Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Esper
    отговори
    Аз не ползвал гаранция за техни неща но тя не е ли по принцип 2 години?
    Или искаш да кажеш, че 90 дни преди краят и търгаша е отказал да я обслужва защото според него вече нямаш гаранция?
    Не разбрах добре.

Иначе познат преди години се съди с Ментел именно заради гаранция на ябука.
    И не си спомням точно казуса му но със сигурност ги осъди.

Остави коментар:

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    отговори
    Не ползвай Технополис .
    Точно с гаранцията имам драма там .
    3 пъти сменен гаранционно артикул , връща се с протокол, че има още 90 дни гаранция , така е с ябълките . Технополис казват двете години са изтекли , нямаш повече гаранция, оправяй се с Епъл.

Остави коментар:

• Еделвайс
    коментира - отговор
    Благодаря, най-вероятно ще е Технополис, колкото до преордера разбрах че при епъл продукти, за разлика от другите марки както е при Samsung не правят остъпки или подаръци при излизане на нов модел смартфон, така че ще изчакам да са налични и тогава.

• Esper
    отговори
    Технополис и подобни мега сергии подържат нормални цени но нямаха наличен модела, който ми трябваше.
    Затова се наложи онлайната, дойде с куриер.
    Платих с карта, пратката отворих в къщи, всичко на 6.

За преордер не знам, до там не съм стигал.
    Така съм купувал само 2 албума на Рамщайн от Амазон.
    Реална стока преди да я има - не.

Остави коментар:

• Esper
    коментира - отговор
    Излишни драми.
    Първият беше рефърбиш и го ползвах 8 години.
    Даже в момента работи.
    Този сега е нов, дори не съм се интересувал колко години е гаранцията му.
    Все пак не купувам остров и не се се женя за глупавото тамагочи та да се задълбочавам толкова.
    Последно редактирано от Esper; 11-08-23, 16:54.

• Еделвайс
    коментира - отговор
    От една страна и заради гаранцията, първата година се покрива напълно и няма значение откъде ще се купи, вече втората година гаранцията се покрива от съответния магазин-търговец откъдето е купен и от там съответния им сервиз който ще го обслужи при нужда, наясно съм че е малко вероятно да се стигне до гаранционно събитие след първата година при безпроблемна работа, но все пак съм с едно наум.

• Esper
    отговори
    Честно казано не помня от къде купих последният.
    Нещо между 2 и 3 трябва да е било, цената в iSTYLE беше с нещо като 10% отгоре.
    Мога да проверя точно ако е важно но беше онлайн магазин доколкото си спомням.
    Защо е толкова важно от къде ще купиш някакво си тамагочи, че да събираш мнения?
    То си работи независимо от къде ще го купиш.

Остави коментар:

• Еделвайс
    отговори
    До колегите които ползват iPhone, откъде си ги купувате, гледам няколко варианта.

Става дума когато излязат за продажби към края на септември, новия iPhone 15 Pro Max и новия Apple Watch Ultra 2.

1. Технополис - при преордер дават отстъпка и подарък?
    2. iSTYLE много скъп магазин, причина за това?
    3. Криейтив, пак скъп но е и официален сервиз за Епъл?
    4. ОЛХ, Базар, Емаг силно ги отбягвам по ред причини и отпада като вариант.
    5. При оператор не ме устройват плановете им.

Засега сякаш клоня към Технополис, но все пак да чуя и вашите мнения?

П.С. Много моля, колегите които са против Епъл системата и не ползват техни продукти да не спамят тук, благодаря за вниманието!

Остави коментар:

• Еделвайс
    коментира - отговор
    Това е добра идея, 2 лева си е едно кафе дето се казва, на мен тези 50GB ще са ми предостатъчни, на облака обикновено държа само най-добрите снимките а другите си стоят в паметта на смартфона.

