Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• kbot
    коментира - отговор
    Моето шайоми направи година. Също доволен. Особено камерата.
    Предишното ми LG G6+ правеше всичко добре, само като телефон имаше проблеми

• Juiced
    отговори
    Аз пък от шайоми съм доволен, имам един за китайския пазар с 10 ядрен процесор медиатек и един за европейския пазар 9т про(с поп ъп предна камера),за сега съм много доволен. Редовен ъпдейт на миуи и до сега не е имал бъгове.

Остави коментар:

• trav
    отговори
    Преди 3-4месеца купувах телефон , взех Самсунг А52 5Г. Хубав е взех 2. На промоция от оператор беше 600лв, Самсунга е за Америка,, изработен в Корея, прекрасен екран,куаликом процесор и сони камера. . Снима по добре от ОнеПлус, , Софтуера е без бъгове, за разлика от ксиоми, На всички оператори тръгва автоматично WoLTE, VoWiFi i 5Г.

Има по нов модел с по силен процесор.
    Не съм фен на хиаоми, добри са на книга , ама все нещо не работи. Камерите им на книга са супер, ама снимките са зле.
    Ползвам този сайт за сравнение

Остави коментар:

• Чавдар (V93)
    отговори
    Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение

Ако съм сигурен, че камерата работи прилично, бих го взел, но тези над 100М пиксели ми звучат маркетингови и нереални.
    Не мога да кача тук снимка, правена на 108М, ама поне за моята употреба особена полза от тях не виждам. Само дето файловете са големи

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори
    Тези над 100 мегапиксела правят точно това, което си писал - от няколко пиксела един. Моето Xiaomi включително.

Остави коментар:

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    аз си купих точно същия, но когато гледам на компа снимките правени с него на светло, изглеждат по-зле от тези правени с S8 на същите места и обекти. Иначе на телефона си изглеждат добре. Снимам на стандартни настройки, нищо не съм пипал - може и това да е причината.
    Нощно време не снимам.

• Джоу (x3mrjoe)
    отговори
    Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Имаш dpreview и прочие сайтове за целта. Аз си купих сегашното Xiaomi Mi Note 10 именно заради доброто фото. И е добро - факт. Първото ми фото, дето понякога на тъмно снима по-добре отколкото виждам.
    В момента съм с Motorola One Vision, от която съм изключително доволен.
    Нощните снимки ѝ стават страхотни, защото от четири съседни пиксела софтуерно прави един, и някои снимки стават по-хубаво от дневните - правил съм си многократни експерименти.

Това всъщност е една от причините поради които не ми се рискува с XIAOMI, въпреки че приятели са много доволни от марката, но за съжаление никой от тях няма споменатите модели, особено MI 11, което е модел на 3÷4 месеца.

Относно ревютата, разбира се, че ще ги погледна, но предпочитам да чуя/прочета мнения на хора които познавам поне виртуално, дори да са пречупени през тяхната призма.

Ако съм сигурен, че камерата работи прилично, бих го взел, но тези над 100М пиксели ми звучат маркетингови и нереални.

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори
    Имаш dpreview и прочие сайтове за целта. Аз си купих сегашното Xiaomi Mi Note 10 именно заради доброто фото. И е добро - факт. Първото ми фото, дето понякога на тъмно снима по-добре отколкото виждам.

Остави коментар:

• Джоу (x3mrjoe)
    отговори
    Относно тези два модела XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO и XIAOMI MI 11 LITE 5G, може ли впечатления за камерите.
    По-новият е с повече мегапиксели, което не ме блазни, защото е важна и оптиката.
    Също така е и със Snapdragon 780, с който е и Moto G100, но пък е с по-малка батерия от REDMI NOTE 10 PRO, който е с 4 камери и записва 4К видео.

За сега XIAOMI-тата ми идват на по-добри пари от Motorolata, която предпочитам, но са IP53, и като дойде времето за подписване на договор, ако разликата в цените е такава, ще предпочета XIAOMI, та ще се радвам на отзиви за батерии и камери.

Остави коментар:

• cross4funbg
    коментира - отговор
    Аааа, загрях, за времетраенето на самото пропуснато повикване говориш. За съжаление не показва такова инфо. И на предните версии на интерфейса на самсунг с андройди 10 и 9( с по-стари не съм имал досек) мисля нямаше, или поне не съм обърнал внимание. Вероятно в магазина има приложения, които поддържа тази опция.
    Последно редактирано от cross4funbg; 08-09-21, 20:16.

• cnc82
    коментира - отговор
    Благодаря ти за информацията !
    Вероятно има доста неща които работят, просто са по друг начин и не ги знам.
    По въпроса за броя повиквания, нямах предвид 2-3 или 4 пропуснати, а колко дълго е звънял даден номер, примерно най-много на стария ми Андроид беше " Звънял 10 пъти", това за едно повикване.
    Друг пример за същото е когато някой само ти прозвъни, тогава изписваше "Звънял 1 път", по този начин се ориентирах, кой колко спешно му трябвам.

П. П. Стария ми телефон беше Redmi 5 Plus.
    Последно редактирано от cnc82; 08-09-21, 13:16.

• cross4funbg
    отговори
    Първоначално публикуван от cnc82
    Не е дефектен телефона. Може и да се заблуждава, ама надали. Между другото, както казах много неща не ми харесват в самия нов Андроид.
    Например като реша да звъня на някой от историята на повикванията, като кликна на името - не го набира веднага, а излизат опции за разговор, съобщение, видео разговор и хронология. Това не ми е удобно.
    Другото което е не ми изписва при пропуснато повикване колко точно пъти е звънял номера.
    Вчера от любопитство се порових за сравнения на а32 със съвременни шаомита и баш на споменати в темата mi 11 lite и note 10 основно разглеждах. Та общо взето, що се отнася до бързината, шаомитата бият в стартирането на самия телефон и в стартирането на игрите( в самите игри общо взето е едно и също, като изключим, че специално note 10 на някой игри му даваха, че забива, но вероятно е било софтуерен проблем който вече е решен) В отварянето на общите приложения - на телефона, социални и т.н няма кой знае каква разлика. Та би било доста странно, ако 4 годишния ти шаоми е по-бърз от самсунга - това би значило, че ще съизмерими с новия mi 11 lite.

Що се отнася до другото на а32:

Като влезеш в историята не натискай върхо избрания контакт, а плазни върху него и директно си набира.

За броя пропуснати повиквания вероятно ще има някаква опция, но за два дена от както съм с андройд 11, все още не
    съм успял да пропусна повече от едно повикване, та не знам дали при мен изобщо има такъв проблем. Ако има и намеря решение ще пиша.

Остави коментар:

• cnc82
    коментира - отговор
    Не е дефектен телефона. Може и да се заблуждава, ама надали. Между другото, както казах много неща не ми харесват в самия нов Андроид.
    Например като реша да звъня на някой от историята на повикванията, като кликна на името - не го набира веднага, а излизат опции за разговор, съобщение, видео разговор и хронология. Това не ми е удобно.
    Другото което е не ми изписва при пропуснато повикване колко точно пъти е звънял номера.

• cnc82
    коментира - отговор
    Да, Шаоми е Xiaomi. Аз бих избрал някой от тях, за съжаление когато ми предлагаха на мен бяха само 3 модела и точно този бранд липсваше от офертите.

• Чавдар (V93)
    коментира - отговор
    Доволен съм от XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X