Аз утре сутринта заминавам за Пирдоп. Така че ако имате повече въпроси отправяйте ги във форума към мишо - mishko или звънете на мен - 0889202082. Сега ще пусна списъка с разпределението по хотели. Има няколко човека, които имаха технически проблеми с колите си, ще ги помоля утре да ми звъннат и да ми кажат дали ще идват. Аз ще направя списък със всички които ще тръгват от София и ще го дам на мишо, той ще ви чака при Лукойл.
Във хотел Средна Гора:
1 - Йордан Колев
2 - Радко Колев
4 - Владимир Лозанов
5 - Асен Даскалски
6 - Севдалин Минев
7 - Димитър Цанков
8 - Пламен Богданов
9 - Георги Василев
10 - Иван Маринов
11 - Владиан Христов
Хотел Пирдоп Централ: - тук се извинявам но не знам имената на някои
1 - Сотир Сотиров - апартамент - за 3-ма души
2 - Kaishin - двойна стая
3 - Veilside - двойна стая
4 - giorgio - апартамент и студио
Всички до тук са потвърдили и ако няма да дойде някой от този списък то това ще е поради независещи от тях обстоятелства
					Във хотел Средна Гора:
1 - Йордан Колев
2 - Радко Колев
4 - Владимир Лозанов
5 - Асен Даскалски
6 - Севдалин Минев
7 - Димитър Цанков
8 - Пламен Богданов
9 - Георги Василев
10 - Иван Маринов
11 - Владиан Христов
Хотел Пирдоп Централ: - тук се извинявам но не знам имената на някои
1 - Сотир Сотиров - апартамент - за 3-ма души
2 - Kaishin - двойна стая
3 - Veilside - двойна стая
4 - giorgio - апартамент и студио
Всички до тук са потвърдили и ако няма да дойде някой от този списък то това ще е поради независещи от тях обстоятелства

)! Точно такъв е и маршрута - има препрядствия, които са наистина тежки, но не невъзможни за преминаване! Който има желание да ги мине, но не успее, ще бъде изваден, който не иска изобщо да се пробва, ще му бъде обяснено, как може да ги заобиколи и да чака основната група от другата страна на препядствието. Ще се набляга на елемента ОФФ РОУД, а не пиенето и яденето, защото и поканата беше такава - двудневна ОФФ РОУД разходка. Надявам се всички да дойдат!
 )! Точно такъв е и маршрута - има препрядствия, които са наистина тежки, но не невъзможни за преминаване! Който има желание да ги мине, но не успее, ще бъде изваден, който не иска изобщо да се пробва, ще му бъде обяснено, как може да ги заобиколи и да чака основната група от другата страна на препядствието. Ще се набляга на елемента ОФФ РОУД, а не пиенето и яденето, защото и поканата беше такава - двудневна ОФФ РОУД разходка. Надявам се всички да дойдат!  

Коментар