Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• :-)
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Таргата мисля беше с такъв надпис

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Stef аз съм сложил централно срещу вратата един надпис 80 лв/час. и действа на повечето "само да питам" ☕

• Стоян Боюков-Sariones
      Стоян Боюков-Sariones коментира
      Редактиране на коментар
      Баш Таргата го имаше за подпис. Ма на български де!

• Деди, те ти преведеното ръководство за фрезата:
    Прикачени файлове
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Деди, те ти преведеното ръководство за фрезата:
      Те сега ме хвърли в безсъница
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Деди, те ти преведеното ръководство за фрезата:
        Ама ръководството... е... на английски...
        Кое му е преведеното?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Ама ръководството... е... на английски...
          Кое му е преведеното?
          Това, че оригиналът е на унгарски.

А превод от унгарски на английски е с "една идея" по-адекватен от този от унгарски на български.

Башка дето не успях да накарам ни един от "великите" изкуствени "интелекти" просто да преведе документа, а съм го превеждал страница по страница като изображение през Гугъл преводач.

Няма такава смешка, просто! Това че големите се фукат как изкуствен интелект им писал доволна част от кода обяснява доста неща.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            Трябва да ползваш платения чат пат джи пи ти или някой от многото му интерфейси, примерно през платените услуги на микромеките и т.н. тогава ще те зарадват резултатите

• За развеселяване сутришно - английското "фък" го превеждам по лесно от унгарското "отперемтигочелетиш"

С английски, руски и български криво ляво се справям,и с отделни думи на немски,италиански, че дори и на гръцки, с унгарски -не
          Реално проблем ми е фрезата. Пуснах я, работи добре но "бързохода" и не винаги се включва, а работеше ( поне в началото ) Има куп защити от "оператори професионалисти" и те така ......(кафе)

Коментар

• Я наблегни на корейския , това унгарски не ти влияе добре , виж станал си рано
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• дядо владо
              дядо владо коментира
              Редактиране на коментар
              Не , от корейския е 😲, уж всичко е наред, а не работи🙄 звънни когато ти е удобно.

...Башка дето не успях да накарам ни един от "великите" изкуствени "интелекти" просто да преведе документа, а съм го превеждал страница по страница като изображение през Гугъл преводач...
            Гуги се е справил съвсем адекватно. Първоначално разгледах само първите страници, и останах с впечатление, че оригинално е на английски.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Гуги се е справил съвсем адекватно. Първоначално разгледах само първите страници, и останах с впечатление, че оригинално е на английски.
              Да, справил се е, но не поиска да му кача документа и сам да си разпознае текста и да го преведе, а трябваше да му качвам страниците една по една като изображения и после да ги сглобявам отново в PDF.

ChatGPT първо каза че му е голям файла, после че не знаел каква е причината да не се качва, и накрая, след като пробеах 1MB файл с 10 страници вътре (общо в документа са 95) ме сиктирдоса да съм опитал утре след 10:30. И го сиктирдосах аз.

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
                ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
                Редактиране на коментар
                Пробвал ли си ABBYY , от pdf в txt и после превод в гугола ?

• Бозъъъъъ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07907.JPG
Прегледи:534
Размер:273.7 КБ
ID:6980558

собствената ми Фероца

Коментар

• trapper
                trapper коментира
                Редактиране на коментар
                Да ... "На обущаря децата ходят боси".

• sparkybg
                sparkybg коментира
                Редактиране на коментар
                Ибаааах гЪ!

Обезглавявай. Дано е гарнитура, щото алтернативата хич не е добра.

• Сополи в течна форма
              JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
              Тел: +359 887 847261

Коментар

• BatGeorgeone
                BatGeorgeone коментира
                Редактиране на коментар
                Е па ладно си е по това време.

• Мъъъъ да, го изяли мишкитИ "Виктор Рейц"

Име:DSC07909.JPG
Прегледи:544
Размер:185.1 КБ
ID:6980752

и в едър план

Име:DSC07910.JPG
Прегледи:538
Размер:152.3 КБ
ID:6980753

въпроса е защо .........и дали ме мързи да свалам и двигател за челосване или има и чалъм така някак си

Коментар

• KingofROAD
                KingofROAD коментира
                Редактиране на коментар
                Движока не може ли на място да се провери за кривина при свалена главЪ? И ако се установи, че има нужда от челосване, тогава да се сваля от колата...

• Е малкия дявол значи Не те познавам като мързелив човек
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Това не може ли да е станало от 'готин' антифриз ?

Коментар

• sparkybg
                  sparkybg коментира
                  Редактиране на коментар
                  Колкото и бясно мента да е, според мен единственото нещо, дето може да я разяде, е антифриз с нещо вътре (пластификатори), дето не трябва да го има, ама пак ми е невероятно.

• дядо владо
                  дядо владо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Значи баш химик Ясен да се включва със знания ........баси, що се на мен 🙄

• sparkybg
                  sparkybg коментира
                  Редактиране на коментар
                  Баш химикът ще ти каже че 2-EHA в антифриза прави гарнитури и ,маркучи на... дъвка. Но обикновено му трябват години за това, ако е в нормални количества. Какво обаче са забъркали в това, което си сипал, нямам никаква идея. Аз затова се вманячавам до втеляване с антифриза. Видя и моя на какво приличаше, а това при читав и правилен антивриз няма от къде да стане.

Това път като стягаш, цели усилието от средата на нормите нагоре, но все пак в норма. И спазвай сервизното с точките и запетайките, и като ред на стягане, и като степени, и добре почисти резбите в блока за да вървят болтовете лесно. Аз обезмаслявам и челата на блок и глава. Друго не ми идва на акъп. При мен никога не е имало течове от гарнитура, нито на масло нито на антифриз. Нито капчица, камо ли да олива. Имало е нещо много не както трябва.

Както ит споменах по телефона, в моя случай изобщо не сеъм ни глава, ни блок. Тоест в това отнопение при теб би-трабвало хавата да е дори по-добр от при мен, макар да мерих и да не светеше никъде.

• Сглобено, стегнато че и претгнато но .....(винаги има НО), как са отстраня "бозта" или посто две смени на масло?

Коментар

• sonda
                  sonda коментира
                  Редактиране на коментар
                  Преди години се продаваше едно "промивно" масло, руско, за под двайсетина лева тубата 5 литра, в магазина за руски части на ул.Симеон. Не знам сега дали го има...За да не бастисваш скъпо масло за промивката.

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  Има добавка за промиване, слагаш я в първото масло да поработи и нататък знаеш

• trapper
                  trapper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Някога за промиване продаваха "вретенно масло"

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X