До: Плазма или LCD?
Явно си зависи и от монтажа и настройките. От една година съм със сателит и стандартната малка чиния. Имам идеален изглед към там където трябва да е сателита. Само веднъж ми е изчезвала напълно телевизията за около 20 минути. И веднъж изчезнаха само част от каналите за десетна минути. При това не съм сигурен дали беше от бурята или се възползваха да рестартират нещо, защото после няколко канала бяха разместени. Кабелната съм я губел по-често. В това отношение оплаквания нямам.
Сигналът на 29" CRT е много по-добър от на кабеларката... обаче когато баща ми си взе 37" плазмен Панасоник Виера, първо минахме през вкъщи да го пробваме как ще е... Цифрово, цифрово... ама някои канали явно ги предават с толкова голяма компресия, че и панасоника, който хвалиш, не се оправяше да интерполира резолюцията и да изчисти всички квадратчета. Други естествено бяха слънце. Ама половината ми канали да са като мозайка... не мерси... та още съм си на добрия стар кинескоп
Първоначално публикуван от sparkybg
Преглед на мнение
Сигналът на 29" CRT е много по-добър от на кабеларката... обаче когато баща ми си взе 37" плазмен Панасоник Виера, първо минахме през вкъщи да го пробваме как ще е... Цифрово, цифрово... ама някои канали явно ги предават с толкова голяма компресия, че и панасоника, който хвалиш, не се оправяше да интерполира резолюцията и да изчисти всички квадратчета. Други естествено бяха слънце. Ама половината ми канали да са като мозайка... не мерси... та още съм си на добрия стар кинескоп

Коментар