• Plamen Alexandrov
    коментира - отговор
    По отношение на iCloud-а силно ви препоръчвам да си вземете платен - iCloud +. 50 гб са 2лв /м 200 - 6 лв (които могат да се споделят с още 5 човека от семейството ви, ползващи Apple устройства. Заслужава си най-малкото за бекъпа на снимките и това че телефона ако ще да се изпари снимките ви се пазят в клауда. Освен това се оптимизира и пространството на самия телефон - в момента имам точно 10356 снимки и 248 видеа, които заемат в телефона 2,45 GB.
    Последно редактирано от Plamen Alexandrov; 23-07-23, 21:30.

• Еделвайс
    коментира - отговор
    В интерес на истината освен причината която посочих за разнообразие да сменя системата, ползвам висок клас слухов апарат Widex Evoke, с който мога да имам директен стрийминг - слушане на музика, говорене чрез блутут поток - между слуховия ми апарат и iPhone, с моя S22 Ultra или която и да е андроид система, връзката се осъществява само чрез външно асистиращо устройство COM-DEX, което се слага на врата ми, въпросния слухов апарат може да работи директно само с iPhone без да нося на врата си асистиращото устройство COM-DEX, това също е една от важните причини заради която обмислям преминаване към епъл.

• mishomishev
    коментира - отговор
    Братле S22 ultra си е отличен телефон ?? Аз съм с такъв служебен заради писалката.
    Не мисля че има алтернатива... получавам данните с писалката правя корекциите на секундата и връщам веднага...
    Заради тази особеност....
    Е дадоха ми и оригиналния калъф - онзи дето изписва лед графиката - страхотно удобство.Не виждам кой ще го бие.
    И честно да си призная - не ползвам останалите един милион екстри...
    Ти си много много по напред от мен в това..

• Еделвайс
    коментира - отговор
    Отговориха ми от друг форум какво е решението, за в случай че на някой друг може да му е полезно инфото, поствам отговора:

1 - Първо трябва да си създадеш Apple ID - може и от новия ти айфон, може и през уеб още сега - iCloud. Може да използваш гугъл мейла си за Apple ID. След като го създадеш, вече имаш 5 гб free място в облака на епъл, и може да прехвърляш всичко от стария тел на новия. Ако не ти стига мястото, имаш планове за още.

2 - Абонаментите към YouTube Music Premium и HBO MAX Bulgaria са обвързани с мейл, и може да ги ползваш на всякакви устройства, на които си се логнал - андроид у-ва, ТВ, уеб, iOS и т.н. Т.е. само се логваш със същия мейл и си ползваш абонаментите.

3 - Не е задължително. Някои USB-C кабели са съвместими, други не, най-вероятно зарядно и кабела андроид тел ще ти работят.

• Еделвайс
    отговори
    Мисля до края на годината да купя iPhone, когато наближи момента да прехвърля цялата ми информация от моя Гугъл акаунт към iOS, четох че най-лесно било да използвам приложението - Move to iOS, като стигна до този момент, имам няколко питания:

1. Автоматично ли ще се направи моя нов iCloud акаунт след като се прехвърли от моя Гугъл профил данните, чрез приложението Move to iOS?

2. Имам активни и платени абонаменти към YouTube - YouTube Music Premium и HBO MAX Bulgaria, абонамента ще се прехвърли ли автоматично, както и плащанията, трябва ли преди да прехвърлям данните чрез Move to iOS, да канселирам автоматичните плащания към абонаментите и после да ги подновя когато бъда вече на iOS?

3. Новия айфон ще бъде със Type-C зарядно и кабел, ще мога ли да използвам тогава зарядното и кабела оригинални на сегашния ми Samsung S22Ultra?

Когато наближи да купя новия айфон и часовника, искам да бъда максимално подготвен при преминаването към епъл системата.

П.С. Ще си ползвам и Samsung S22 Ultra с който съм в момента, така ще разполагам и със двете системи, в зависимост какво ще ми потрябва при дадено приложение и възможности.

Остави коментар:

• Dilyan Zagorchev
    коментира - отговор
    От това че не натоварва очите заради реалистичните цветове.. Така пишат много хора, аз не разбирам, дори сегашния не знам с какъв дисплей е.
    Сега проверих с IPS LCD е.

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X