За другото - не знам кво толкова правят на тия телефони, ама "бърз е" за мен практически не е показател от поне 5 години. Всички са ми достатъчно бързи. С уговорката че ползвам тамагочито като такова - малко браузване, малко сураттефтер, малко диагностика на колата, и най-вече разговори и снимки. И впрочем приличната камера практически ми е единствения критерий за покупка на телефон, пак от поне 5 години.
Игри на телефон не играя. Други дейности, искащи скорост, с която не може да се справи телефон за 500лв, някак хич не мога да си представя. От 2 месеца съм с Redmi Note 13 Pro 5G (около 700 кинта), преди това (5 години) Mi Note 10. И двата с OLED, и двата се ползват на слънце нормално (макар новия да е по-добър), и двата са достатъчно бързи за всичко, което правя на тях (новия е по-бърз), и двата имат прилична камера (стария по-добра).
Не че не се дънят. Ама смених Samsung-ите генерално на цялото семейство именно заради издънки, та хич не са чудо невиждано в това отношение.
Другия път вече няма да е Хiaomi. По "политически" причини, не толкова поради друго.
Но, не са за бедни хора - един и същ клас телефони (като чипсет, камера, дисплей) не са на толкова различна цена - Xiaomi 14 Ultra 512G e 2600лв, Samsung S24 Ultra 512G е на същата цена в един и същ магазин.
Остави коментар: