Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дядо е добре известен с това че в цял разсадник с елхички да влезе .......... борче ще откопае.....
    Питането е за тези накрайници които ги има на всяка китайска ръчна хидравлична помпа (мъжкото с резба) и съответно на цилиндъра ( женското с гайка ). За нещо си да правя си поръчах цилиндърче, резбата пасна, но хода малко малък, поръчах си през един размер по-голямо и МЯУ, на картинка същото, но на живо два пъти по-голямо. По основните магазини за хидравлика имат бързи връзки, но те са на "щрак-щрак" със сачми, а не на резба. Питанката е тази връзка как се води, и евентоално къде може да намеря за да намаля голямата до размера на малката ( тази с червената заглушка ) Понеже имам и други хидравлично приспособления с малката резба, за сега не искам да сменям маркуча на помпата, а търся само смяна на голямата.......

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0053.JPG
Прегледи:146
Размер:168.5 КБ
ID:7038768
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• Мисля се водеше "контролна точка".
      На насрещното има клапан, който се натиска от подобие на тръбичка от това, което е при теб на снимката.

За всеки случай - престраши се и ми снимай вътрешността на това при теб, без шарената капачка

Коментар

• Първоначално публикуван от stefsab Преглед на мнение

За всеки случай - престраши се и ми снимай вътрешността на това при теб, без шарената капачка
        Готво! В дясно е маркуча от помпата - уьовина с клапанче, в ляво цилиндърчето - пичковина с клапанче..На големия пак така , ама два пъти по-голямо и неще да се чифтоса с помпата, че било малко и не го кефило.......

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC_0055.JPG Прегледи:0 Размер:159.0 КБ ID:7038956
        Последно редактирано от дядо владо; Днес, 18:21.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• stefsab
          stefsab коментира
          Редактиране на коментар
          Някъде го намирам като "резбова връзка за маркучи на трактор" - подобно е.
          Или "бърза връзка VHP "

Ама цените не са много хуманни. Някои ги продават в к-т.

Замисли се дали да не минеш на друг тип връзки - по-масови и относително "народни " цени и да си унифицираш хидравличните джаджи с еднакъв тип връзки ?

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 1 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X