От: Обсъждане на мобилни телефони CAT

Не прави тази грешка. Само цената му е висока, качеството - под всякаква критика.

Много ми се искаше Sonim

На първо място ужасно много ме дразни микрофона и дори да го намаля на 3 или 4, или не се чува добре или се чува едно кънтене
 На първо място ужасно много ме дразни микрофона и дори да го намаля на 3 или 4, или не се чува добре или се чува едно кънтене  На второ място батерията му кара 2-3 дни, което отново е много голям минус за телефона. И на последно място, гуменото капаче за буксата на кабела за зареждане не се прибира добре и леко стърчи
На второ място батерията му кара 2-3 дни, което отново е много голям минус за телефона. И на последно място, гуменото капаче за буксата на кабела за зареждане не се прибира добре и леко стърчи  Питането ми е към колегите, които имат такива телефони, дали си заслужава да го пращам в сервиз най-вече заради дразнещия микрофон или всичко е обречено? Телефона е гаранционен, така че не ми пречи да опитам със сервиза
 Питането ми е към колегите, които имат такива телефони, дали си заслужава да го пращам в сервиз най-вече заради дразнещия микрофон или всичко е обречено? Телефона е гаранционен, така че не ми пречи да опитам със сервиза 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар