твърд диск на компютър, карта памет и т.н.) и после си трий облака?

• Juiced
    отговори
    Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

Проблем: при първоначалното настройване на телефона забравих да му забраня синхронизация на снимките в Xiaomi cloud и го препълни. Обаче като изтрия снимка в облака, гадта я трие и от телефона...... някаква идея как да изпразня облака без да ги изтрие от телефона /забранил съм синхронизацията на снимките, но пак ги трие/
    Единственият недостатък , за който се сещам е кофти нотификация ,че няма място в клауда. И аз я имам и директен игнор.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X