Re: Обсъждане на мобилни телефони CAT

Много го пазиш за това - драска си се като слънце  Изпуснах ХТЦ то и за да не падне на асфалта му набих един шут и той се хлъзна по екран - след огледа разбрах че горилата си се драска - вярно по трудно. А дали се чупи ами да и то много яко, едно приятелче си изписна самсунга S2 от масата на земята и стъклото стана мерцедес.
 Изпуснах ХТЦ то и за да не падне на асфалта му набих един шут и той се хлъзна по екран - след огледа разбрах че горилата си се драска - вярно по трудно. А дали се чупи ами да и то много яко, едно приятелче си изписна самсунга S2 от масата на земята и стъклото стана мерцедес.

Ами не знам, аз горила-стъкло не успявам да издраскам

Изпуснах ХТЦ то и за да не падне на асфалта му набих един шут и той се хлъзна по екран - след огледа разбрах че горилата си се драска - вярно по трудно. А дали се чупи ами да и то много яко, едно приятелче си изписна самсунга S2 от масата на земята и стъклото стана мерцедес.

Много си е убаво тилифончето. Сега ме подсети ще му изчовъркам надписа САТ изодзадзе и ще турна КГБ
 Много си е убаво тилифончето. Сега ме подсети ще му изчовъркам надписа САТ изодзадзе и ще турна КГБ 

и ако да от къде е най добре да го купя.
 и ако да от къде е най добре да го купя. 

0888984256
  0888984256 

Коментар